TERUG NAAR NORMAAL? DAN DEZE MAATREGELEN! – 18/08/2021

” De dictatuur, testmaatschappij én politiestaat is een feit in Nederland! “

Vandaag heeft Jaap van Dissel de Tweede Kamer bijgepraat. Weer een somber verhaal. Maurice de Hond heeft het erover in zijn uitzending op YouTube. Volgens hem zijn er 5 belangrijke maatregelen nodig om terug te gaan naar normaal en Covid19 op een goede manier te bestrijden (hmm, na ongeveer 1 uur en 21 minuten stopt de uitzending onverwachts. YouTroep die weer censureert?). Deze maatregelen heb ik in eerdere berichten ook altijd benadrukt, maar hieronder zijn ze in mijn eigen woorden opgesomd.

  1. Onze zorgcapaciteit met urgentie uitbreiden. Meer IC bedden en meer ziekenhuis personeel. Er zijn de afgelopen jaren enorm veel bezuinigingen in de zorg geweest en veel ziekenhuizen gesloten. Die beslissing was funest voor de zorg. De BIG registratie van verplegend personeel misschien maar even laten varen?
  2. Een goede ventilatie en luchtvochtigheid. Dat kan door het ophangen van CO2 meters in ruimtes waar veel mensen bijeen komen. Ook luchtreinigers spelen daarbij een grote rol.
  3. Bescherm de kwetsbaren en geef ze, indien ze dat willen, een boosterprik.
  4. Teruggaan naar eerstelijns hulp. De huisarts moet weer de spil worden bij het bestrijden van Covid19. Dat kan door het voorschrijven van Ivermectine én controle op afstand door bijvoorbeeld het inzetten van saturatiemeters bij patiënten zodat er snel ingegrepen kan worden als dat nodig is.
  5. Accepteren dat Corona onder ons is en onder ons blijft. Alle maatregelen van de spoedwet afschaffen en de wet zelf direct schrappen. Stoppen met testen, coronapas, corona-app en terug naar normaal!

Worden de bovenstaande maatregelen niet direct uitgevoerd, dan zitten we binnenkort weer met verzwaarde maatregelen. En wat als de griep of het RS virus de overhand zullen krijgen? Dan dezelfde maatregelen zoals lockdown of avondklok? Het regime is er gek genoeg voor.
Ik hoop dat het volk wakker wordt en eist dat deze waanzin stopt. Anders blijven we in een (medische) dictatuur en krijgen we burgerverzet.

De onderstaande basismaatregelen kunt u eenvoudig inzetten om infectie met Corona zoveel mogelijk te voorkomen.


STOP DEZE WAANZIN NU HET NOG KAN!
Het is 5 voor 12. Wordt wakker!

Nick

Bronnen: Nick Govaart en maurice.nl

Similar Posts