HET VIRUS SLAAT TERUG ALS EEN BOEMERANG – 01/07/2021

” NEDERLAND IS FEITELIJK EEN DICTATUUR, TESTMAATSCHAPPIJ EN POLITIESTAAT GEWORDEN “

Het Sars/Cov2 virus (Delta variant) is weer bezig met een opmars. Tenminste, als we de mainstream media mogen geloven.
En dat is toch wel vreemd. Zeker nadat er al zoveel mensen zijn gevaccineerd.
Natuurlijk krijgen feestende jongeren weer de schuld. En natuurlijk zal de ventilatie niet zo best zijn in de hotels en disco’s. Airco’s aan en ramen dicht. Een prima combinatie voor een coronavirus.

In de aankomende herfstperiode verwacht ik dus géén wonderen en ben ik zelfs bang dat het regime véél van de maatregelen weer in zal stellen. Dat gaat héél veel onrust geven. Ze hebben daarom nu weer verzonnen om de tieners in te gaan enten.
Naar mijn mening een crimineel en belachelijk idee. De Neurenbergercode verbiedt dit soort zaken ook. Het is strafbaar om als overheid kinderen mee te laten doen aan medische experimenten. Het regime heeft uiteindelijk alleen maar als doelstelling om het immuniteitsgehalte van 70 naar 85% te brengen. Maar ook dat heeft, denk ik, geen zin. Het virus is onder ons en blijft onder ons.

De kinderen lopen méér gevaar door de vaccinatie zelf dan door het virus. Ook is er niet goed nagedacht over het feit dat de vaccins verspreiding van het virus niet geheel of voldoende remmen. Men wordt er alleen maar minder ziek van. Voor een individu is dat zeker gunstig. Maar stel dat iemand gevaccineerd is én net niet ziek genoeg wordt om het te voelen. Zo iemand gaat gewoon naar zijn werk en kan dus wel degelijk anderen aansteken. Ook hier geldt: vaccineren doe je puur voor jezelf en zeker niet voor een ander!

Dus ik zou dit virus behandelen zoals een verkoudheid. Met eerstelijns hulp van de huisarts of verkrijgbare medicijnen inzetten zoals Ivermectine. En dit medicijn misschien dan wel zonder recept gaan verstrekken. Dan kunnen we corona met weinig bijkomend gezeur te lijf gaan. En natuurlijk ook de viralload omlaag brengen door goed te blijven ventileren.


UPDATE 3 juli 2021

Nog steeds lees ik in het nieuws dat het aantal besmettingen positief geteste mensen weer toeneemt. Zou dat aan het slechte zomerweer liggen? Kan, maar ik denk het niet. Er worden nu allemaal vakanties ingepland en uitgevoerd. Mensen laten zich daarvoor testen of mensen laten zich testen voor evenementen. Erg dom, want je kunt op je vingers natellen dat het aantal positief geteste mensen dan weer zal toenemen. Reden: de gebruikte CT waarde is erg hoog (ze zullen en moeten een virus vinden). Deze waarde is zo’n 45 tot 50 (duplicatiefactor). Daardoor vind je altijd veel positieve uitslagen maar is niemand besmettelijk meer. Op deze manier worden de PCR testen niet volgens het CE keurmerk ingezet en zijn ze dus per definitie invalide. Ook kan een PCR test nooit aantonen of iemand besmettelijk is. Een PCR test toont alleen maar aan of iemand in het verleden in aanraking is gekomen met het virus.
Dit kan weer de opmaat zijn voor nieuwe maatregelen. En dan moet het herfst seizoen nog beginnen…

Dus we gaan ook de tieners vaccineren om van de maatregelen af te zijn én om de vaccinatiegraad omhoog te krijgen. Ongelofelijk en ook nog eens tegen die Neurenberger code. Want tieners inspuiten met een experimenteel middel is niet zo maar toegestaan. Een vorm van informed consent is daarbij ook verplicht.
We zullen nooit van de maatregelen afkomen. Dat geldt ook voor de tijdelijke wetten. Die blijven. Ik neem het vooral de oppositie erg kwalijk. Zij mogen, net als VVD, D666, CU, GL en het CDA branden in de hel voor een tribunaal verschijnen.

Ondertussen zet de economische crisis zich lekker door. Uit het zicht van de bruikbare idioten want die zijn alleen nog maar bezig met hun angst voor de mutanten van het virus. Maar ze vergeten dat benzine nu al over de 1,80 euro kost, standaard maten bouwhout bijna niet verkrijgbaar zijn, medicijnen schaars & duur zijn en eigenlijk alle producten aan hyperinflatie onderhevig zijn. Deze economische crisis werd door mij in oude berichten al de derde wereldoorlog genoemd.
Ook Klaas Knot zegt in het nieuws dat een hogere inflatie (tijdelijk) niet gestopt kan worden.
De corona zal de schuld gaan krijgen. Maar ik weet al vele jaren dat ons economische systeem al lang over de datum is.
In 2007/2008 werd dit duidelijk toen er vele bail-outs gedaan moesten worden bij banken. Anders had ons systeem allang geklapt.
Deze corona crisis is een goede dekmantel en de elite voert op grote schaal (medische) experimenten uit om ons te conditioneren.
Bij mij heeft dat gefaald. Ja, mensen vinden mij een wappie. Maar als de tijd daar is zal ik mijn kennis en kunde in daden omzetten. Net als vele anderen.
Ik ben wel bang dat een tweedeling van onze maatschappij niet meer is te keren. Er gaan in het buitenland al stemmen op om gevaccineerden méér rechten te geven dan ongevaccineerden. Stel dat het straks voor een ongevaccineerde niet meer mogelijk is om nog boodschappen te doen. Wat dan? Gelukkig zijn er ook andere oplossingen om te overleven in een maatschappij vol angstige gevaccineerden of regimes die koste wat het kost anderen gaan dwingen om mee te doen. Het zal ze niet lukken en als ze te ver gaan dan zullen ze zwaar gestraft worden.
Andersom natuurlijk ook. De ongevaccineerden (minderheid) dienen zo redelijk mogelijk te blijven totdat het niet meer gaat en de dictatuur definitief is gevestigd. Dan zal er gevochten moeten worden voor de vrijheid, want dan zijn de donkere tijden helaas aangebroken. Maar ik weet dat het goede op den duur altijd zal overwinnen op het kwade.

Nick

Bronnen: nu.nl, parool.nl, RTL Nieuws, telegraaf.nl en ad.nl

Similar Posts