IS THIERRY BAUDET GEK GEWORDEN? – 09/07/2021

” NEDERLAND IS FEITELIJK EEN DICTATUUR, TESTMAATSCHAPPIJ EN POLITIESTAAT GEWORDEN “

Laat ik meteen met de deur in huis vallen. Ik heb in maart 2021 met volle overtuiging gestemd op Het Forum van Democratie.
Niet op Thierry Baudet zelf maar op toenmalig nummer twee van de partij Wybren van Haga.
Tot op de dag van vandaag steun ik het FvD ten volle (echter vooral op het partij standpunt betreffende Corona en bestrijding daarvan).
Nu zag ik op YouTroep een officiële opname van een Kamerdebat dat ging over Corona. Thierry ging in dit debat opmerkelijk van start.
Hij deed het door Robert Jensen bedachte vrouwelijke karakter “Wilma” na. Hans is de echtgenoot van deze vrouwelijke bruikbare idiote. Wilma is erg bang voor Corona en dus neemt ze alles wat de overheid zegt letterlijk over en doet precies wat de overheid haar influistert. Haar man Hans mag al deze angstmomenten voor haar oplossen.

Maar goed. Baudet voert een toneelstukje op en zijn aanwezige collega’s reageren ontzet. Ten eerste omdat ze niet weten wie Hans en Wilma zijn en ten tweede omdat ze Baudet gewoonweg niet (willen) geloven. Dat mag. Een ieder mag zijn of haar mening hebben. Maar de pers (Trouw neemt het woord verbijstering in de mond) gaat er weer vandoor met een, op het eerste gezicht, sappig verhaal.

Maar pers en politici gaan voorbij aan het feit dat Thierry Baudet wel degelijk zinnige uitspraken doet. Maar de ontzetting blijft dus vooral hangen in het toneelstukje betreffende Hans en Wilma. YouTroep heeft het filmpje (zijn eerste bijdrage in het Kamerdebat) gewoonweg weer verwijderd want voldoet niet aan de WHO community lines (of zoiets). Dus een lid van de oppositie wordt wéér gecensureerd. Ik vind dit wederom het bewijs dat Thierry gelijk heeft. Wat hij ook zegt. In deze tijd mag alleen de mening van een klein aantal hooggeplaatsten geventileerd worden. Een afwijkende mening wordt gewoonweg gecensureerd of geridiculiseerd.

De kern van Thierry’s verhaal is dat de Corona crisis deel uitmaakt van een vooropgezet plan. De corona getallen zijn gelijkwaardig met de griep (IFR van 0,15%), mass surveillance en Agenda2030 is de opmaat voor een totalitaire staat of zelfs dictatuur.
Ik ben het met Thierry eens dat er zaken niet kloppen. Onze grondrechten zijn ingeperkt en kinderen lopen in het Voortgezet Onderwijs nog steeds verplicht met die muilkorven rond (omdat er een paar docenten bang/laf zijn?).
De PCR test is niet valide en wordt toegepast om besmettingen aan te tonen. Besmettingen die je er NIET mee kunt aantonen. Maar door de duplicatiefactor (CT waarde) steeds hoger te zetten vind je altijd wel een virus. In het verleden vergeleek ik dit ook wel eens met een signaal/ruisverhouding. Ik blijf dat toch een goede vergelijking vinden. Ook ik blijf erbij dat we in de maling worden genomen. Maar door wie of wat is mij niet geheel duidelijk.

Vandaag staat dan ook weer in de krant dat het kabinet vanavond met een persconferentie komt vanwege het aantal oplopende besmettingen. Deze ‘besmettingen’ zijn er vooral onder jongeren en komen door het uitgaansleven. Dat kan op zekere hoogte best kloppen. Ik zou wel eens de condities willen weten waarin de jongeren uitgaan. Is de disco binnen? Zo ja, hoe is de ventilatie?
Dit regime maakt géén verschil tussen binnen en buiten en kan die bange bruikbare idioten van alles wijsmaken. De Indiase variant (Delta variant) is vele malen besmettelijker en dat telt ook nog eens mee volgens het regime.

Het weer is momenteel ook wat minder, maar ik betwijfel of dat de reden is voor de toename van het aantal positieve testen.
Nee, dé reden is simpelweg dat er weer veel meer getest wordt (want er is een verplichte test bij het uitgaan en vakanties). Daardoor ontstaan er véél meer (vals) positieven en ook nog eens plotseling (binnen een paar dagen). Niet zo vreemd zo vlak voor de grote vakantie, niet?. Er zijn vooral positieve testen onder jongeren die ook nog eens vaak asymptomatisch zijn. Wat is er naar mijn mening aan de hand?
Deze jongeren hebben in het verleden contact gehad met het virus zonder het zichzelf bewust te zijn. Ze zijn waarschijnlijk ook niet eens geïnfecteerd geweest omdat hun T-Cellen ervoor zorgden dat het virus simpelweg géén kans had om binnen te dringen (medici, kan ik dat zo zeggen?).
Maar zo’n virus laat wel sporen na in de keel en neus. Deze sporen zijn minimaal maar kunnen wél goed worden aangetoond met een PCR test. Die is zéér nauwkeurig betreffende aantonen van RNA deeltjes. Echter, dat gebeurt doorgaans met een CT waarde van 25-30. Er zijn nu verhalen dat deze waarde op 40-45 gezet wordt. Dan kun je dus meer vinden. Maar is dat het Sars2 Covid virus? Of is de ruis dan zó groot dat de test faalt en altijd positief wordt?

In ieder geval voor het regime wéér een reden om zaken terug te gaan draaien. Maar het aantal ziekenhuisopnames daalt nog steeds!
En onlangs was er een motie door de meerderheid van de kamer aangenomen om het aantal ziekenhuisopnames leidend te laten zijn voor eventueel te nemen maatregelen. En nu kijkt het regime toch weer naar het toenemend aantal besmettingen positieve testuitslagen.

Vandaag vond ik ook nog eens deze korte video van Theo Schetters. In deze video is de grafiek te zien die Jaap van Dissel heeft gepresenteerd aan de 2e Kamer.
Daar staat bij de stippellijn ‘Epidemiologische grens”. De grafiek van de positief geteste personen zit daar ruim onder!
Dus de facto is er géén epidemie (meer) in Nederland. De link ben ik even kwijt maar volgt zodra ik het heb gevonden.

Er gebeuren hele vreemde zaken rondom Corona. Er wordt nu al weer ingezet op een derde booster prik, Malta weigert niet gevaccineerde personen de toegang tot het land (zelfs Robert Jensen zou dit niet hebben voorspeld) en vakantielanden dreigen weer rood te kleuren of zien dat Nederland weer rood dreigt te worden met al die positieve testuitslagen (maar dalende ziekenhuiscijfers!).

Het is mij duidelijk dat er iets grondig mis is met onze planeet en de mensheid. Bruikbare idioten die in een massapsychose leven, een virus dat in leven wordt gehouden door angst, datamanipulatie en valse testen, Agenda2030 die wordt aangeprezen als de redding van slavernij en de wereld zal redden van de ondergang.
Sinds 11 september 2001 is onze wereld schrikbarend veranderd. Thierry heeft dit eindelijk gezien en is wakker geworden. Maar men reageert verbijsterend op zijn uitspraken. Maar ik zeg daarop: doe zelf uw eigen onderzoek. Wordt wakker en kijk eens langer dan je neus is. Schakel ook eens over op Blckbx.tv en zie hoe de mening van anderen is. Het artsencollectief bestaat niet voor niets. Vele artsen zijn van mening dat er zaken niet kloppen maar wij zien alleen maar Ernst Kuipers, Diederik Gommers, Marion Koopmans, Jaap van Dissel en Ab “Whiskey” Osterhaus op de mainstreammedia. Een eenzijdig verhaal. Er zijn gelukkig nog mensen die een bredere kijk op zaken hebben, net als die vele architecten en bouwkundigen (ook een collectief) die de manier van het instorten door brand van de torens 1, 2 en 7 op 11 september 2001 zéér merkwaardig vinden.

Als straks ieder land ongevaccineerde mensen gaat weigeren dan zijn de rapen gaar. De tweedeling komt dan wel héél snel dichterbij. Laat het maar gebeuren is mijn mening. De zwarte en zware tijd moet gaan komen want anders komen de bruikbare idioten nooit meer uit hun psychose en gaat onze mooie wereld echt kapot. Ik vraag me nu allang niet af óf er een clash komt maar wanneer. Als u al mijn voorgaande berichten leest dan ziet u dat ik ook steeds verder radicaliseer en afstand neem van de bruikbare idioten. In de praktijk echter zal in mijn leven de soep niet zo heet gegeten worden als het wordt opgediend. Ondanks dat de meeste vrienden, kennissen en familie van mij zijn gevaccineerd respecteren zij mijn mening daarover en ik die van hun. Op het gebied van de complotten en complottheorieën blijven we ook héél erg van mening verschillen maar dat levert in de praktijk gelukkig ook nog géén problemen op. Ik ben, ondanks mijn radicaliteit, nog altijd van de dialoog (ook al straal ik op deze opiniepagina anders uit). En zeg ik vaak dat ik niet vergeet en vergeef. Maar deze woorden zijn vooral gericht tegen het regime, het OMT, het RIVM en de mensen daarachter.

Toch kan ik simpelweg niet meer uitsluiten dat ook ik op termijn persoonlijk aangevallen zal worden door mensen die mij als medisch gevaarlijk gaan beschouwen omdat ik niet gevaccineerd ben en mij gaan ontwijken of zelfs negeren. De media neemt al voorschotten hierop door te stellen dat ongevaccineerden het virus sneller kunnen laten muteren. Het vuurtje wordt langzaam opgestookt.
Maar wat als blijkt dat de vaccinaties op de lange duur ernstige medische problemen bij de mensen veroorzaken, wat dan?
Dan komen er nog meer problemen, want als 70-80% van de bevolking in een ernstig geval zou uitvallen dan zijn oorlog, armoede en ondervoeding nog de minste van onze problemen die er zullen ontstaan.


UPDATE tijdens de persconferentie:
“Het testen voor toegang gaat op pauze tot zaterdag 14 augustus.”. Wel, als ze dit echt gaan uitvoeren, dan zullen de coronabesmettingen morgen al weer sterk dalen, want dan zijn er géén positieve besmettingen meer. Let maar op!


UPDATE 14 juli 2021:
Oh, wacht. Natuurlijk gaan alle andere testen wél door en zal het nu allemaal nog niet zoveel gaan uitmaken.
Maar de ziekenhuisopnames lopen nog wel steeds terug. Maar onze Ernst Kuijpers (met al zijn onbetrouwbare uitspraken) zegt al weer op 800 opnames te gaan rekenen. Gommers wordt dan ook al weer angstig. Wat zijn het toch een stelletje idioten.


UPDATE 14 juli 2021 – Rutte liegt alweer over de Great Reset

Het net sluit zich steeds verder rond Mark Rutte. Gideon van Meijeren van het Forum van Democratie toont dit maar weer eens aan met deze video waarin hij in een kamer debat vragen stelt over de Great Reset aan Mark Rutte.

Nick

Bronnen: nu.nl, parool.nl, RTL Nieuws, telegraaf.nl en ad.nl

Similar Posts