IN AUGUSTUS TERUG NAAR NORMAAL- 13/04/2021

” NEDERLAND IS FEITELIJK EEN DICTATUUR, TESTMAATSCHAPPIJ EN POLITIESTAAT GEWORDEN “

Vanavond was er weer een persconferentie. Ik kijk al lang niet meer naar die onzin maar in de media hebben ze het over dat we in augustus terug zijn naar normaal. En dat moet dan gebeuren in 5 stappen. Ha, ha, ha. Als Pinokkio zoiets zegt dan geloof ik dat meteen. Ha, ha. NOT!

Nee, dat gaat zeker niet gebeuren. Ik hoop zeker op een lange en hete zomer. Dan zal de Corona even uit ons leven zijn. behalve dan die muilkorven. Die blijven nog vele jaren ben ik bang.
Dus zeker niet meer terug naar normaal. Ook niet omdat dit virus onder ons is en onder ons zal blijven. Dat houdt dus in dat er begin september alweer meer mensen dit virus zullen oplopen. Het zal dan wel weer een mutatievorm zijn waartegen de vaccinaties niet meer helpen.

“Corona is de nieuwe griep waartegen elk jaar weer opnieuw gevaccineerd moet worden.”


In blinde paniek zullen de maatregelen er dan weer meteen op gezet worden. Dus gaan we wéér in soort van lockdown.
Ik had in een vorig bericht al berekend dat de tijdelijke spoedwet Covid19 zo begin juni zal aflopen. Als deze dan niet voortijdig verlengd wordt, dan vervalt deze voorgoed, dacht ik. Het is dan zomer en bij heel warm weer zullen de corona doden en ziekhuisopnames nihil tot 0 kunnen zijn. En dus moet het regime zijn ware aard bekendmaken.

Nou, ik geloof nooit dat het (toekomstige) regime deze spoedwet laat vervallen. Dus zo midden of eind mei zal er wel weer iets gebeuren (of een big event?) waardoor deze verschrikkelijke spoedwet toch weer verlengd gaat worden.

Ik blijf erbij dat volkeren zichzelf helaas vrij zullen moeten vechten in de vorm van revolte. Ik ben en blijf bang voor de oprichting van een soort van communistisch systeem (China 2.0) met een moderne vorm van slavernij. Ik noem maar wat.

UPDATE 15/04/2021 – Terug naar het nieuwe normaal in 5 stappen 🙂

Hoera. Het stappenplan is er. We gaan terug naar het oude nieuwe normaal!
Oww, wacht. Op 1 juni (dus bij stappenplan tussen 25 mei en 16 juni) vervalt de spoedwet. Wat dan?
Hmm… Dat vraagt om een juridische oplossing. Of verlenging natuurlijk.
maar wat als het superwarm is die weken? Dan zijn er 0 doden, Wat dan? Wordt die spoedwet dan verlengd? Spannende weken. Oh ja. Nergens hebben ze het over de afschaffing van de muilkorven en/of (snel)testen.
We kopen een kat in de zak. We gaan terug naar het nieuwe normaal!
De testmaatschappij is een feit. Dankzij bijna alle politieke partijen. Maar dé judassen zijn: D666, CDA, VVD en GL. Deze partijen en de mensen erachter dienen voor het tribunaal te verschijnen en voor vele jaren uit onze maatschappij gehaald te worden. Voor hún en ónze veiligheid.

Hieronder het stappenplan/openingsplan. Bravo Hugo! (loser)
En zie: de 3 basisregels van Mark Rutte staan ook hieronder in de pdf vermeld. Echter, daar staat géén woord ventilatie bij. Ongelofelijk!
Echt, het komt vroeg of laat uit dat de aerosolen dé boosdoener zijn voor de ernstige corona zieken met longproblemen. En dus is ventilatie de allerbelangrijkste maatregel die noodzakelijk is. Maar van Dissel ontkent dat tot op de dag van vandaag. De loser. Ook hij dient aangehouden en berecht te worden. Ik blijf het herhalen om mijn woede iets te bekoelen. Het gevoel dat dit heerschap zich ooit zal moeten verantwoorden vóór de rechtbank geeft mij wat rust. Bewijzen genoeg tegen het regime Rutte en het RIVM.

Ik sluit zeker niet uit dat men corona kan krijgen via een aanraking. Maar dan komt het virus niet in de longen terecht maar komt het binnen via de mond, huid? of ogen (aanraking met vingers).
En krijg je andere (heftige) klachten van zoals hoofdpijn, pijn in/achter je oog of misschien wel maag/darmklachten.
Alleen via de aerosolen (1,5 meter regel werkt dan echt niet) kan het in je longen terecht komen en daar kan het wel voor een gevaarlijke situatie zorgen. Dat durf ik zo te beweren met alleen maar natuurkundige kennis.
En natuurlijk telt de hoeveelheid virusdeeltjes dat je binnen krijgt ook nog mee (viral load).
Dus vandaar: Ventileren, ventileren!!!

https://jensen.nl/het-houd-ons-opgesloten-plan-de-jensen-show-330bron: Rijksoverheid

Oh ja, Diederik Gommers noemde ergens in een interview Corona een “verkoudheid” virus. Zie de Jensen Show nummer 330.
Bizar! Maar stel dat Gommers gelijk heeft; hij is immers een dokter. Een verkoudheidvirus? WTF?
En daar dan alle maatregelen voor ingesteld? Dat zal dus echt betekenen dat we hier nooit meer uit komen.

UPDATE 18/04/2021 – WETGEVING TESTBEWIJZEN. WAAROM?
Hier een link naar het wetsvoorstel “Testbewijzen”.
Ik vraag me af waarom er een testmaatschappij wordt opgetuigd als medio juli bijna alle maatregelen zouden vervallen (zie 5 punten stappenplan). Dit regime is dus bezig, ongeacht wat er staat te gebeuren, om deze wet “Testbewijzen” koste wat het kost er doorheen te drukken.
Dat betekent de facto dat ook ná 1 juni, als de spoedwet zal vervallen, er dus verlengd zal worden. Want anders is deze wet ook meteen ongeldig samen met alle andere maatregelen zoals muilkorven, avondklok en lockdown. Dus het Regime gaat er nu al vanuit dat de 2e kamer in zal stemmen met verlenging zo vlak voor 1 juni 2021. Vreemd.
Mijn gevoel dat er méér aan de hand is verdwijnt maar niet. Sterker nog, langzaam maar zeker worden we verder de dictatuur ingeduwd. En zo rond september gaat het seizoen weer veranderen en keert het virus langzaam terug. En dan?

In ieder geval zal de confrontatie tussen viruswappies, gezag en bruikbare idioten binnenkort toch echt gaan losbarsten. Tenzij burgemeesters en gezag ingrijpen en zich gaan verzetten tegen deze opkomende onrust. Ze zijn gewaarschuwd. Zelfs Bruls waarschuwt het regime om te gaan versoepelen.

UPDATE 26/04/2021 – SPOEDWET MAG NIET WORDEN VERLENGD.
Ik begrijp uit de video van deze website dat Wim Voermans (staatsrechtsgeleerde) daar zegt dat de spoedwet slechts 1 keer verlengd kon worden. En dat is al gebeurd. Nou, we zullen zien als deze dan op 1 juni afloopt. Dan vervalt alles.
Oh nee, die duivelse Hugo heeft de wet ‘Testbewijzen’ er nu als een treinwagon aangekoppeld en deze kan de spoedwet juridisch verlengen?
En zie het stappenplan. Dat gaat veel verder dan 1 juni.
Ha, ha, ha. De viruswappies hebben alweer gelijk. Ik ben zo blij dat ik géén idiote meeloper ben. De meerderheid van het volk is gewoon dom en bang(angstig). Maar ik vergeef deze angstige idioten nooit.

Ongehoord en ongekend. Wat een drama. We zullen zien op 1 juni.
Ik heb een vermoeden dat deze spoedwet dus niet zomaar zal verdwijnen.
De kamer (oppositie) slaapt en heulen mee met de regering (op een enkele partij na).

Maar eens worden de schapen (het volk) te laat wakker. Ik ben er heilig van overtuigd dat de revolte niet vredig zal gaan verlopen. Dat is in het verleden nooit zo geweest. De koppen van het corrupte regime gaan rollen. Ik hoop dat ze op den duur weg zullen rotten in de gevangenis. Dat is waar ze horen.

UPDATE 27/04/2021 – SPOEDWET MAG WEL WORDEN VERLENGD.
Ik heb zelf even gekeken naar de procedure voor het vervallen van de spoedwet.
Er staat in de wet dat de Wet Tijdelijke Maatregelen Covid19 weldegelijk steeds verlengd kan worden. De 2e Kamer moet daar dan wel mee instemmen. Aangezien de 2e Kamer sterk is uitgedund (er mogen maar een aantal Kamerleden tegelijkertijd aanwezig zijn), vraag ik mij of of er nog wel hoofdelijk gestemd kan worden. Want dat kan straks het verschil zijn tussen verlenging en stopzetten van de wet. Want hoofdelijke stemming is nu hartstikke belangrijk vanwege het feit dat er nog géén regering is. En een demissionair kabinet dient ook géén nieuwe wetgeving in te dienen. In het verlengde is het handhaven van de spoedwet dus ook niet aan de orde. De 2e Kamer beslist dus. En dat zou via hoofdelijke stemming moeten gebeuren. Niet door middel van een fractiediscipline. Want dan regeert dit regime dus gewoon illegaal door.

Nick

Bronnen: nu.nl, ad.nl, Rijksoverheid en telegraaf.nl

Similar Posts