BIJ VOLLE WOONKAMER BELT POLITIE AAN – 22/12/2020

BIJ VOLLE WOONKAMER BELT POLITIE AAN – 22/12/2020

Het AD komt vandaag met het bericht dat de politie aan zal bellen als ze een volle woonkamer (bijvoorbeeld 10 mensen) aantreffen.
Vóór maart 2020 zou je dit als burger bizar en een politiestaatmaatregel vinden. Nu kijkt men eigenijk nergens meer van op. Maar ik vind het knap dat de overheid elke keer toch weer een stapje verder kan gaan. Eenmaal ingenomen vrijheden krijg je zonder gevecht niet meer terug.

Dit staaltje blufpolitiek van de politie en politiek kan niet anders worden opgevat dan intimidatie van de eigen burgers. In de nieuwe spoedwet staat namelijk dat er achter de voordeur niet gehandhaafd en beboet mag worden. In het eerste concept van de wet stond dat er wel, maar is er toen onder grote druk van de kamer uitgehaald.

De politie zal natuurlijk wel naar andere middelen gaan zoeken om de bezoekers toch weg te krijgen en te beboeten. Ze kijken dan bijvoorbeeld naar overlast situaties en dergelijke.

Dit is nu wat angst en repressie met mensen doet. Stapje voor stapje. En uiteindelijk verlies je vrijheid én veiligheid.

Onze vrijheid is sterk beperkt door de meeste politieke partijen. En ondanks al die maatregelen zijn er covid19 virus mutaties waardoor de veiligheid schijnbaar weer is afgenomen en worden sommige mensen (bruikbare idioten) nóg banger en leveren weer meer vrijheid in. En zo is de cirkel rond.

Angst brengt het slechtste in mensen naar boven. Ik probeer mij in te denken wat mensen bezielt om anderen bijvoorbeeld aan te geven omdat ze teveel bezoek thuis hebben.

Ik kan me dat gewoon niet indenken. Nee, ik zou gelukkig een slechte Gestapo agent zijn. Dit soort NSB praktijken zijn voor mij gewoon niet weggelegd. Ik ben voor leven en laten leven. Ik ben voor absolute vrijheid en vrijheid van meningsuiting (de grens is geweld). 

Wie gaat ons bevrijden van deze malloten? Wie gaat onze vrijheden teruggeven?

De volgende trigger is het klimaat. Daar zal ik de komende tijd ook nog wel het één en ander over schrijven. Agenda2030. The Great Reset. Dat is wat er nu aan zit te komen. 

 

UPDATE 23/12/2020: Ik lees net op nieuwskoerier dat mensen stellig beweren dat er bij WET maximaal 2 externe personen zijn toegestaan in een huishouden (met Kerst 3). Dat is dus NIET waar. Het is een dringend advies.
Dus dat de politie gaat aanbellen bij meer dan 10 personen in een huis is dan jammer. Achter de voordeur mogen/kunnen ze dit advies niet handhaven.
Die klote mainstream media doen echter alsof het wettelijk niet mag. Mainstream MEDIA = VIRUS!
Ik zou graag meer dan 10 mensen willen uitnodigen. Al is het alleen al om die Rutte te sarren maar helaas….dat gaat me niet lukken. Mensen zijn bang in mijn omgeving.

 

UPDATE 24/12/2020 – Politie waarschuwt voor oudjaar.
Oh, ja. De politie waarschuwt ook alvast dat ze hun dienstwapen zullen gebruiken bij bedreiging.
Oh, oh, oh. Wat heeft het Nederlandse volk een flater begaan door dit toe te staan.
De politiemacht zal met oudjaar 2x zo groot worden gemaakt. De overheid is bang. Bang voor onrust.
Echter, ze hebben dit zichzelf aangedaan met die onzinnige anti virusmaatregelen.
De juiste maatregelen worden genegeerd; mainstreammedia loopt als brave hondjes achter de overheid aan in plaats van de nodige kritische blik op het beleid te werpen. Er komt een tijd dat ze genadeloos afgestraft zullen worden voor dit gedrag. Sorry zeggen is dan niet meer voldoende.
De mainstreammedia heeft zijn langste tijd gehad.

En de politie laat zich gebruiken om de vuile was van de overheid weg te poetsen. Dat vind ik ook schandelijk gedrag. Niet alleen door de gordijnen gluren maar ook nog eens dreigen met geweld tegen de burgers. Even laten zien wie de baas is. Dit in combinatie met een avondklok (of dagklok) zal naar mijn mening het einde betekenen van onze democratie en de dictatuur is dan een feit.
Robert Jensen zei het ook al begin april: de vrijheden worden afgepakt en komen niet meer terug zonder gevecht. En zo is het.

Het nieuwe normaal is NIET normaal. Het is asociaal.

 

UPDATE 24/12/220 – en de politie weet ook niet goed wat ze nu willen. Eerst zeggen ze dat ze bij 10 man in de woonkamer gaan aanbellen voor een gesprek (zie bericht boven) en in de update hierboven zeggen ze dat ze dat niet gaan doen tenzij er overlast is. Wat is het nou?
Schoenmaker, blijf bij je leest en verdedig de democratie in plaats van die onzinnige en niet werkende coronamaatregelen!

 

UPDATE 24/12/2020 – burgemeester Lamers is voor verplicht vaccineren.
Deze dictator die in de top 3 staat betreffende coronaboetes moet zijn grote bek houden!
Ik denk dat deze burgemeester ook opeens van het toneel zal verdwijnen. Hij heeft zichzelf namelijk onmogelijk gemaakt bij een groot deel van het Schiedamse volk en ook bij mij als Vlaardinger 🙂
Ik herinner mij nog die boete (1600 euro) die 4 mensen kregen toen ze keurig op afstand gebakjes aan het eten waren. Schaam je diep! En dat is burgemeester? Schandelijk!

Hoe durft zo’n ‘bruikbare idioot’ zo’n 40% van de vaccinatie tegenstanders zó weg te zetten.
Ik denk dat de (plaatselijke) overheden bang zijn voor een tegenvallende vaccinatiebereidheid. En terecht! Dus maar weer dreigen. 
Geenstijl haalt ook even lekker uit naar burgemeester Lamers. En terecht! Wat een dombo.

 

UPDATE 03/01/2021 – hier belt de politie aan bij een psychische viruswappie die zijn mondkap niet ophad tijdens het boodschappen doen. Schaam je diep, politie. Werk hier niet aan mee. Een winkel is volgens mij bij een eerder gedane wettelijke uitspraak geen publieke binnenruimte. En de man had ook nog eens een medische verklaring! 
Zelf ben ik een lafbek. Ik durf niet zonder muilkorf te winkelen. Maar als ik anderen ook zonder muilkorf zie winkelen gaat de mijne ook meteen af. Dan durf ik wel.
En zo zijn er vast wel meer. Wie begint de opstand tegen die muilkorven?

 

Nick

 

Bronnen: ad.nl, nu.nl, NOS, Geenstijl en nieuwskoerier.nl 

 

Similar Posts