|

DE WAARHEID VAN DE CENSUUR – 15/06/2021

” De dictatuur, testmaatschappij én politiestaat is een feit in Nederland! “

DE CENSUUR BREIDT ZICH UIT

De censuur breidt zich razendsnel uit. Social Media zoals LinkedIn, YouTube, Amazon, Google, FaceBook, etc. hebben al véél berichten gecensureerd (of accounts gesloten) betreffende de coronacrisis en andere zaken. Maar nu gaat het zelfs zover dat de Social Media bij het censureren melden dat het vanuit overheidswege is gedaan. Gelekte e-mails bevestigen dit.
Dat is weer een stap verder dan het schenden van de community richtlijnen. Ik zag deze stap al jaren geleden aankomen en is nu helaas een feit geworden.
De mensen achter het alternatieve nieuws zeggen nu zelfs openlijk dat ze verwachten om op termijn aangehouden te worden door de politie.
Niet omdat ze crimineel zijn maar omdat ze door de overheid gecriminaliseerd worden. Zo ook deze website. Er is grote kans dat deze website in de toekomst op zwart zal worden gezet. De meesten van u zijn helaas bange bruikbare idioten die dit allemaal zullen pikken én zelfs toejuichen want deze idioten zijn tegen een andere mening dan die van het regime en de NGO’s.
Onder het mom van de anti terrorismewet zullen in de toekomst websites met een andere kijk op zaken worden verwijderd en de personen daarachter worden gearresteerd. Ook ik ben mij bewust van de gevaren. Ik zie de toekomst al voor me en ik weet vrijwel zeker ook hoe het afloopt. De aankomende donkere periode kan tot afschuwelijke excessen leiden. De herfst en winterperiode van 2021 kan zomaar de openbaring zijn van de echte waarheid. Het totalitarisme zal dan zomaar definitief op de voorgrond kunnen gaan treden. De reactie vanuit het volk (in welk land ook) zal vervolgens gaan bepalen wat er gaat gebeuren.

Pikt u het opnieuw instellen van de avondklok, muilkorven of lockdown? Ik zal dat nooit meer accepteren en zal mij gaan verzetten. Genoeg is genoeg. Dat er nu gecensureerd wordt is kenmerkend voor het verval van de Westerse normen en waarden. De opmaat naar China 2.0 is in volle gang. Het regime zal het volk bang moeten houden. Dus de trukendoos moet weer verder open gezet worden. Ik ben benieuwd met welke onzin dit regime nu weer aan zal komen. Een grote false flag operation zoals een cyberaanval op het internet en/of het klimaat? Of toch weer die UFO’s?


UPDATE 17 augustus 2021
In navolging op het bovenstaande artikel is er natuurlijk ook nog de wet “
Nick

Bronnen: AD.nl, nu.nl, telegraaf, cafe Weltschemerz, Viruswaarheid, Blue Tiger Studio en Blckbx.tv

Similar Posts