ANTWOORD OP EEN BRIEF VAN EEN MEVROUW – 24/08/2021

” De dictatuur, testmaatschappij én politiestaat is een feit in Nederland! “

In de Volkskrant van 25 augustus stond een opiniestuk van ene Jolanda van Kessel. Een opinie waarvan mijn hartslag enorm omhoog gaat en die ik hoofdschuddend lees. Want ook al haat ik de mainstream media, lezen doe ik het wel.
Ik zal proberen om niet te gaan vloeken in dit serieuze bericht.
Deze Jolanda heeft het over 700.000 non-responders. Dat zijn mensen waarbij het vaccin niet helpt vanwege een afwijkend immuunsysteem.
Jolanda heeft een ernstige ziekte gehad en heeft daardoor een verstoord immuunsysteem. Hierdoor loopt ze extra gevaar bij een Covid19 besmetting.
Tot zover een duidelijk verhaal. En ik voel ook medelijden met haar. Je zal maar voorzichtig moeten doen en elke stap die je (buiten) zet moeten evalueren. Zeker in deze tijd. Want elke situatie kan je ziekte doen verergeren of een andere medische reactie uitlokken.
Ze gaat vervolgens in op haar kinderen en kleinkinderen die zich elke keer laten testen om moeder of oma in de buitenlucht te kunnen zien.
Al de mensen om haar heen leveren hun vrijheid in om haar te beschermen. Een (te) groot offer als je het mij vraagt.
Jolanda is directeur van een grote scholengroep maar kan niet naar haar werk omdat haar immuunsysteem dat niet toelaat. Er is een te groot gevaar voor het krijgen van Corona. Verder staat ze, naar eigen zeggen, goed in het leven en geniet ze ervan.

Maar dan komt het volgende citaat van haar:

Het is een grove onrechtvaardigheid dat mensen bij wie het vaccin niet werkt, zich moeten opsluiten,
omdat anderen om niet-medische redenen een vaccin weigeren.

Jolanda van Kessel


Met bovenstaand citaat kan ze mijn sympathie voor haar meteen om zeep helpen. De ongevaccineerden zijn de schuld van haar situatie, zegt ze. Dit is geen vrouw die moedig strijdt voor haar bestaansrecht. Dit is naar mijn mening een verbitterde vrouw die zondebokken zoekt voor haar penibele situatie. Hoe durven die ongevaccineerde mensen haar gezondheid en die van andere non-responders zo in gevaar te brengen?
Wel Jolanda, de reden is simpel: vrijheid is een individueel goed. Het is mijn lichaam en dus heb ik alleen het recht om te beslissen hoe of wat. Dat ik daarmee jouw leven in gevaar kan brengen doet niets af aan mijn of jouw rechten. Als ik in jouw situatie zou zitten dan zou ik nooit van mijn naasten vragen om zich in te houden. NOOIT! Wat een egoïstische gedachte is dat.
Nee, ik zou genieten en de dag plukken. Misschien zou ik juist proberen om microvaccinatie te ondergaan, vitamines slikken, Ivermectine op voorraad hebben en ik zou de ruimtes goed ventileren. Dat, om mijn kansen te vergroten en anderen niet op te zadelen met mijn medische problemen. Want ik zou ook dood kunnen gaan aan een griepje. Leven brengt nu eenmaal risico’s met zich mee.

Ik vind het verschrikkelijk dat je ziek bent geworden. Maar jij bent niet de enige. Er gaan ook kinderen dood aan kanker. Hoor je die klagen?
Jolanda, ik vind je zo op het eerste gezicht een verschrikkelijk mens. En anderen als zondebok aanwijzen vind ik een daad van agressie.
Tevens ben je niet goed geïnformeerd over de laatste Corona bevindingen. Het blijkt namelijk dat gevaccineerde mensen het virus ook gewoon kunnen doorgeven aan anderen. Dat betekent de facto dat jouw naaste familieleden en vrienden een groot gevaar voor jou kunnen zijn. Dus beter kun je jezelf opsluiten en niemand meer ontmoeten. Ook buiten niet, want Jaap van Dissel blijft er bij dat je buiten ook besmet kunt raken, toch? Misschien kun je daarom maar beter in een zuurkast gaan zitten. Past ook goed bij je persoonlijkheid, denk ik.

Jolanda, je hebt hard gevochten om er bovenop te komen, en dat is je gelukt. Maar nu verder gaan met je leven en genieten van elke dag die je extra gegeven is. Ik raad je aan om innig en liefdevol contact met je naasten te onderhouden en accepteer de mogelijke gevaren die er op kunnen treden. Het oplopen van een verkoudheid kan voor jou al gevaarlijk zijn, denk ik. Dus wees waakzaam en voorzichtig maar ga niet met je vinger naar anderen wijzen of eisen stellen aan anderen die je ontmoet (zoals zelftesten, etc.). Dat vind ik egoïstisch en dom.
Je kunt niet van anderen eisen dat ze zich aanpassen om jouw veiligheid te vergroten. We zijn zelf verantwoordelijk voor de invulling van ons leven. En ja, we zullen wel degelijk rekening houden moeten houden met de ander (tot op zekere hoogte), maar je kan bijvoorbeeld nooit eisen dat anderen zich laten vaccineren omwille jouw veiligheid. Vaccineren doe je nooit voor een ander. Dat doe je voor jezelf.

Mijn advies: pak je leven weer op, wees dapper en heb moed!

Het ga je goed.

UPDATE 27 augustus 2021 – Verenigingen vrezen tweedeling over vaccinaties.
Verenigingen hebben moeite net hoe te handelen in het geval van de vaccinaties. Mogen ongevaccineerde leden bijvoorbeeld geweigerd worden?
Mensen zijn bang om door ongevaccineerden besmet te raken. Niet wetende dat het vaccinatieproject zo goed als mislukt is en ook gevaccineerde mensen anderen kunnen besmetten. De regering zal dit niet uitleggen. Nee, die sturen bewust of onbewust aan op de tweedeling. Aangezien het virus dus de vrije loop heeft en ook dieren besmet kunnen raken moet de conclusie wel zijn dat het virus onder ons is en blijft. En dus is het tijd voor intrekken van alle maatregelen en inzetten op eerstelijns hulp en medicijnen.
Maar uiteindelijk zijn het de gevaccineerde mensen die de problemen maken. Zij klagen over hun veiligheid maar ondertussen onderdrukt hun vaccinatie het ziek zijn en besmetten ze ongezien vele anderen. De gevaccineerde mensen zijn het probleem, niet de ongevaccineerden!

Zolang mensen bang worden gehouden door het regime, zet de tweedeling ongestoord voort, met als uitbarsting onrust en geweld.
Het gaat gebeuren. De grote klap komt er binnenkort aan. Wat als de nieuwe golf uitbreekt? Dan begint het spel weer van voren af aan en worden de schaapjes hopelijk boos en wordt het regime definitief opgedoekt.STOP DEZE WAANZIN NU HET NOG KAN!
Het is 5 voor 12. Wordt wakker!

Nick

Bronnen: Nick Govaart en maurice.nl

Similar Posts