OMTZIGT STRIKES BACK – 10/06/2021

Pieter Omtzigt zit alweer enige tijd thuis om te herstellen van een burn-out. Hij heeft nu wat memo’s vrijgegeven die een completer beeld weergeven van wat er achter de schermen aan de hand is. Hij wordt door sommige CDA collega’s weggezet als een psychopaat en kreeg ook nog andere verwensingen aan zijn broek.
De memo’s geven ook meer informatie over wat er nu precies aan de hand is. Ik heb al veel eerder voorspeld dat er achter de schermen zaken gebeurden die het daglicht niet konden verdragen. Welnu, het blijkt dus ook zo te zijn.
Pieter Omtzigt is door het bestuur tegengewerkt bij de lijsttrekkerschapsverkiezingen, Hem was beloofd dat hij de lijststrekker zou worden indien de winnaar zich terug zou trekken (wat ook niet meer dan normaal is zou je zeggen) én CDA Kamerleden die Omtzigt steunden kwamen op een lagere plaats op de kieslijst terecht.

Het is werkelijk te bizar voor woorden hoe ons politieke systeem is verkankerd. Niet alleen bij het CDA maar over het geheel.
Het meest erge vind ik nog dat er reacties staan bij de artikelen van bruikbare idioten die Omtzigt wegzetten als een verrader van zijn partij. Niet de kanker moet worden weggesneden maar de klokkenluider moet weg. Dat is wat ik uit de reacties haal. En dit is nu typisch deze tijdsgeest.
Een massahypnose (corona) heeft ervoor gezorgd dat mensen massaal bang zijn gemaakt en de regimes blindelings geloven.
Mensen die anders denken worden weggezet als psychopaat of complotter. Maar het is de maatschappij die door en door verrot is.
En wat er ook zal gebeuren het maakt niet meer uit. Als de schapen wakker worden breekt er geweld uit en als de schapen blijven slapen breekt er ook geweld ut.
Onze democratie is verworden tot een totalitair systeem. Ik noem het alvast een dictatuur.
Alles loopt volgens planning en Agenda2030 komt met rasse schreden dichterbij.

Ik zie alles met lede ogen aan en steeds meer van mijn voorspellingen komen uit. Steeds meer kennissen vragen aan mij of ik ook al gevaccineerd ben. Ik ben dan blij om te kunnen zeggen “NEE, want ik doe niet mee aan een medisch experiment”. En dan moet je die ogen eens zien, haha.

In de krant ook opbeurende berichten dat onze economie het beter doet dan verwacht maar nog niet overal. Dit soort berichten proberen de schapen positief te stemmen maar het is in feite pure propaganda. We staan aan de vooravond van de ergste economische crisis ooit. De voortekenen (hyperinflatie) zijn al heel lang bij mij bekend. En dan hebben we natuurlijk ook nog de Klimaatcrisis (en de ufo’s) en de boel is compleet.

In ieder geval blijf ik erbij dat de kans dat Pieter Omtzigt terugkeert als Kamerlid (of/en bij het CDA blijft), héél erg klein. Een breuk lijkt aanstaande.
Deze moedige man is kapotgemaakt. Kapotgemaakt door het systeem, de schapen, zijn eigen bestuur, zijn eigen collega’s én zijn eigen partij.
Het komt niet meer goed. Het zou mij zelfs niet verbazen dat de vorming van de nieuwe coalitie muurvast zit dóór de situatie rond Omtzigt.
en Rutte (of Hoekstra)? Die hebben een doorbraak geëist. Waardoor het verhaal toch de kant opgaat van: Pieter Omtzigt, functie elders!
Uw leven wordt geregisseerd vanuit Brussel (met als vazal Den Haag). Wen er maar definitief aan.
En wen er ook maar aan dat uw veiligheid compleet zal wegvallen. Want bange mensen die veiligheid kiezen boven vrijheid zullen uiteindelijk beide verliezen.


UPDATE 12/06/2021 – Pieter Omtzigt verlaat het CDA (beter laat dan nooit!).
Pieter Omtzigt gaat heeft zijn CDA lidmaatschap opgezegd en gaat zelfstandig verder als individueel kamerlid.
Omdat hij zich een tijd geleden ziek had gemeld kan hij het CDA pas verlaten als hij weer beter is.
Het zou mij niets verbazen als er dan nog een aantal andere CDA’ers met hem mee zullen gaan. We zullen zien. In september zal dat dan pas duidelijk worden.
De Groep Omtzigt zou in dit stadium wel tussen de 5 tot 20 zetels kunnen trekken bij verkiezingen, denk ik zo.
Ik hoop dat hij het CDA compleet op zal blazen. Deze partij mag wat mij betreft gisteren al opgedoekt worden.
Bravo, Pieter Omtzigt, bravo!

UPDATE 15/06/2021 – Wopke Hoekstra is bezig met het framen van Pieter Omtzigt.
Wopke Hoekstra heeft vandaag met zo’n 350 CDA leden de medische toestand van Pieter Omtzigt besproken. Daarbij was ook op één of andere manier landelijke pers bij aangesloten. Een vreemde gang van zaken. Ook als je het door een AVG bril bekijkt. Het zegt mij allemaal genoeg. Pieter Omtzigt wordt bewust geframed. Het CDA wil hem zó belachelijk maken dat de CDA leden Pieter zullen afschrijven en zich bij het aankomende CDA congres rustig zullen houden. Ik ken de spelletjes die gespeeld worden. Wat een walgelijke partij en wat een walgelijke acties worden er tegen Pieter Omtzigt ondernomen.
Ik hoop dat Pieter Omtzigt (of andere CDA klokkenluiders) nu alle registers open zullen zetten en deze partij de wacht aanzeggen.
Die lijsttrekker verkiezingen waarbij gefraudeerd was,, doe daar maar eens een boekje over open!


Nick

Bronnen: ad.nl, nu.nl, Rabo bank en telegraaf.nl

Similar Posts