ZOALS VERWACHT GEEN VERSOEPELINGEN – 09/04/2021

” NEDERLAND IS FEITELIJK EEN DICTATUUR, TESTMAATSCHAPPIJ EN POLITIESTAAT GEWORDEN “


Helaas. Er komen midden april géén versoepelingen van de Covid maatregelen.
Natuurlijk had ik dat al verwacht. Want seizoensinvloeden zijn bij dit virus erg belangrijk (volgens het RIVM overigens niet).
Het weer zit helaas ook niet mee. Het zijn koude april weken. Anders hadden er wel degelijk (veel) minder mensen in het ziekenhuis gelegen.
Want bij warm weer gaan de ramen open en gaan mensen weer massaal naar buiten.

Nu zal het, zoals ik al had voorspeld, begin mei gaan worden. En dan moet het ook nog eens warm weer zijn, want anders dalen de ziekenhuisopnames niet snel genoeg! En nee, het ligt echt niet aan de maatregelen. Gaan de cijfers omlaag dan is dat dankzij de genomen maatregelen zoals de avondklok en lockdown, maar
gaan de cijfers omhoog dan houdt men zich niet genoeg aan de regels. Zo simpel is het. Een vicieuze cirkel.

Het regime en oppositie (op het FvD na) nemen ventilatie en luchtvochtigheid nog steeds niet serieus. Was dat wel het geval geweest dan hadden we allang mooie cijfers gehad. De initiële maatregelen kloppen dus niet waardoor we niet meer uit deze situatie kunnen komen totdat we een algehele immuniteit hebben opgebouwd. Handen stukwassen en 1,5 meter afstand houden werken misschien een beetje tegen verkoudheid maar zeker niet tegen een longziekte als Covid19!

Rutte en co hebben naar mijn mening dus wel degelijk vele duizenden doden (vooral opgesloten senioren) op hun geweten. Een tribunaal is het minste dat er ná deze crisis opgericht kan worden.

UPDATE: Ondertussen zijn burgemeesters van de grote steden tegen verlenging van de lockdown. Zij weten, net als ik, dat handhaven bij warm weer niet meer mogelijk zal zijn wegens burgerlijke ongehoorzaamheid. Ze zien de bui al hangen. Want dat gaat op een gegeven moment natuurlijk gigantisch uit de klauwen lopen en leiden tot geweld tegen BOA/politie en geweld tegen burgers. De Stasi zou verlekkerd staan te kijken dat mensen bekeurd worden wegens groepsvorming omdat ze buiten van de zon genieten. Ik blijf mij verbazen waar dit pleuris regime het lef vandaan heeft gehaald om dit soort maatregelen tot de dag van vandaag door te voeren en te beboeten. Tot kinderen aan toe. Schandalig en een Westerse democratie niet waard.
Nou, ik denk in ieder geval dat revolte snel in zicht komt. Het enige dat daarvoor nodig is zal een periode van warmte zijn. En dan moet u eens kijken wat de schaapjes (bruikbare idioten) gaan doen.

Nick

Bronnen: nu.nl, ad.nl en telegraaf.nl

Similar Posts