ZEUREND ZORG PERSONEEL – 17/04/2021

” NEDERLAND IS FEITELIJK EEN DICTATUUR, TESTMAATSCHAPPIJ EN POLITIESTAAT GEWORDEN “

Zorgpersoneel van het Amphia ziekenhuis in Breda is het niet eens met het besluit om een fieldlab experiment 538 Koningsdag feestje voor 10.000 mensen te geven. Ze hebben daarvoor ook een petitie gestart die natuurlijk vooral door bruikbare idioten zal worden ondertekend.
Ik snap dat ze het (naar eigen zeggen) druk hebben, maar ik snap niet waar ze zich mee bemoeien, hoewel ik ook wel hun bezorgdheid begrijp. Want als je dagelijks zieke mensen ziet dan raakt dat je wel. Echter je verstand zou moeten zeggen dat dit slechts een hele kleine groep mensen is. Door tunnelvisie (logisch in dit geval) ontstaat dit soort irritaties bij zorgpersoneel. Gommers denkt ook zo, maar dat is onterecht. Hou je bij je leest, dan komt het goed.
De zorg wil het hele leven van mens en dier domineren en dat moet stoppen. Vandaar dat ik ook tegen het doordrukken van de gezonde levensstijl en suikertax ben. Mensen dienen zelf een afweging in hun leven te maken. Dát is vrijheid. Want ook gezonde mensen worden ziek en gaan dood.

Terug naar het feest. Er zijn meerdere redenen om dit fieldlab feest te geven. De grootste reden is om te onderzoeken wat de impact is van grootschalige buitenfeesten op besmettingsgevaar. Ik kan u het antwoord al geven, namelijk: 0 tot nihil. Dit is allang wetenschappelijk onderzocht in het buitenland en men is daar uitgekomen op de kans van 1:1000 dat er iemand besmet raakt.
Dus bij 10.000 mensen kunnen er 10 besmet raken.
In ons vorige leven was dat ook zo. Toen werd griep en verkoudheid ook op dit soort feestjes doorgeven. Daar zeurde niemand over. En die 10 gaan echt niet dood hoor. Want er is natuurlijke ventilatie en dus zeker een lage viralload.
Je moet op dit feest, als het windstil is, niet langdurig face to face gaan praten. Dat dan weer niet.
Ik hoef géén viroloog te zijn om deze beweringen te kunnen doen want natuurkundige kennis is genoeg. Bij natuurlijke ventilatie heeft dit (long)virus gewoonweg géén kans!

En aanraking dan? Ook hier is in het buitenland wetenschappelijk onderzoek naar gedaan en ook hier is de kans op besmetting nihil. Zeker als het ook nog eens mooi weer is, met veel zon- en UV licht. Als je dan besmet wordt door aanraking is de kans dat het virus in je luchtwegen terecht komt ook bijna 0.
En is een coronabesmetting via aanraking ook minder gevaarlijk. Ik ken verhalen van mensen met ontstoken ogen of mensen met (heftige) hoofdpijn. Zeker irritant maar met goede pijnstillers goed te ondervangen. Je gaat hier niet dood aan.
Corona in de longen is een ander verhaal. Dat kan heftig zijn. Maar in de buitenlucht heeft dat dus (bijna) géén kans. Mensen worden binnen ziek van de rondgaande aerosolen. Maar het Regime blijft dat ontkennen en valt terug op ventilatie via de bouwbesluiten. Bullshit.

Dus van Dissel en Mark Rutte met hun 3 regels van handen wassen, 1.5 meter en TESTEN zitten er al meer dan een jaar compleet naast. Maar dit is géén fout meer, dit is opzet. Ze hebben duizenden doden op hun geweten. Ik weet 100% zeker dat als ventilatie een actieve regel zou zijn, onze IC’s nooit druk waren geweest. NOOIT!

Kortom, Ik ben boos op dit zorgpersoneel. Als het aan hun ligt kunnen we nooit terug naar normaal. Dus niet janken en gewoon je werk doen.
Een ander verhaal is de cafe’s (binnen) open gooien. Daar ben ik ook géén voorstander van. Maar de terrassen kunnen dus ook gewoon open, want buiten!

Terug naar het oude normaal, regime en RIVM voor het tribunaal en weer op de oude manier ons leven oppakken. Dát is de weg te gaan.

Oh ja, zojuist een feestje op straat in De Goorn door de politie beëindigd. Dit soort zaken is te triest voor woorden en ik weet dat de mensen (ook de bruikbare idioten) het zat worden en behoefte hebben aan feestjes. Binnenkort slaat de vlam in de pan. En de BOA’s en politie zullen verantwoordelijk gehouden worden (en terecht als ze de verkeerde kant blijven kiezen).

Gisteren vierden supporters van Cambuur een promotiefeestje. Politie greep op last van de burgemeester niet in want dat zou onrust veroorzaken. ZEKER WETEN, COOLIE!
Dit gaat dus meer gebeuren. Als de burgemeesters tegen het corona beleid ingaan komt het goed, anders verwacht ik binnenkort (bij langdurig warm weer) grote veldslagen.


Nick

Bronnen: nu.nl, ad.nl en telegraaf.nl

Similar Posts