ER WACHT ONS EEN ZWARE COVID WINTER – 29/11/2020

ER WACHT ONS EEN ZWARE COVID WINTER – 29/11/2020

Als het zo doorgaat zoals nu dan zullen de anti Covid maatregelen van de regering pas kunnen worden afgeschaald in midden april. Dat is mijn mening gebaseerd op de omgevingstemperatuur die er dan buiten te meten is.
Maar volgens Maurice de hond zal de regering al op dinsdag 9 maart versoepelende maatregelen aankondigen. Want dan is het 8 dagen voor de verkiezingen. Natuurlijk wil Rutte weer op het laatste moment zieltjes winnen en zal dan het volk weer toe gaan spreken. Waarom op dinsdag? Nou dat is dé persconferentie dag van het kabinet.
Een logische analyse van Maurice de Hond. Ik hoop dat de mensen er niet intrappen en deze regering op 17 maart keihard afstraft en naar huis zal sturen.

Er zijn op dit moment véél onrustige steden, waaronder Urk. Een voorbode voor het explosieve uiteinde waar de politie het al over had? 

We zullen zien. Ik ben blij dat het verzet zich steeds meer laat gelden. Ik hoop alleen dat er géén zwaargewonden zullen vallen. In Frankrijk gaat het nog erger tekeer. Mede om een wet die het filmen van politieagenten in functie zal verbieden. Te gek voor woorden dat zo’n wet kan bestaan in een vrij land!

 

Nick

Bronnen: nu.nl, telegraaf.nl, NOS.nl en ad.nl

Similar Posts