MIJN EUROPOL LIJSTJE – 05/09/2021

” De dictatuur, testmaatschappij én politiestaat is een feit in Nederland! “

Ik zag vandaag een video (hier de uitgebreide versie) waarin de Tweede Kamervoorzitter FvD’er Gideon van Meijeren meerdere keren onderbrak na zijn vergelijkingen met de Coronapas tweedeling & Tweede Wereldoorlog en tenslotte het debat schorste. Mijn mond viel open van verbazing. De gelijkenis met de opkomst van Hitler zie ik weldegelijk. Censuur, mensen en partijen de mond snoeren, het volk mennen (lees: liegen), een bepaalde stelling blijven propageren als waarheid, etc. Te veel gelijkenissen om op te noemen.
Ik geloof niet meer in onze Nederlandse democratie, banken, economie en het Nederlandse rechtssysteem. Het is game over. Er gaan hele vreemde zaken gebeuren. De persconferentie van 13 september (of zoiets) zal de tweedeling van onze maatschappij definitief bekrachtigen als ik Hugo de Jonge mag geloven, want hij wil de Horeca ook wil voorzien van een coronapas of negatieve test toegang.
Shell wil ook al vaccinaties gaan verplichten. De beer is los.
En de banken blokkeren de rekening van partijen die een andere mening hebben dan de mainstream mening en sterker nog: ze blokkeren zelfs betalingen van mensen die bijvoorbeeld een medicijn als Ivermectine in het buitenland willen bestellen omdat het hier gewoonweg niet tegen Corona voorgeschreven mag worden! De banken nemen hier de plaats van de Douane in. Het wordt steeds gekker.
Voor mij is het duidelijk dat de banken en multinationals (zijn die één?) de macht in handen hebben. En misschien zit er nog een onbekende laag (entiteit) boven. Dat zou een groot complot zijn. Maar ik ben er heilig van overtuigd dat er meer is…

De Vierde Wereldoorlog (met veel geweld) staat voor de deur. De Derde Wereldoorlog is nu al bezig. Met bijna géén wapens maar digitale manipulatie. Ik hoop dat de Vierde Wereldoorlog voorkomen kan worden, maar ik ben bang dat het al vijf over twaalf is.

Het is daarom tijd om mijn lijstje van personen te publiceren waarvan ik denk dat deze persoonlijk verantwoordelijk gehouden dienen te worden voor de (toekomstige) burgerlijke onrust, uitsluiting, discriminatie, misdaden tegen de menselijkheid en (hoog)verraad aan het Nederlandse volk. Dit lijstje is geenzins compleet en zal steeds weer worden bijgewerkt. Sommige personen op de onderstaande lijst zitten al jaren in mijn geheugen gegrift en hebben dan ook niets met het coronatijdperk te maken maar zijn wel onderdeel van het corrupte systeem dat onder hun toedoen is ontstaan. Maar de meeste personen op onderstaande lijst hebben een grote relatie met het Coronatijdperk en worden vaak genoemd in één van mijn blog berichten. Maak mij één dag minister van Justitie en ik pak de gehele klerezooi op.
Mijn lijstje is de oplossing naar een vrije én rechtvaardige samenleving.


De lijst van personen/bedrijven/instellingen die naar mijn mening via een toekomstig
op te richten Tribunaal aangeklaagd zouden moeten worden:

Alle grootbanken zoals ING, Rabobank, ABN Amro, etc.Wegens verraad aan het Nederlandse volk en collaboratie met de vijand (regime).
Corona gerelateerd en niet corona gerelateerd.
Jan Peter BalkenendeWegens hoogverraad aan het volk der Nederlanden. Tekenen van het verdrag van Maastricht.
Niet corona gerelateerd maar oud zeer uit het verleden.
Alle fractieleiders die deel uitmaakten van de kabinetten RutteWegens misdaden tegen de menselijkheid. Ongelijkheid kreeg de overhand.
Niet altijd corona gerelateerd maar oud zeer uit het verleden.
Het huidige regime Rutte en aangesloten partijenCDA, CU, GL, VVD, D66. Deze partijen en alle Eerste- en Tweede Kamerleden erachter berechten wegens hoogverraad aan het Nederlandse volk en berechten wegens misdaden tegen de menselijkheid, discriminatie en uitsluiting.
Oppositiepartijen PVDA, PvdD, SP en VoltOntbinden wegens verraad jegens het Nederlandse volk en verspreiden van desinformatie.
Update oktober 2021: de Partij van de Dieren doet hier en daar niet meer mee, dus verzachtende omstandigheden.
Geschreven pers zoals NRC, Trouw, Parool, Volkskrant, AD, Telegraaf, etc.Deze kranten als rechtspersoon juridisch vervolgen wegens het verspreiden van opzettelijke desinformatie en collaboreren met het regime Rutte, zoals Pieter Klok van de Volkskrant die bewust collaboreerde met het regime Rutte.
Hij vind dat er één visie nodig is in de bestrijding van Corona want het volk kan niet zelfstandig nadenken.
Reuters en ANPDeze persbureaus juridisch vervolgen wegens het verspreiden van opzettelijke desinformatie, het propageren van uitsluiting en discriminatie en collaboreren met het WHO of andere (onbekende) entiteiten.
Koninklijke familie Van OranjeOntbinden van de monarchie. Berisping voor het passief toekijken in deze crisis. Echter de dappere en stille verzetsuitingen (niet dragen mondkapje, vakantie Griekenland, toespraak op de Dam) door (ex) koning Willem Alexander zullen bij het Tribunaal als verzachtende omstandigheid ingebracht worden.
Burgemeester Bruls (Hoofd veiligheidsregio’s)Ontslag op staande voet, vervolging om hoogverraad en vervolging wegens ondermijning van de democratie en vervolgens wegens misdaden tegen de menselijkheid. (update 31 oktober 2021)
Burgemeester Halsema (Amsterdam)Ontslaan en vervolgen wegens misdaden tegen de menselijkheid.
Burgemeester van Zanen (Den Haag)Ontslaan en vervolgen wegens zware misdaden tegen de menselijkheid en democratie. Het uiteenslaan op grove wijze van een demonstratie in maart 2021 is (ook volgens Amnesty) een grote misdaad tegen de mensenrechten.
Burgemeester Lamers (Schiedam)Ontslaan en vervolgen wegens verraad jegens het Schiedamse volk (Top 3 Coronaboetes) en misdaden tegen de democratie (vaccinatieplicht bepleiten).
Landsadvocaat Pels RijckeOnderzoek door FIOD (verduistering van miljoenen), corruptie, collaboratie met regime en ontbinden Staatscontracten. Verantwoordelijke personen aanklagen bij vastgestelde criminele activiteiten.
Gerechtelijk systeemDoorlichten. De D666 rechters die tot nu toe alle coronarechtszaken van Viruswaarheid hebben afgewezen toetsen op hun democratische grondslag en wetskennis. Parlementaire Enquête naar het rechtssysteem. Saneren waar nodig.
Mark Rutte (VVD)Als persoon aanklagen wegens dood door schuld, misdaden tegen de menselijkheid en het verspreiden van desinformatie.
Hier een video waarin Roger Veugles uitlegt waarom Rutte de kamer geboeid had moeten verlaten.
Sigrid Kaag (D66)Als persoon aanklagen wegens misdaden tegen de menselijkheid, discriminatie en het verspreiden van desinformatie.
Hugo de JongeAls persoon aanklagen wegens misdaden tegen de menselijkheid, discriminatie en het verspreiden van desinformatie.
Jaap van DisselAls persoon aanklagen wegens Dood door schuld, misdaden tegen de menselijkheid en het verspreiden van desinformatie.
RIVMParlementaire Enquête. Ontbinden van de structuur en aanstelling crisismanager.
Joris DemminkOppakken en doorlichten wegens zijn vermeende betrokkenheid bij vele corruptieschandalen en vermeend kindermisbruik. Niet corona gerelateerd maar oud zeer uit het verleden.
Leden van de Hoge RaadAlle leden aanhouden en aanklagen wegens misdaden tegen de menselijkheid en discriminatie. De Hoge raad ontbinden en vervangen door een Constitutioneel Hof.
Leden van de GezondheidsraadAlle leden van de Ethische Commissie die betrokken zijn bij de corona-adviezen betreffende uitsluiting aanhouden en aanklagen wegens misdaden tegen de menselijkheid en discriminatie. Ontbinden en opdoeken van de Gezondheidsraad.
Makers van het programma PointerOfficiële berisping wegens het verspreiden van aangetoonde desinformatie jegens Maurice de Hond en andere personen.
Talkshows op de Nederlandse televisieVervolging van presentatoren en redactieleden wegens het verspreiden van aangetoonde desinformatie, opruiing en collaboreren met het regime.
PolitiecommissarissenOntslag wegens het collaboreren met het regime.
Politieagenten & BOA’s Agenten of BOA’s die, corona gerelateerd, zwaar over de scheef zijn gegaan worden ontslagen en vervolgd wegens misdaden tegen de menselijkheid en uitvoeren van onwettige handelingen (spoedwet).
Hoofd Politie & AIVDOntslag wegens ondermijning van de democratie en het verstoren van democratische processen.
Ernst KuipersOntslag wegens desinformatie (verkeerde voorspellingen) en eeuwig beroepsverbod. Vervolging wegens medisch wanbeleid.
Diederik GommersOntslag wegens medisch wanbeleid en wanbestuur (IC capaciteit niet uitbreiden).
Update 21-10-2021: Gommers verzaakt zijn eed van Hippocrates en roept op om strenger op te treden tegen ongevaccineerden. Dus naast ontslag nu toch ook vervolging wegens discriminatie en medisch wanbeleid.
UPDATE 01-01-2022 – De recente uitspraken van Gommers betreffende dat Covid peanuts is, vind ik genoeg redenen om hem van rechtsvervolging uit te sluiten. Zijn ogen gaan toch langzaam open. Hulde.
Marion KoopmansGroot onderzoek naar haar nevenactiviteiten en banen, belangenverstrengeling, ontslag en vervolging wegens (oorlog)misdaden tegen de menselijkheid.
Ab OsterhausVervolging wegens desinformatie en eeuwig beroeps- en mediaverbod. FIOD onderzoek naar financiële zaken
Cees van der KnaapVervolging wegens misdaden tegen de menselijkheid (dossier Fred Spijkers), liegen naar Kamerleden en verspreiden van desinformatie. Niet corona gerelateerd maar oud zeer uit het verleden.
Instituut GGDGGD medewerkers, afhankelijk van toekomstige gegevens, vervolgen wegens misdaden tegen de menselijkheid (inspuiten experimentele gentherapie bij mensen). Instituut GGD opheffen en parlementair onderzoek.
Vervolging jegens misdaden tegen kinderen (inspuiting experimenteel gentherapie -> Neurenberg proces)
Social Media (YouTube, Facebook, Linked In, etc.)Topmannen strafrechtelijk vervolgen wegens censuur, dood door schuld (vertraging medische therapieën, etc.) en collaboratie met regimes. Censuur per wet verbieden en de platformen dwingen tot plaatsen van alle legale content.
Klaus Schwab (WEF)Vervolging wegens opruiing. Onderzoek naar banden met criminele organisaties.
Bill GatesVervolging wegens het verspreiden van desinformatie, opruiing en collaboreren met het WHO.
Ferd GrapperhausAls persoon aanklagen wegens misdaden tegen de menselijkheid, onderzoek naar corruptie, FIOD onderzoek naar bezit van vrachtschip.
Bedrijven achter de coronatesten en Gen Therapieën zoals Pfizer, Moderna, etc.Groot onderzoek naar de lopende contracten met de regeringen. Verboden afspraken vervolgen. Onder curatele stellen. Topmannen aanklagen bij vermeende corruptieschandalen, etc.
Tedros Adhanom GhebreyesusGroot onderzoek naar corruptie en het verleden van deze voorman van het WHO.
Jan Paternotte (D666)Ik neem hem op in dit lijstje. Deze autist heeft géén enkel gevoel in zijn donder en is totaal niet bezig met de waarheid. Wat mij betreft gaat dit heerschap ook voor vele jaren de cel in. Hij noemt de vaccinaties veilig en volledig getest. Wat een oetlul!
KPMGDeze idioten willen een soort puntensysteem voor de coronapas hebben, zodat mensen niet teveel uit kunnen gaan.
CEO’s oppakken, berechten voor misdaden tegen de menselijkheid en democratie.
MultinationalsOnderzoek naar alle grote bedrijven en bijbehorende CEO’s aangaande verplichte vaccinaties en misdaden tegen de democratie en menselijkheid.
Mona Keijzer (ex CDA)Mona Keijzer (staatssecretaris) noem ik hier even apart. Ze is op 25 september 2021 ontslagen na haar uitspraak dat ze twijfelt over de toepassing van de Coranapas. Ik hoop dat een toekomstig tribunaal dit zwaar meeweegt en haar vrij kan spreken. Ze heeft deze uitspraak gedaan op de dag dat de Coronapas voor de horeca zou gelden. Respect!
UPDATE 01/01/2022 – Na de uitspraken in een discussieforum van De Balie staat wel vast dat Mona Keijzer nooit voor het gerecht gedaagd dient te worden. Hulde.
Alle leden van het OMTArresteren wegens misleiding en grove schending van de grondrechten van het Nederlandse volk.
Sommige leden hebben/hadden een andere mening. Maar die hadden zich dus ook kunnen afmelden voor het OMT.
Conclusie: naar mijn mening ook medeschuldig aan zware misdaden tegen de menselijkheid.
Angela de Jong (AD)Ontslag, vervolging wegens discriminatie, het verspreiden van aangetoonde desinformatie, opruiing en collaboreren met het regime. Vervolging van journalisten dient ten allen tijde voorkomen te worden. Deze vrouw maakt het echter persoonlijk, want haar desinformatie en mening is discriminerend en gevaarlijk voor de veiligheid van anderen. Dus vervolging is noodzakelijk.
Henk Westbroek & Arend Jan Boekestijn (Ze lijken zelfs op elkaar!)Vervolging wegens discriminatie en het verspreiden van aangetoonde desinformatie.
Attje Kuiken (PVDA)Ik neem haar ook apart op in dit lijstje. Toont zich een ware vijand van het volk. Verspreidt leugens zoals de toepassing van Ivermectine, dat ze een paarden ontwormingsmiddel noemt. Dat is pertinent onjuist. Ivermectine wordt ook aan mensen voorgeschreven en diverse studie tonen aan dat het in het beginstadium helpt tegen Covid19.
Vervolging wegens discriminatie (voorstander G2), het verspreiden van aangetoonde desinformatie én misdaden tegen de menselijkheid.
Leden van de Wetenschappelijke Raad voor het RegeringsbeleidDeze idioten vinden een vaccinatieplicht een prima optie. En dat in de Omikron tijd. Ongelofelijk. Deze lui dienen vervolgd te worden wegens minachting jegens de democratie en misdaden tegen de menselijkheid. September 2022.
DIT LIJSTJE WORDT NOG STEEDS AANGEVULD.
Het niet complete wish list van aanhoudingen in de toekomst


UPDATE 11 September 2021 – DE AANSLAG 20 JAAR GELEDEN

Vandaag is het 20 jaar geleden dat de verschrikkelijke aanslagen in Ney York plaatsvonden. Toen was ik verbijsterd en boos op de kapers. Nu ben ik boos op de vermeende kapers en nog bozer op diegenen die deze inside job hebben georganiseerd. Gebouw nummer 7 dat kaarsrecht naar beneden stortte zonder door een vliegtuig te zijn geraakt. Toen wist ik niets, Nu weet ik veel meer. Daar kom ik nog wel eens op terug.


UPDATE 11 September 2021 – ER GAAN ZAKEN OPVALLEN. UITERST TRIESTE ZAKEN
Vandaag weer een triest bericht in de krant. Een jonge hockeyer van 19 jaar plotseling overleden. Dit zijn altijd trieste berichten.
Maar de laatste weken lees ik veel meer van dit soort berichten op het internet. En ik stel mij meteen de vraag of die verdomde vaccinaties er iets mee te maken kunnen hebben? Ik ga niet linken naar de overlijdens, maar ik heb er nu al zo’n 6 of 7 in mijn systeem staan die het landelijke nieuws halen. En dat binnen 2 tot 3 maanden? Ik heb dat nog niet eerder gezien. Het kan zijn dat ik teveel getriggerd ben. Dus ik sluit niets uit, maar eng vind ik het zeker wel.
Ik durf dus géén bewijsstukken te linken. Want stel dat ik er naast zit en een valse beschuldiging doe. Daar pas ik voor. Maar ik blijf tellen.
En als er berichten in de mainstreammedia naar buiten komen over opvallend veel plotseling overlijdens dan kan ik overwegen om in het verleden te gaan graven. Maar nu nog niet. Ik hoop dat die experimentele gentherapieën vaccinaties werken. Ik hoop het zo.
Maar ik vrees op termijn nog meer plotselinge jonge overlijdens te gaan lezen…

STOP DEZE WAANZIN NU HET NOG KAN!
Het is 12.05 uur. Het is zover…

Nick

Bronnen: Wikipedia, ad.nl, telegraaf.nl, volkskrant.nl, jensen.nl en nu.nl

Similar Posts