BIJNA ALLE MAATREGELEN VAN TAFEL; EN NU? – 18/06/2021

” NEDERLAND IS FEITELIJK EEN DICTATUUR, TESTMAATSCHAPPIJ EN POLITIESTAAT GEWORDEN “

Vanavond bracht het regime Rutte dan eindelijk groot nieuws. Bijna alle maatregelen worden per 26 juni afgeschaft.
Bijna alle maatregelen. De muilkorven blijven in het Voortgezet onderwijs en het openbaar vervoer. De testmaatschappij gaat toch ook nog gestaag door en vakantie naar andere landen gaat nog steeds via negatieve test en/of Covid paspoort.
Hieronder de quotes van een aantal bruikbare idioten die op nu.nl reageren op het nieuws.

“We lopen opeens wel erg hard van stapel. Voorlopig zou ik in heel Europa de vliegvelden 3 maanden gesloten houden. Dat scheelt een hoop Corana- en vooral de Delta-variant transport.”

Lumpy

“Die golf komt er zeker, kijk naar die ondoordachte en populistische versoepelingen. Hopeloos naïef en men heeft de oren weer laten hangen naar de wappies. Met nog honderden corona patiënten in de ziekenhuizen en gemiddeld ruim duizend besmettingen zijn we er nog lang niet. De roos wordt in de knop geknakt.”

Emiel_Raadmaar

“Haha, nu de maatregelen tegen de wappie-verwachting in, toch versoepeld worden, moet er weer wat anders gezocht worden om er een complot van te maken? Accepteer gewoon eens de feiten; virus, gevaarlijk virus, maatregelen, mondkapje, avondklok, vaccin, virus verdwijnt langzaam, avondklok weg, mondkapje weg en hopelijk over een tijd virus weg. Gewoon realistisch, zonder complotten. Kan best.”

Richard_knol

“Ik ben blij voor onze fantastische mensen in de zorg, blij voor ons allemaal. En we mogen nu toch wel zeggen dat vaccinatie HET verschil maakt. Geweldig dat zoveel van ons die prik laten zetten.”

Rogier_Oranje


Dit zijn nog maar een aantal quotes maar ik zie wel een kentering ontstaan bij de bruikbare idioten. Sommigen neigen nu toch wel meer naar de kant van het oude normaal. Echter de aankomende herfst en wintertijd zal uit gaan maken welke richting we écht opgaan.
Zal ik dan toch ongelijk krijgen en gaan we terug naar het oude normaal? Óf gaat er in de herfst een nieuwe fase in die ons de weg wijst naar een totalitair gezondheidssysteem waarbij het digitaal aantonen dat je gezond bent voorop komt te staan.
Ik denk dat de spoedwet niet zomaar zal verdwijnen. En omdat het regime vast blijft houden aan de grote druppeltheorie en dus ook vasthoud aan 1.5 meter, testen én handen wassen, zullen de harde maatregelen zoals mondkapjes en (plaatselijke) lockdowns vanaf de herfstperiode gewoon terugkomen. Want de aerogene verspreiding speelt géén grote rol volgens het regime en het RIVM.
Mocht corona toch weg zijn dan kan de griep zomaar weer opkomen en zijn tol eisen. Gaan we dan ook in lockdown? Of wordt dan de volgende kaart gespeeld, de klimaatcrisis?
We kunnen meerdere kanten op. Ik vrees dat, als we als volk niet ingrijpen, zijn overgeleverd aan de medische dictatuur van Jaap van Dissel en overige OMT leden. Deze NEP PANDEMIE heeft lang genoeg geduurd. Het is tijd om onze vrijheid te gaan claimen.

Helaas… We zijn nog mijlenver verwijderd van het oude normaal. Het spel is nog maar net begonnen.

Nick

Bronnen: nu.nl

Similar Posts