PROPAGANDA GAAT DOOR – 09/04/2021

” NEDERLAND IS FEITELIJK EEN DICTATUUR, TESTMAATSCHAPPIJ EN POLITIESTAAT GEWORDEN “

De virusmedia Televaag en AD koppen met bang makende teksten als “nu ook jonge dertigers op de IC met corona“.
Deze berichtgeving is er om ons bang te maken. Ons bang genoeg maken om het falende vaccinatieproject te maskeren, ons bang genoeg maken om toch maar die Astra Zenica of Janssen prik te gaan halen.
Ik denk dat er veel mensen géén vaccinatie meer willen ná de berichtgeving over trombose gevallen en doden. Het is echt een kleine kans dat er ernstige bijwerkingen optreden direct na zo’n vaccinatie. Dat geef ik meteen grif toe. Echter, ik maak me vooral zorgen over de onbekende lange termijn effecten van zo’n vaccinatie. Want daar is géén onderzoek naar gedaan. Dat kon ook niet, want dat onderzoek (3e fase) loopt nog! De vaccines hebben een spoed goedkeuring gekregen van de EMA en die is tijdelijk. Want ja, mensen waren bang voor corona en vroegen om een vaccin. Dus dat is binnen één jaar ontwikkeld. Normaal wordt zoiets jaren door en door getest. Dan was nu, door de urgentie en aandrang tot actie, niet mogelijk.
Dus de echte testfase is pas net begonnen. De proefpersonen van fase 3 zijn alle mensen die een corona vaccin nemen. Het is en blijft voorlopig dus een medisch experiment!

Tussendoor heeft het Europese Hof van de Mensenrechten ook nog even besloten dat landen en overheden vaccinaties verplicht kunnen stellen. Dit is echt te bizar voor woorden.
Voor zover ik begrijp mogen experimentele medicijnen helemaal niet verplicht gesteld worden.
We leven in een rare tijd. En het gaat nog steeds gekker worden.
Als vaccinaties verplicht worden dan is dat tegen de Neurenberg code, en dan is naar mijn mening de grens overschreden.
Het gevolg: civiele onrust zal een feit zijn. Dat zijn momenten waarbij excessief politiegeweld om de hoek zal komen kijken met een zéér gewelddadig tegenantwoord van de boze burgers.
Dit zal dus het begin zijn van een geweldsexplosie in Nederland en daarbuiten.

Mensen zoals ik worden viruswappies genoemd. Maar tot nu toe komen mijn voorspellingen helaas één voor één uit, vroeg of laat. Vandaar dat ik deze blog heb opgetuigd. Ik beschrijf de ondergang van onze democratie in een chronologische volgorde. Alleen jammer dat ik er al niet mee ben begonnen op maart vorig jaar. Dan had u kunnen lezen dat ik binnen een paar weken van een bruikbare idioot om ben geturnd naar een alerte burger die (grond)rechten op de allereerste plaats heeft gezet. Vooral door eigen onderzoek maar zeker ook door mensen zoals Willem Engel, Jeroen Pols, Maurice de Hond en Robert Jensen. En natuurlijk ook door alternatieve media zoals café Weltschmerz en Blue Tiger Studio.

Maar goed, de enge ontwikkelingen betreffende vaccines en schendingen van grondrechten gaan maar door. Net als die toegangstesten tot evenementen.
De testmaatschappij is een (opgedrongen) feit. Alleen burgerlijke ongehoorzaamheid kan dat nog stoppen.
De virusmedia is in opdracht van het regime flink aan het manipuleren.
Niet alleen maken ze ons bang met jonge mensen op de ic, maar ook met manipulatief nieuws en leugens zoals vreedzame demonstraten relschoppers noemen. Er zijn talloze voorbeelden.

Nee, ik denk dat heel veel mensen het vaccine niet nemen en dat de regering bang is dat de vaccinatiegraad niet wordt gehaald. Dat is ook géén enkel probleem, denk ik.
Het virus is op zijn retour. Net als toen de Mexicaanse griep ook was. De zomer komt eraan en door de hoge temperaturen, natuurlijke ventilatie (mensen doen ramen eerder en meer open), UV licht en dat mensen meer naar buiten gaan zorgen voor een enorme daling van het aantal corona zieken en doden.

Maar ja, de farmaceutische industrie wil graag miljarden verdienen aan hun vergif. Dus we moeten zoveel mogelijk bang zijn, ziek zijn en ziek blijven. Want dan stroomt het geld met bakken binnen.

Ik leg ook relaties met de pensioenen, eetpatroon (regime wil ons pushen naar ‘gezond’ eten), etc. Er is zoveel aan de hand.

En dan dat gezeik over het toenemend aantal ziekenhuisopnames. Het is best koud begin april. Mensen doen binnen de ramen en deuren dicht. Verwarming aan en je hebt een goede bron voor verspreiding van een aanwezig lucht virus zoals corona.
Wanneer stelt dit regime de noodzaak tot ventilatie nu eens op nummer 1?
Let op mijn woorden: zodra het meerdere dagen warm wordt zullen de ziekenhuisopnames na één of twee weken drastisch gaan dalen.

Ook leg ik het verband tussen ons klimaatprobleem (lees teveel CO2) en het massaal kappen van bomen om voedselproductie en het groene klimaatplan er doorheen te drukken. Maar een groene oplossing is het niet! We verbranden massaal (gezonde) bomen om onze groene energiebehoefte te vervullen.
Maar uiteindelijk gaat het fout en probeert de natuur ons wanbeleid te corrigeren.
En de natuur kennende gaat dat niet met de zachte hand.

We hadden ons 17 maart 2021, op een vreedzame manier, van dit verschrikkelijke regime kunnen ontdoen. Maar nee hoor, die bange bruikbare idioten vonden dat Rutte door mocht gaan met zijn Rutte doctrine. En zo geschiedde. Met als gevolg dat de (Nederlandse) burgers binnen afzienbare tijd een hele hoge prijs gaan betalen.

Er waren ons begin april versoepelingen beloofd en de cijfers gaven dat ook aan.
Maar vandaag dus een nieuw artikel in het AD en Telegraaf waarbij mensen wéér bang worden gemaakt en Hugo de Jonge de versoepelingen al weer in twijfel trekt.
Precies de bedoeling. Hou het volk onder controle, want als je ze één vinger geeft dan nemen ze de hele hand. Echter het volk wordt steeds ongeduldiger. Zodra het langduriger warm wordt, dan….. slaat de vlam in de pan.


Nick

Bronnen: nu.nl, ad.nl en telegraaf.nl

Similar Posts