STEEDS VAKER UFOMELDINGEN – 13/04/2021

” NEDERLAND IS FEITELIJK EEN DICTATUUR, TESTMAATSCHAPPIJ EN POLITIESTAAT GEWORDEN “

De Telegraaf opent vanavond met alweer een UFO melding kop.
Opvallend vaak zie ik berichten over ufo waarnemingen. En in deze rare Corona tijd bevreemdt dat mij niets. Want ik blijf het raar vinden dat we over de gehele wereld min of meer dezelfde zinloze maatregelen hebben die Corona de kop in moeten drukken maar die feitelijk niets doen.
Zijn die muilkorven en avondklokken dan toch om ons op te voeden en voor te bereiden op nieuwe tijden (big events)? Ik sluit niets meer uit.
Als je zou kunnen snappen hoe groot ons heelal is dan zou je er 100% op uitkomen dat ons heelal vol met leven zit. In welke vorm dan ook.
Maar ik vind het vreemd dat mainstreammedia steeds meer berichten over UFO’s. En niet alleen de Televaag, maar ook het AD (hier , hier en hier) heeft nog niet zo lang geleden meerdere UFO artikelen geplaatst.

De Telegraaf vraagt zich openlijk af of de Amerikanen ons aan het voorbereiden zijn op een grote onthulling.
Dat vind ik nogal een krantenkop anno 2021.

Maar ondanks dat ik heilig geloof in UFO’s (duh, die bestaan ook), ehh buitenaards leven, geloof ik niet direct dat er intelligent leven in de buurt van zo’n 30 lichtjaren is. Want dan zouden onze telescopen wel iets gevonden hebben, toch?
Maar stiekem zou ik wel hopen dat er buitenaardse (menselijke) wezens van verder weg bij ons op bezoek zijn. Echter, als blijkt dat zij achter de corona zitten dan is het foute boel, denk ik. Ha, ha. Of ze maken zich bezorgd over hoe wij met de aarde omgaan. Dat zou ik mij nog wel een beetje kunnen voorstellen.
Maar, ik blijf er dan wel bij, als je vredelievend bent maak je hoe dan ook contact. Hoewel dat zeker voorzichtig moet gebeuren. dus langzaam via de media dan?
Dat de Telegraaf nu ook openlijk dit soort vragen gaat stellen is een teken aan de wand. Er is IETS gaande. Maar dat is mij al héél lang duidelijk. Er gebeurt op dit moment te veel om dat nog onder de noemer ’toeval’ te gooien.
Ik ben een viruswappie en ik geloof in UFO’s maar ik ben ook wel rationeel.
De kans is echt héél erg klein. Dus vandaar dat ik niet zomaar te koop loop met mijn gedachten over buitenaards leven. Het is wel zo dat als één van onze ruimtesondes ooit sporen van leven aantreft op Mars of één of andere maan in ons zonnestelsel, de gehele wetenschap op zijn kop zal staan.
Er hoeven alleen maar bacteriën buiten de Aarde gevonden te worden om de wetenschap het bewijs te geven dat wij niet alleen zijn. Het zou dé trigger zijn tot meer en we zouden als mensheid een hele andere kijk op zaken krijgen.

Aan de andere kant kunnen deze meldingen ook zijn om ons nóg banger te maken zodat het volk alle vrijheid opgeeft als hun leiders hen maar zullen beschermen tegen een buitenaardse invasiemacht (terwijl die misschien niet eens bestaat, maar fictief in het leven is geroepen).
Want dan kun je alle neuzen (behalve die van mensen zoals ik ) één kant op krijgen. Zeker als je een enorme economische- en of klimaatcrisis wil verbloemen want dat zou de genadeklap zijn voor onze welvaart en geloof in de Westerse waarden en normen.

Ik heb wel eens een documentaire gezien waarbij de maanlanding in twijfel wordt gebracht en er wordt daar gezegd dat de laatste schakel om mensen bang te maken is, u raad het al: een dreigende buitenaardse invasie. Deze is dan fake maar zorgt voor eenheid op aarde. En eenheid geeft leiders de mogelijkheid om zaken weg te moffelen of om nieuwe wetten te maken.
De tijd zal het leren.

Ik hoop, net als de mensen achter het SETI project, op contact tussen de aarde en buitenaardse wezens of liever nog: mensachtigen. En dat die dan in vrede mogen komen of communiceren en ons leren hoe we gratis schone en veilige energie kunnen maken. Dat zou de mensheid een enorme boost geven.


UPDATE 24/04/2021 – Headline Televaag:


” VS gaat bestaan buitenaardse wezens toegeven “

Bizar nieuws vandaag in de Telegraaf. De Amerikanen gaan in de aankomende zomer het bestaan van buitenaardse wezens bekendmaken.
20 jaar geleden zou ik meteen naar buiten zijn gerend maar nu neem ik dit nieuws nogal gemakkelijk op. Het zou anders zijn als dit nieuws op alle media zou staan.
Maar ik heb nog niets gevonden. Hier een recente link naar UFO’S.
Ik, als Star Trek fan, geef nu het signaal YELLOW ALERT.

UPDATE 29/04/2021 – Weer een artikel in de Telegraaf over Aliens!
Met één verschil: we worden al langzaam bang gemaakt voor als ze ons vijandig gezind zijn. Is dit de opmaat voor een wereldwijde waarschuwing dat er een buitenaardse macht ons wil aanvallen? Want als de cojona maatregelen zijn uitgeput en de regimes ons nog steeds willen controleren, dan is dit hét middel om tegen ons te gaan gebruiken. Maak het volk doodsbang en ze luisteren weer goed naar de regimes. Nou , ik ga vechten tegen die (nep) aliens!
Het alarm blijft geel. Voor nu.

Wordt vervolgd!

Nick

Bronnen: Telegraaf.nl en wikipedia

Similar Posts