DE MUILKORVEN BLIJVEN LANGER DAN WE DENKEN – 06/12/2020

DE MUILKORVEN BLIJVEN LANGER DAN WE DENKEN – 06/12/2020

De muilkorfplicht zal de komende maanden vergaande gevolgen hebben, denk ik.
Ondanks het niet bewezen nut van de niet medische muilkorven legt het Nederlandse volk, onder dwang van een boete van 95 euro, zich er bij neer.
Sterker nog: de meerderheid vindt het zelfs niet erg en past zich snel aan. En juist dát baart mij grote zorgen. Ik denk dat deze muilkorven de komende jaren (en misschien nog wel langer) niet meer uit onze maatschappij weg te denken zijn om 2 redenen:

1. Zelfs nadat het virus weg is of bijna iedereen gevaccineerd is zullen de maatregelen nog lang blijven.
2. Burgers zijn zó geconditioneerd (door zichzelf, bedrijven & overheid) dat de muilkorf ook een blijvend fenomeen is.

Vooral de bruikbare idioten zullen zo’n muilkorf altijd paraat hebben. Kijk maar landen in het verre oosten zoals Japan en China. Daar is de muilkorf ook al vele jaren in het straatbeeld. De ene keer voor smog, de andere keer voor covid19 en in de toekomst ook voor een vorm van griep of een ander virus.

Want de trend is anno 2020 om gezond te leven en er fit uit te zien; ook als je al wat ouder bent.
Vandaar dat alle ongezonde zaken zoals roken, alcohol, suiker, vet en een ongezonde levensstijl door steeds meer NGO’s en andere lobbygroepen aangepakt worden.
Dit soort bedrijven en instellingen zijn juist de kankergezwellen van onze maatschappij. Want zij willen deugburgers zodat er géén afvalligen meer tussen kunnen zitten en hun (zogenaamde) gezonde producten er doorheen gejaagd kunnen worden met nog méér winstbejag.
Dit in een steeds meer op een communistisch lijkend systeem (Neokapitalisme verandert uiteindelijk in communisme en misschien wel gecombineerd met fascisme). De Nederlandse overheid heeft feitelijk de gehele horecasector genationaliseerd. Natuurlijk door hun eigen corona wanbeleid. Doordat deze (horeca) bedrijven nu aan het infuus zitten, heeft de overheid ook meer macht gekregen! Een macht die ze niet zonder slag of stoot terug zullen geven aan de burgers en bedrijven.

De muilkorven zijn dus een blijvend fenomeen. Want er hoeft in de toekomst maar een griepje uit te breken en de (grote) bedrijven, ondersteunt door NGO’s en overheid, zullen een muilkorf dan weer verplichten vanwege het risico op ziekteverzuim. De deugburgers zullen inmiddels geconditioneerd zijn en gedwee het “befehl ist befehl” opvolgen.

Met de corona spoedwet in de hand kan de overheid altijd blijven ingrijpen. Want wordt de wet automatisch geschrapt als deze afloopt? Ik weet het niet en ik geloof er ook niet in.
Er zullen ook vele niet aan corona gerelateerde doden vallen. Mensen waarvan de operatie is uitgesteld of mensen met een psychische aandoening. Want de ziekenhuizen hebben de reguliere zorg sterk afgeschaald.

De coronacrisis is naar mijn mening een soort 11 september 2001 geworden. Alleen dit keer in slow-motion. De burgers hebben niet goed door dat onze grondrechten massaal geschonden zijn en als ze wakker worden is het te laat en rest alleen nog maar revolte in de vorm van geweld.

De eerste golf van de revolte is al bezig. uitgevoerd door onze jongeren die ‘illegale’ feestjes houden.

 

UPDATE 06/12/2020 – Eerste volwassenen en kind beboet en aangehouden wegens het niet dragen van een muilkorf in de winkel en groepsvorming. Winkeleigenaar heeft politie gebeld. Een daad die ik als snitchen zie. Daarna verzet en hardhandig aangehouden voor een ‘strafbaar’ feit dat vóór 1 december 2020 nog niet bestond. #POLITIESTAAT

UPDATE 06/12/2020 – Wat is het nou? beboet voor niet dragen van mondkapje of wel?
De kop van het artikel spreekt het einde van de tekst tegen. Weer mainstreammedia sensatie.
Er komt een tijd dat dit soort aanhoudingen en boetes met terugwerkende kracht als onrechtmatig zullen worden aangemerkt. Deze politiemensen mogen dan wat mij betreft dan in de rechtbank verschijnen. En dan niet aankomen met “wir haben es nicht gewüsst“.
The Great Reset is in volle gang. We vergeten niet en we vergeven niet.


UPDATE 06/12/2020
– Maurice de Hond zegt in een podcast (53:10) dat het nooit meer het oude normaal zal worden. is hij ook al overgelopen naar de deugmaatschappij? Jammer dat hij deze uitspraak doet. Hij doet dat in een andere context dan ik. Ik denk dat het niet meer normaal kan worden zonder revolte. Maurice de Hond denkt dat het niet meer normaal kan worden ná de vaccinatie omdat zaken toch anders zijn geworden. Ik schrik daar wel van. Maar ja, het is ook maar een mening.

UPDATE 07/12/2020 – Maurice de Hond heeft het in een artikel op zijn website over sneltesten bij bijvoorbeeld evenementen en scholen. Is hij nou helemaal betoeterd? Ik dacht dat je aan onze kant stond. Helaas, Maurice gaat nu teveel naar de getalletjes kijken en vergeet het menselijke aspect.
Je denkt toch zeker niet dat het normaal is om een sneltest af te leggen voordat je naar een concert of evenement gaat? BIZAR!

UPDATE 09/12/2020  Winkeleigenaar weigert zelf om een muilkorf te dragen en geeft via een pamflet aan dat klanten ook geen muilkorf op hoeven doen. GEWELDIG!
Inderdaad: winkeliers zijn baas in eigen zaak!

UPDATE 12/01/2021 – Wetenschappelijk bewijs dat mondkapjes werken.
Vandaag bij Nieuwsuur. Een wetenschappelijk onderzoek toont aan dat mondkapjes wel degelijk bijdragen aan het niet verspreiden van het virus.
Ik heb het gedeeltelijk gezien en moet weer erkennen dat de grote druppels worden afgevangen en dat aerosolen worden beperkt.
Maar: de kans blijft zéér klein dat je iemand binnen 1,5 meter kunt besmetten met de grote druppels. Die druppels spatten ongemerkt op iemands gezicht maar kunnen die dan zomaar in de longen gaan? Ik geloof er niets van! Veel te veel obstakels zoals huid, eigen speeksel en dergelijke.
De wetenschapper gaat overigens voorbij aan het feit dat als je een mondkapje draagt jouw eventuele besmette druppels daarin achterblijven en die verdampen door jouw warme uitademen weer en de aerosolen komen dan weer terug in jouw longen en dus besmet je jezelf dan nog erger. Ik vermoed dat er dan wel eens een ernstige situatie voor jezelf kan ontstaan als je zo’n muilkorf lang draagt. Misschien ook géén goede oplossing, toch?
Dus ik blijf tegen mondkapjes. Ook vanwege het feit dat de kleine aerosolen er toch nog in mindere hoeveelheden doorheen kunnen gaan.
Het blijven toch die verdomde kleine aerosolen die diep in de longen door kunnen dringen. Het kan niet anders. En dus zijn ventilatie en luchtvochtigheid de belangrijkste bondgenoten in strijd tegen dit virus!

Nick

Bronnen: Volkskrant.nl, Twitter.nl, Nu.nl, Maurice.nl, Nieuwsuur, RTV-Oost.nl en Politie.nl

Similar Posts