DDAY – 05/09/2021

” De dictatuur, testmaatschappij én politiestaat is een feit in Nederland! “

Vandaag voelde ik mij getuige van een soort van bevrijdingsdag. Om 09.00 uur vertrok ik, samen met fotograaf Mike naar Amsterdam om te gaan demonstreren tegen de coronamaatregelen tegen alles. Ik ben dit regime zó zat dat het mij niet meer zoveel uitmaakt waarvoor ik demonstreer. Zo rond 10.30 uur stond ik bij de Bijenkorf. De Dam bleek toen al véél te klein om ook maar 1000 demonstranten te kunnen huisvesten. En inderdaad, tot ver na 12.00 uur kwamen er demonstranten aan uit alle hoeken van Nederland en zelfs het buitenland.
De kranten noemen zo’n 20.000 demonstranten. Ik weet het niet precies, maar het waren er meer dan de gemeente Amsterdam van te voren ingeschat had. En dat is een goed teken!

Deze demonstratie is naar mijn mening één van de grootste ooit gehouden in Nederland sinds het Corona tijdperk.
Ik stond, samen met mijn fotograaf vrijwel achteraan en ging ook steeds verder naar achteren toe. Want ik ben niet zo van de mensenmassa’s. Maar het was fijn om onder gelijken te kunnen zijn. De eerste op het malieveld voelde ik mij misschien wel meer een fotograaf maar vandaag was ik een echte demonstrant met bijbehorend T-Shirt van Robert Jensen.
Ik vond het jammer dat de demonstranten een wandeltocht gingen maken. Ik had liever samengekomen op een groot veld en toespraken aangehoord. Die zijn er misschien nu ook wel geweest maar daar heb ik niets van meegekregen.
Wel zag ik een demonstrant met de mededeling: “Dit is géén pandemie maar een IQ test.” rondlopen. Dat vond ik wel grappig.
Bij Maurice.nl hebben ze het er ook over.

Ik ben vlak nadat de optocht ging lopen weer weggegaan want het werd mij te druk.
Wat mij opviel was dat mensen mij gemakkelijk aanspraken vanwege het T-Shirt. Dat was grappig. Heb een aantal leuke gesprekken kunnen voeren met mededemonstranten. De gemeenschappelijke angst tussen ons is dat onze vrijheid steeds verder wordt ingeperkt, en voor wat?
Voor een virus dat maar net iets gevaarlijker is dan de griep? Of komt het door het faillissement van ons bankensysteem? Of is het toch dat we naar een social credit systeem gaan zoals van China? Het is in ieder geval meer dan alleen corona.

ik heb een leuke dag achter de rug en één ding weet ik zeker: ik ben niet alleen!

Genoeg is Genoeg!
Demonstranten verzamelen zich bij de Dam te Amsterdam.

Het wordt steeds drukker.

UPDATE: Nieuwe virusvariant uit Colombia heeft nog niet zoveel invloed in Nederland.

Oh ja, er is al enige tijd een nieuwe virusvariant (MU Variant) opgedoken in Colombia. Deze is al in Nederland maar speelt hier nog géén grote rol, want de Delta variant heeft hier nog steeds de macht. Maar we worden alvast weer voorbereid op een nieuwe virusgolf gepaard gaande met nieuwe maatregelen. Het gaat tot nu toe precies zoals ik verwacht dat het gaat.
Over 1 – 2 maanden hebben we weer strengere en nieuwe maatregelen aan onze broek hangen zoals clown Hugo ons al heeft voorgespiegeld. Want: straks alleen nog maar toegang tot horeca, musea, professionele sportwedstrijden en evenementen met een negatief testbewijs óf coronapas.
Nou schapen: wees maar niet bang want BIG FARMA zal jullie uit de brand gaan helpen met wéér een boostershot. Het komt goed.
De jaarlijkse griepprik wordt nu aangevuld met een tweejaarlijkse Cojonaprik voor iedereen. Denk eens na: is dat normaal en gezond?
Alleen kunnen leven als je gevaccineerd bent? Niet gevaccineerd zijn betekent dat je vroeg of laat ziek wordt zegt Hugo de Jonge.
Deze situatie is echt niet normaal. Kom tot bewustzijn en ontwaak!

UPDATE 6 september 2021 – Burgemeester Halsema krijst over Joodse sterren.

Burgemeester Halsema doet vandaag in de kranten huilie huilie over dat sommige demonstranten Joodse sterren droegen.
Een mooie afleidingsmanoeuvre om de schapen weer boos te laten worden op al die “rechtsextremisten”.
Volgens Halsema is de huidige situatie geenzins te vergelijken met wat de Joden in de Tweede Wereldoorlog hebben meegemaakt.
Luister, bitch: elk nieuw hoofdstuk kent een begin. De Joden werden in het begin ook eerst uitgesloten van bepaalde (kleine) activiteiten. Daarna werd het steeds erger en eindigde het in moord op de concentratiekampen. In de huidige Corona situatie is het uitsluiten van ongevaccineerde mensen ook het begin. Maar vanaf 20 september mogen zij naast professionele wedstrijden, evenementen en kunst & Cultuur ook géén horecagelegenheden meer bezoeken zonder de coronapas of test. Dus de uitsluiting wordt uitgebreid. Ja maar de mensen kunnen toch testen? testen is een medische ingreep en mensen willen géén (zelf betaalde) medische test. Mensen willen gewoon zonder dit soort voorwaarden geaccepteerd worden. Wat vóór maart 2020 heel normaal was. Dus hou op met zielig doen. Het uitsluiten en dus discrimineren is begonnen.
Deze demonstranten zijn echt hele lieve mensen. Ik heb er met een aantal gesproken. Ze zijn véél meer vergevingsgezind dan ik ben.

De Ethische Commissie van de Gezondheidsraad is één van de grootste schuldigen aan het uitsluiten van mensen door een positief advies te geven over de coronapas en toegangstesten. De personen achter deze organisatie dienen wat mij betreft berecht te worden via een door een spoedwet opgericht Tribunaal. Onze grondwetten zijn massaal opzij gezet om deze neppandemie tot uitrol te kunnen laten komen. Het is de grootste slow motion oorlog die ik tot op heden heb meegemaakt. Maar er komt een keerpunt in deze oorlog. Het zaad daarvoor is gisteren gestrooid.
De kranten spraken van maximaal 20.000 personen. Ik stond helemaal achteraan maar merkte wel degelijk dat het vele (tien) duizenden demonstranten waren. Ik kan het niet helemaal goed schatten maar denk zo tussen de 30.000-50.000 mensen.

Het grote event is aanstaande. En ik ben best wel bang voor de waarheid. Want mijn gevoel zegt dat er nog véél meer aan de hand is dan ik nu kan bedenken. Het is in ieder geval géén reden tot vergeving. Ik wil keiharde straffen voor iedere collaborateur die mee heeft gedaan aan deze waanzin. Zo hoor ik net in de Jensen Show (#384) dat D666’er Paternotte ook weer lekker van stal is gegaan. Jensen noemt hem gewoon een NSB’er.

STOP DEZE WAANZIN NU HET NOG KAN!
Het is bijna 12 uur. Wordt wakker!

Nick

Bronnen: Wikipedia volkskrant.nl, jensen.nl en nu.nl

Similar Posts