BANKEN BLOKKEREN REKENINGEN VAN ANTIVAXERS – 18/08/2021

” De dictatuur, testmaatschappij én politiestaat is een feit in Nederland! “

De propaganda oorlog gaat door. Nu eindelijk in het mainstream nieuws dat de bankrekeningen en betaaldiensten van antivaxers andersdenkenden worden geblokkeerd.
Ik ben al langer op de hoogte van deze feiten (zie eerdere berichten van mij), maar nu is de tijd rijp om het publiekelijk te maken.
Wie zijn (of waren) er getroffen? Café Weltschmerz, Jensen, Blue Tiger Studio, Viruswaarheid, Willem Engel (persoonlijk), evangelist Dieleman (wie?) en Artsen voor Waarheid. De krant maakt trouwens de fout door al deze stichtingen antivaxers te noemen. Dat is al stigmatiserend en onjuist. Maar dat moeten ze zo publiceren van Brussel of Nederlandse regime, want dan krijgt de meerderheid van het volk een hekel aan deze organisaties. Propaganda dus.

Maar instellingen of mensen met een andere mening blokkeren? Ik vind het echt bizar. Stel dat mijn site ook bekend zou worden, nou dan zou ik binnen no time op zoek mogen gaan naar een andere bank. Want mijn bank (ING) is net zo fout als al die anderen. Maar het feit dat ze je als klant kunnen afwijzen (of erger: opzeggen) vind ik buiten proporties.

Ik heb al eerder gezegd dat vroeg of laat iedereen last gaat krijgen van zijn of haar bank. Want doe je niet mee dan wordt je rekening geblokkeerd.
Met de wetten “Ter voorkoming van witwassen en financiering Terrorisme” en de nog door de Eerste Kamer goed te keuren wet “Bestuurlijk Verbod Ondermijnende Organisaties” kunnen straks personen die niet aan de leiband van het regime willen lopen, juridisch aangepakt worden.
Als de Nationaal Coördinator Terrorismebestrijding en Veiligheid (NCTV) jou als privépersoon of jouw organisatie gevaarlijk vind, zal je bankrekening zomaar geblokkeerd kunnen worden. Dat overkwam Tom Zwitser van Blue Tiger Studio. Ze werden genoemd in een rapport van het NCTV en prompt werden ze door de bank aangeschreven met de mededeling dat hun rekening zou worden beëindigd.

Ik ga niet weer vloeken en tieren maar ik hoop dat u begrijpt dat wij als burgers in de toekomst helemaal kapot gemaakt kunnen worden als we niet meelopen aan de leidraad van het regime. Want zonder bankrekening kun je helaas niets meer doen.
Mensen blokkeren omdat ze een andere mening hebben dan de staat, is hetzelfde als mensen onderdrukken in communistische staten.
We gaan hard op weg naar beneden. Maar voor het grootste deel van het volk is dat amper zichtbaar. De mainstream media is in handen van Brussel (dat is echt zo!) en die dicteren wat er geschreven moet worden.
Het gaat niet lang meer duren voordat personen als terrorist worden aangemerkt omdat ze tegen het regime zijn.

Gisteren wilde ik een krant kopen voor mijn moeder. De Volkskrant, AD, NRC, Telegraaf en volgens mij ook Trouw hadden allemaal dezelfde foto op de voorpagina van een vliegtuig dat taxiede op het vliegveld van Kabul. Daar hingen honderden mensen aan vast. Precies dezelfde foto (Zelfde standpunt). Dat zegt toch genoeg?
Er zal misschien maar één fotograaf ter plaatse zijn geweest. Zal best. Maar dan allemaal dezelfde soort foto plaatsen? Ik vind dat raar en géén toeval meer.
De kranten zijn in handen van 2 grote organisaties in Brussel. Ik vind dat Nederlandse kranten ook in Nederlandse handen moeten zijn. Want anders is de kans op Europese propaganda erg groot.


STOP DEZE WAANZIN NU HET NOG KAN!
Het is 5 voor 12. Wordt wakker!

Nick

Bronnen: telegraaf.nl, overheid, ad.nl en nu.nl

Similar Posts