TWEEDE PRIK MET JANSSEN IS ONONTKOOMBAAR – 22/07/2021

” De dictatuur, testmaatschappij én politiestaat is een feit in Nederland! “


Een tweede prik met het Janssenvaccin is onontkoombaar volgens een nieuw onderzoek. Janssen werkt namelijk niet zo goed tegen de Deltavariant van het Corona virus. Wanneer komen de bruikbare idioten nu eens bij zinnen en worden ze boos?
Deze hele NEP PANDEMIE loopt steeds meer uit de klauwen. Er gaan bijna géén mensen meer dood aan Corona en toch blijft men steeds angst zaaien onder de bevolking. Zo erg dat ze zelfs aan oorlogsmisdaden doen en onze jongeren inspuiten met experimentele vaccines. Onnodig en ook nog eens zonder de juiste Informed Consent toe te passen. En nu blijkt de Deltavariant door de vaccines heen te kunnen sijpelen en mensen opnieuw ziek te maken. Nou, dat geloof ik al niet. Hooguit dat de mensen opnieuw geïnfecteerd zullen raken. Ik heb nog niet gehoord dat volledig gevaccineerde mensen doodziek zijn geworden van een nieuwe variant van Corona. Want als dat wél zo is dan is het einde zoek en zijn alle experimentele vaccinaties voor niets geweest en begint het verhaal opnieuw. Het kan zijn dat dit dan onder de pet gehouden wordt en de situatie dus ernstiger is dan de burgers weten. Maar dan denk weet ik bijna zeker dat de vaccines zelf de oorzaak zijn van de ernstige ziektes, niet het virus.

En misschien is de Deltavariant wel een mutant veroorzaakt door de vaccines zelf. Ik zeg misschien maar wat, maar dat doen die zogenaamde deskundige virologen ook. Die gasten brengen de mensheid in groot gevaar. Ze weten zelf niet eens waarmee ze bezig zijn.

Rechters: wanneer stoppen jullie deze waanzin???

Mensen, stop met testen, eis dat de overheid het medicijn Ivermectine vrijgeeft als medicijn tegen de ziekte Corona en eis dat ze stoppen met die Corona paspoorten.

Jullie zijn gigantisch om de tuin geleid door deze waanzinnig gestoorde gekken bestaande uit politici, rechters én de big Farma.
Big Farma floreert als nooit te voren. Ze verdienen miljarden aan deze NEP PANDEMIE met ongecontroleerde medische experimenten en zullen dit nog lang zo blijven doen. Denk om jullie kinderen. Die krijgen straks ook weer een 2e of 3e prik. Met alle gevolgen van dien.
Dit virus IS onder ons en BLIJFT onder ons. Dat had ik ook al lang geleden voorspeld. Lang voordat die zogenaamde deskundige virologen dit in gingen zien. Volg je hart en gevoel, dan weet je genoeg!

Als jullie, de schapen, NIET ingrijpen, dan zitten we binnen 3 maanden weer in een gigantische lockdown, avondklok en andere zaken zoals muilkorven. Wees niet bang en grijp in. GENOEG IS GENOEG!


Dit blog is ook een grote bibliotheek. De links ervan komen voor 98% uit de mainstreammedia zoals dagbladen, YouTube kanalen met politieke fragmenten, noem maar op. Het geeft een soort van chronologische volgorde van het Coronanieuws dat voor een groot deel door de vele links naar de mainstreammedia als authentiek en ‘naar waarheid weergegeven’ kan worden beschouwd (op mijn eigen mening na natuurlijk).
Als je daar in duikt dan kun je niets anders dan concluderen dat we op een totaal verkeerd spoor zijn beland. Onze politici liegen en bedriegen en onze virologen weten het ook allemaal niet meer. Ze doen maar wat. Jaap van Dissel blijft maar ontkennen dat ventilatie de allerbelangrijkste maatregel is. Zie ook het VENTILATIE verhaal in vele van mijn berichten. Ventilatie was altijd al belangrijk volgens Rutte en Jaap van Dissel. Maar die kwam met zinloze kreten als ‘bouwbesluit’ en ‘ventilatie is altijd goed’. Hij en leugenaar Rutte weigerden stelselmatig om ventilatie op te nemen in de bekende basismaatregelen. Bewijs genoeg op deze site.
Zo iemand verdient de hoogst mogelijke straf wegens moord op zeker 6000 senioren in 2020. Ik noem het genocide en als we daar het Neurenberg recht op los konden laten dan zouden lieden als Mark Rutte, Hugo de Jonge en Jaap van Dissel zomaar de doodstraf kunnen krijgen. Gelukkig bestaat de doodstraf niet meer. Maar mijn morele kompas is ernstig verstoord want in mijn hoofd worden misdadigers zoals deze heren publiekelijk figuurlijk tegen de muur gezet.

Als Rutte en van Dissel medio mei 2020 de directies van verpleeghuizen hadden geïnstrueerd om met spoed ventilatie kanalen aan te leggen of alles permanent goed door te luchten, waren er nauwelijks besmettingen of doden geweest. Ik weet het zeker. Maar ze weigerden te luisteren naar andere deskundigen die allang hadden aangetoond dat aerogene transmissie dé belangrijkste verspreider was. Maurice de Hond was trouwens één van de eersten ter wereld die aerogene transmissie aantoonde (begin april 2020) met zijn data-analyses. In landen als België en Duisland zijn ventilatiemaatregelen al langer aan de orde. Dit werd ook ontkend door van Dissel.


UPDATE: Oh ja, schapen. Nog wat: Was het niet het regime (Hugo de Jonge) die zei dat we na de vaccinaties weer terug naar naar het oude normaal zouden gaan?
Nee, we gaan niet terug naar het oude normaal. Sterker nog, ik verwacht chaos in de landen om ons heen en hele boze schapen. In Frankrijk, Griekenland en Engeland zijn al grote protesten geweest betreffende vrijheid en verplichte vaccinaties. Beloftes worden niet nagekomen. Het gaat NIET de goede kant op.

UPDATE 20 augustus 2021: er komen steeds meer berichten dat ook gevaccineerden ernstig ziek worden of zelfs doodgaan aan een her infectie. Dus ROOD ALARM. De vaccinaties zijn niet genoeg bestand tegen Cojona. En gevaccineerden geven het virus ook gewoon door. OEPS!

STOP DEZE WAANZIN!


Nick

Bronnen: ad.nl

Similar Posts