|

BANKEN BLOKKEREN NAAST CRIMINELEN EN TERRORISTEN NU OOK ANDERSDENKENDEN- 13/04/2021

” NEDERLAND IS FEITELIJK EEN DICTATUUR, TESTMAATSCHAPPIJ EN POLITIESTAAT GEWORDEN “

Alternatief kanaal Café Weltschmerz ondervindt niet alleen censuur van YouTroep maar nu ook een blokkade van betaalsysteem ‘Mollie’. Mollie vindt dat Café Weltschmerz zich niet aan overheidsbeleid (betreffende Corona?) houdt en stopt de samenwerking.
Echt te bizar voor woorden dat dit kan en mag.
Willem Engel van Viruswaarheid heeft onlangs ook van zijn bank gehoord dat zijn privé én zakelijke rekening geblokkeerd zouden worden.
Zitten ze zó dicht bij de waarheid dat de overheid (en/of banken) ze monddood of zelfs kapot probeert te maken?
Worden ze bestempeld als ’terroristen’? Want dan mag je een bankaccount sluiten. Maar wat voor de één een terrorist is, is voor de ander weldegelijk een vrijheidsstrijder. Viruswaarheid én Café Weltschmerz zijn voor mij vrijheidsstrijders. Dus de facto houdt dat in dat de Nederlandse Staat (het Regime) voor mij de vijand is. Dat is de waarheid voor mij.

Er komt ook een tijd (Agenda 2030) dat banken en overheden U monddood gaan maken. Bent u het ergens niet mee eens? Dan wordt uw bankrekening net zo lang bevroren totdat u weer aan het lijntje loopt. Een soort van China 2.0 dus.
Voor mij is het meer dan duidelijk. De overheid is zo corrupt als wat en de oppositie eigenlijk ook.
Maar mijn voorspelling is dat de grote schoonmaak op de stapel staat. En die zal niet zachtzinnig verlopen. Er gaan doden vallen. Aan beide kanten. Maar het goede overwint altijd. Vroeg of laat.

We gaan richting de 4e wereldoorlog. De derde is nu nog bezig. Dat is de economische. Alleen worden bommen en granaten niet zo veel meer gebruikt. Dit soort oorlogen worden digitaal uitgevochten.
Ons democratisch systeem is door en door verrot.

UPDATE 25/04/2021 – Mollie blokkeert nu ook BLCKBX.TV.
Mollie payments heeft het bankaccount van BlackBox.TV ook enige tijd geblokkeerd.
Ik vind het werkelijk ongehoord dat andersdenkenden op deze manier van hun financiën ontdaan worden. Wie geeft dit bedrijf met banklicentie het recht om andersdenkenden te blokkeren? De overheid? Of een andere identiteit?
Ik ben er echt helemaal klaar mee. Mensen die dit soort fascistische zaken niet willen zien zijn oerdom. Zij worden pas wakker als het te laat is.
Voor mij is deze hele Coronacrisis één grote leugen geworden.
Kritische vragen worden genegeerd of gecensureerd. Het regime Rutte verbergt zich letterlijk achter de virus mainstreammedia.
Dit soort betaalbedrijven dienen géén bestaansrecht meer te hebben en dienen hun banklicentie direct in te leveren. Ze beïnvloeden de persvrijheid en zullen in de toekomst zelfs gaan bepalen wat mensen mogen bestellen en zullen de Social Credits gaan beheren. We zijn hard op weg naar de China 2.0 maatschappij.
Er komt binnen afzienbare tijd een groot event op ons af. Het volk zal dan nog banger worden en de EUSSR zal een feit zijn. weg pensioenen, weg contant geld, weg mensenrechten, weg grondrechten, enzovoorts.

UPDATE 26/04/2021 – En Mollie blokkeert ook Blue Tiger Studio.
Het gaat steeds dieper. Blue Tiger Studio (die natuurlijk ook een kritische noot heeft op de maatschappij en corona, is door de NCTV bestempeld als staatsgevaarlijk. En dus zijn ze de facto terroristen. Het is dan ook géén toeval dat enkele weken nadat je wordt genoemd in een document van de NCTV, de banken enkele weken later jou en je account ‘cancelen’. Want je past niet meer in hun profiel.
Op deze manier probeert het regime mensen, bedrijven en instellingen monddood te maken. Dat dit kan in een (voormalig) vrij land als Nederland zegt iets van onze deplorabele staat van mensenrechten.
Tom Zwitser van Blue Tiger Studio legt het in deze aflevering allemaal uit.
Het loopt compleet uit de hand. Onze vrijheden zijn al sterk ingeperkt en in de toekomst wordt dat, als we als volk niet ingrijpen, alleen nog maar erger.
Maar de bruikbare idioten zien het gevaar totaal niet en noemen de kritische en vrije denkers ‘complotters’. Totdat blijkt dat het systeem compleet faalt en er draconische maatregelen genomen worden door het regime. Dan worden ze (te laat) wakker en is het oorlog. Deze kant gaan we op. Het is niet meer te stoppen.

Nick

Bronnen: nu.nl, ad.nl, Café Weltschmerz en telegraaf.nl

Similar Posts