HET IS GEWOON OORLOG – 03/09/2021

” De dictatuur, testmaatschappij én politiestaat is een feit in Nederland! “

Minister Hugo de Jonge heeft al gezegd dat op 20 september we nog steeds niet terug gaan naar normaal. Tot zover had ik dat al voorspeld. Maar nu zegt deze droplul dat hij de coronapas breed wil inzetten. Dat houdt dan in dat deze niet alleen nodig is bij 75 mensen of meer, nee deze pas is dan voor iedereen nodig in de horeca, sportwedstrijden, kunst & Cultuur en evenementen. Dat betekent de facto dat de ongevaccineerde mensen zonder Corona test (die zelf betaald dient te worden) géén gebruik meer kunnen maken van horeca of het terras. Deze beslissing zal een keerpunt gaan betekenen in deze crisis. Want steeds meer mensen zullen boos gaan worden en tot actie overgaan. Als het MKB en de horeca hierin meegaan dan zie ik ze als collaborateurs. En collaborateurs zullen in de toekomst zeer hard worden aangepakt. En terecht in mijn ogen. Als de joden in de Tweede Wereld oorlog massaal geholpen zouden worden was de schade niet zo erg geweest. Maar nee, Nederland had genoeg NSB’ers om het Joodse volk te verraden.
Clown Hugo de Jonge heeft besloten tot breed inzetten van de coronapas omdat de vaccinatiegraad naar eigen zeggen blijft steken op 85%. Deze clown liegt dat hij barst. De vaccinatiegraad blijft naar mijn berekening steken op zo’n 70-74%. Ik denk zelfs eerder 70%. En dat is te weinig volgens het regime. Vorig jaar zou het echter nog genoeg geweest zijn. Het virus is kort geleden endemisch geworden.
Dus opschalen van de capaciteit van de zorg is voldoende om alles de baas te kunnen. Dit regime liegt en bedriegt.
Wat zullen de schapen wakker schrikken als de waarheid naar boven komt. En zelfs ik verwacht een schokkende waarheid die zal worden vrijgegeven als de tijd daar is.

Werkgevers willen trouwens inzage in de medische gegevens van hun werknemers, want ze willen graag weten wie er gevaccineerd is.
Deze organisaties hebben zich hiermee buiten spel gezet en zullen in de toekomst ook zwaar gestraft gaan worden wegens misdaden tegen de menselijkheid. Ik bedoel er vooral mee dat deze organisaties een kankergezwel in de samenleving zijn.
Langzaam maar zeker dijt deze kanker zich uit en slokt alle integriteit, compassie en mensenrechten op. Een zéér gevaarlijke ontwikkeling.
Ik vind het waanzinnig dat er straks overwogen gaat worden om een wet in te voeren die inzage in de coronagegevens van werknemers mogelijk zal maken. Dat is ongekend en ongehoord. En ook gevaccineerde mensen kunnen het virus overdragen, dus uiteindelijk is niemand veilig! Dit plan is net zo gevaarlijk als de plannen van Clown Hugo de Jonge.
Maar ik ben vooral boos op die klootzakken welke zonder blikken of blozen op non argumenten (grond)wetten willen aanpassen. Wetten die ons juist zouden moeten beschermen tegen dit soort narcistische idioten. Ik begrijp nog steeds niet hoe simpel mensen hun vrijheid inleveren voor een beetje (schijn)veiligheid. Maar wat ze niet willen begrijpen is dat ze door het corrupte systeem ze uiteindelijk zowel hun veiligheid als vrijheid zullen verliezen.
Gemiddeld is het Corona virus niet dodelijker dan de griep! Voor de griep hadden we nooit deze maatregelen zoals medische paspoorten, spoedwetgeving, lockdown, afstand houden en de avondklok geaccepteerd. NOOIT! En kijk waar we nu inzitten. Ik neem het de mensheid kwalijk en moet oppassen dat ik niet verbitterd door het leven zal gaan. Het is zó jammer dat de schapen het niet zien dat deze corona spoedwet nooit meer zal weggaan zonder revolutie. Ik blijf positief en hoop dat die revolutie binnenkort zal gebeuren. Maar dat zal niet zonder slag of stoot gaan. Er gaan doden vallen.
De coronacrisis is gebruikt (of gecreëerd) om een groter evenement aan te kondigen. Ik heb al eerder gezegd dat ons huidige Westerse economische systeem failliet is. Een systeem dat gebaseerd is op de VOC tijd van Nederland. Nederland zit er diep in. De Deutsche Bank is ook al technisch failliet. En dat (heeft) gaat grote gevolgen hebben. De klimaatcrisis kan ook mooi worden gebruikt om de mensen verder onder de duim te houden. Het gaat maar door en door…


Dan het opstappen van de vele ministers uit dit regime. Vandaag heeft minister van Ark bekend gemaakt definitief te zullen stoppen. Ik had dat al verwacht, want ze vallen bij bosjes uit. Is het oververmoeidheid? Of is er toch iets anders aan de hand? Knagend geweten?
Het loopt allemaal gigantisch uit de klauwen. Het is eerder een kwestie van weken dan maanden voordat er iets groots gaat gebeuren.
Er zijn vele triggers die af gegaan zijn of zullen afgaan.

Het is een slow motion oorlogssituatie die lijkt op 911 zoals ik al eerder heb beschreven. De tweedeling tussen de mensen komt er.
Met als trigger gevaccineerd of ongevaccineerd. Maar het gaat dieper dan deze kreten. De mensheid is te ver gegaan met zichzelf en moet de zware prijs betalen. Mensen die deze tweedeling actief steunen kan ik niet meer negeren. Zij zijn vanaf dit moment mijn vijand en ik zal ze hun daden nooit vergeven.

Zondag 5 september is de grote demonstratie dag in Amsterdam. Ik ga er naar toe. Niets doen is géén optie meer. Als deze demonstratie verboden wordt dan zijn de rapen gaar en is een big event aanstaande. Het grote ontwaken moet snel gaan gebeuren anders is de dictatuur een feit. Ik hoop op een hele grote opkomst, want anders zal deze slag verloren gaan…

Vorige week was er een spontane demonstratie in mijn stad Vlaardingen. Een klein aantal demonstranten liep met luid tromgeroffel door de stad. Ik wist niet dat er een demonstratie was, anders had ik graag meegelopen. De schapen keken vanuit hun woning toe en lachten om die Wappies. Het lachen zal hen binnenkort vergaan…

Sommige demonstranten verzamelen na afloop van de demonstratie bij het oude stadhuis van Vlaardingen voor een groepsfoto.


STOP DEZE WAANZIN NU HET NOG KAN!
Het is bijna 12 uur. Wordt wakker!

Nick

Bronnen: Nick Govaart, telegraaf.nl, ad.nl, cafeweltschmerz.nl, nos.nl en nu.nl

Similar Posts