MAURICE DE HOND GEFRAMED – 30/01/2021

 

MAURICE DE HOND GEFRAMED – 30/01/2021

” De dictatuur is een feit 
   in Nederland! “

 

Gisteren was het programma “Propaganda” op de televisie en dat stond in zijn geheel in het kader van Maurice de Hond. Maurice de Hond werd in het programma gefileerd door een stel jonge wannabe journalisten. Dertigers die nog weinig ervaring over de wereld hebben. Goed op elkaar ingespeeld maar nooit met enige diepgang. Ik heb verbeten lopen kijken naar de uitzending en kom tot de conclusie dat dit soort programma’s bestaan uit los zand.
Het kan best zo zijn dat Maurice zichzelf graag hoort praten of graag een mening ventileert.
Zijn peilingen vond en vind ik altijd maar bullshit maar tijdens het begin van de coronacrisis viel mij op dat hij al snel met een plausibele verklaring kwam betreffende aerosolen, temperatuur, luchtvochtigheid en ventilatie. Dat werd door het RIVM als onzin bestempeld.

Maar dankzij hem is bij scholen en een aantal verpleeghuizen wel degelijk onderzoek gedaan naar de ventilatie en zijn er ventilatiesystemen aangepast. Ook Rutte noemt hem een persoon van wie hij graag adviezen hoort.

Bij verpleeghuis de Tweemaster vond een onderzoeker toch een sterk bewijs dat het ventilatiesysteem verantwoordelijk was voor de verspreiding van het virus. Hij werd monddood gemaakt door de GGD.

Maurice komt steeds dichter bij de waarheid betreffende Corona dus moet hij monddood worden gemaakt. Daarvoor is er een strategie:

1) Negeren
2) Belachelijk maken (dat doet dit programma Propaganda)
3) Bevechten

Maar als Maurice daadwerkelijk bevochten gaat worden dan gaat hij zeker winnen want dan is het GAME OVER voor de overheid.

Ik denk dat Maurice héél dicht bij de waarheid zit. Ook ik ben het zeker niet met alles eens maar het aerosolen verhaal is natuurkundig gewoon de meest logische verklaring voor een logziekte zoals covid19.


UPDATE 31/01/2021
– Maurice de Hond heeft zich laten interviewen door journalist Frank du Mosch om objectief te kunnen reageren op de beschuldigingen van het programma Propaganda.

UPDATE 04/02/2021 – De website van Maurice ligt er (weer) uit. Komt dat door DDOS aanvallen?
Wie is er dan zo bang voor zijn verhaal? Wie wil hem de mond snoeren?
Wat een onethische figuren zijn dit. 

UPDATE 18/02/2021 – Het programma ‘Propaganda’ ontmaskerd.
Hier een opiniestuk uit de Volkskrant over de desinformatie van het programma Propaganda. NEXT.

 

Nick

Bronnen: NPO3

 

Similar Posts