MIJN OUDE VOORSPELLINGEN – 11/09/2021

” De dictatuur, testmaatschappij én politiestaat is een feit in Nederland! “

Ik ben in sommige berichten vrij ver gegaan betreffende vloeken en vergelijkingen met de Tweede Wereldoorlog. Dat spijt mij.
Vandaag ga ik daar mee verder. Ik ga een aantal oude en nieuwe voorspellingen doen. En wat samenvattingen geven over de status betreffende Corona.

 • In Urk gaat de GGD zich terugtrekken vanwege het lage aantal besmettingen én lage aantal vaccinaties.
  Het lage aantal besmettingen komt naar mijn mening doordat mensen uit Urk zich gewoonweg nauwelijks laten testen.
  Conclusie: Stop met testen en deze neppandemie is voorbij. De epidemiologische grens is allang gepasseerd. Corona is endemisch geworden. Er blijven positieve testen komen, maar de geïnfecteerde mensen hebben nog maar nauwelijks klachten. Mensen sterven mét Corona, niet dóór Corona.
 • We gaan richting het griepseizoen. Het aantal positieve testen schommelt, maar het aantal ziekenhuis opnames neemt langzaam toe.
  Mijn conclusie: we zijn aanbeland bij groepsimmuniteit. De opnames zijn (veelal) te wijten aan andere ziektes.
 • Gideon van Meijeren vergeleek vorige week de uitsluiting van de niet gevaccineerde mensen met de Joodse situatie tijdens de Tweede Wereldoorlog. Hij kreeg bijna de gehele kamer over zich heen. Maar dat zegt niets. De Joden werden ook langzaam maar zeker steeds verder onderdrukt totdat Hitler alle macht en tijd had om zondebokken toe te wijzen en toen ging het los.
  “Wir haben es nicht Gewusst” zal over enkele jaren (ik hoop eerder) klinken vanuit de politiek. Maar voor mij is vergeving geen optie.
  De mensen die nu nog niet doorhebben dat er iets groters aankomt dan deze neppandemie zijn ziende blind en horende doof.
  Ik zal ze nooit vergeven en ik vind ook dat al deze mensen zéér streng gestraft dienen te worden.
 • De Deutsche bank is technisch failliet. Heeft onze economische situatie wat te maken met deze nep pandemie? Want banken zijn Europees en ook wereldwijd aan elkaar gelinkt. Als er één systeembank dreigt om te vallen, kan de rest meegaan.
  Corona is een geschenk uit de hemel om dit soort zaken op de achtergrond te duwen en geeft de gelegenheid om Corona de schuld te geven.
 • De Coronapas, Corona-app, Greenpass zijn allemaal digitale middelen om je gezondheid mee aan te tonen. Maar: de EU digitale ID pas komt eraan. Daarmee wordt definitief het social credit systeem opgetuigd. Uw vrijheden worden nog verder ingeperkt onder het mom van gevaar van virussen en klimaatdoelstellingen en dus wordt u dan nog meer onder controle van de staat of regime gezet.
  Er zijn al meldingen dat de EU alle bezittingen van de burgers willen registreren. Klaus Schwab heeft ook gezegd “You will own nothing, but you will be happy.”
 • Censuur door (Social) Media en banken lopen de spuigaten uit. Stichtingen die een andere mening hebben dan de overheid of WHO worden gecensureerd op YouTube en andere media én banken zeggen de betaalrekeningen op. Allemaal tekenen die wijzen op een oprichting van een dictatuur. Er zijn mensen die dit nog goed vinden ook. Dat soort mensen zijn de NSB’ers van onze corrupte maatschappij. Dit soort mensen mogen van mij de ultieme straf krijgen als de waarheid bovenkomt. Denk aan de straffen van het Neurenberg proces.
 • Vaccinatiedrang is aan de orde van de dag. In de Verenigde Staten worden mensen ontslagen als ze een vaccinatie weigeren. In Nederland is dat nog niet zover maar dat is een kwestie van tijd. Shell wil al en één of ander leasebedrijf heeft zijn werknemers ook al vaccinatieplicht opgelegd. Dit soort bedrijven hebben wat mij betreft géén enkel bestaansrecht meer. De CEO’s dienen dan ook als verrader bestempeld te worden met bijbehorende straffen.
 • Hugo de Jonge gaat in Nederland de Coronapas breder inzetten. Naast professionele sportwedstrijden moeten mensen ook bij museumbezoek, evenementenbezoek en horecabezoek de pas of recente negatieve test laten zien. Hiermee maakt hij de tweedeling een feit en zal er op korte termijn grote onrust gaan ontstaan.
 • De oppositiepartijen in de Eerste en Tweede kamer zijn de weg kwijt en dienen naast de huidige coalitiepartijen ook vervolgd te worden wegens wanbestuur en misdaden tegen de menselijkheid (op een paar politieke partijen na zoals FvD, BBB en PVV).
 • Er is géén weg meer terug via vrede. Ik zie met lede ogen aan hoe de duimschroeven worden aangedraaid. De kleine minderheid ongevaccineerde mensen zullen hun best doen om mee te draaien maar de grote gevaccineerde meerderheid zal hen de schuld geven van de toenemende besmettingen. Want dat is immers de schuld van de ongevaccineerden. Het begint met verwijten en eindigt met geweld.
  Ook gevaccineerde mensen kunnen anderen besmetten. Dat is al wetenschappelijk bewezen. Dus de Coronapas heeft géén zin en veroorzaakt juist de grote onrusten. Het regime dient hoofdelijk aansprakelijk gehouden te worden. Een toekomstig Tribunaal zal ze streng straffen als blijkt dat de hele neppandemie als een kaartenhuis in elkaar is gestort.
  In ieder geval zal ik nooit over mij heen laten lopen. Als het niet anders meer kan zal ik mij met geweld gaan verdedigen tegen die idioten die mij kwaad willen doen.


  Een paar korte voorspellingen voor nu:
 • Het regime zet in op meer Coronapas. Een groot event is aanstaande.
 • De griep (of één of andere Coronamutant) keert terug en zorgt in de wintermaanden voor een overbelast zorgsysteem (want dat was al kapot bezuinigd).
 • De ongevaccineerden worden verder onder druk gezet. Vaccinatieplicht per 01/01/2022? Blufpoker om dat kleine aantal ongevaccineerde mensen onder druk te zetten om dat prikje toch maar te gaan halen.
 • Het economisch systeem staat op het punt te imploderen. Spoedmaatregelen worden genomen. Nieuwe lockdowns? Geldopname beperkingen? Versnelde bankenunie? Versnelde samensmelting van de EU lidstaten? Digitale munt? Oorlog voeren? Volksopstand?
 • Er is een tot nu toe onbekende entiteit die de echte macht over de wereld blijkt te hebben. Het is in ieder geval niet Joe Biden of Bill Gates.
 • Instorten van beurzen in het najaar? (financiële) onrust? De pensioenfondsen? Zijn die veilig?
 • Meer boostershots nodig om Corona te verslaan. Dat gaat niet helpen. Corona is onder ons en blijft onder ons.
 • Dreigende tekorten aan grondstoffen drijven de prijzen van alles op (energie, voedsel, bouwgrondstoffen, huizen, auto’s, alle producten, etc.). Corona krijgt hiervan de schuld, maar dat is niet waar. China is de grootste economische en misschien ook wel militaire macht aan het worden en dus gaat daar véél naar toe. Putten we de Aarde uit? Ik weet het niet. Wel op het gebied van bouwgrondstoffen zoals hout.
 • Misschien gaat het Internet er tussendoor ook nog wel (even) uit. Een wereldwijde cyberaanval legt belangrijke systemen plat. De Russen of Chinezen krijgen de schuld, maar het zijn de ondergaande machten die deze aanval plannen en uit (laten) voeren. Deze actie is wéér een trigger om nog verregaande maatregelen te kunnen nemen tegen de mensheid.
 • Door het voedseltekort komen er veel burgerprotesten. Deze worden overal hardhandig neergeslagen door misschien wel buitenlandse troepen. Vorming EU leger?
 • Met de Coronacrisis komt ook de klimaatcrisis om de hoek kijken. Regimes zullen nog meer lockdowns, avondklokken en andere zinloze vrijheid beperkende maatregelen invoeren om het klimaat zogenaamd te ontlasten. Burgers worden weer angstig gemaakt en zullen deze strenge maatregelen in het begin opvolgen. Later worden ze boos en gaat het fout.
 • Doden bij politie en handhavers. Burgeronrust neemt toe. Doden onder burgers. De beer is los. Ook de schapen worden wakker. Te laat maar die zijn nu ook zó boos dat de regimes in bepaalde landen met geweld omver worden geworpen.
 • Terug naar normaal komt niet meer terug. Er is in de toekomst te veel kapot gegaan. Een waarheidstribunaal met als voorbeeld Neurenberg wordt opgetuigd. Vele hoofdschuldigen en handlangers (bankdirecteuren, politici, topmannen uit het bedrijfsleven, etc.) worden berecht en terechtgesteld. Een wraakactie van het volk. Van mij mag het zo lopen. Maar ik wil zelfs nog verder gaan. Ook de kleine NSB’er (zoals een buur die een kapper heeft aangegeven tijdens de lockdown, welke een klant knipte en zwaar werd beboet) dient wat mij betreft de zwaarst mogelijke straf te krijgen.
 • We vergeten niet en we vergeven niet. Oprichten van een constitutioneel Hof is noodzakelijk om onze grondrechten blijvend te beschermen.  UPDATE 12 SEPTEMBER 2021 – 1,5 METER VERDWIJNT PER 25 SEPTEMBER MAAR TOEGANSBEWIJS VOOR ALLE DRUKKE PLEKKEN EN HORECA.
  Zoals ik al had verwacht gaat het discrimineren van ongeteste en ongevaccineerde mensen een nieuwe dimensie in.
  Vanaf 25 september is er dus een vaccinatiebewijs of negatief testbewijs nodig in de Horeca en bij drukke plaatsen. Het regime heeft zijn hand overspeeld en ik weet nu zeker dat ze niet lang meer hebben. Pinokkio Rutte probeert nog steeds om demissionair te blijven regeren. De oppositie staat helaas voor een groot deel onder controle van het regime. Ik vind dat vooral die Kamerleden een hele hoge straf dienen te krijgen. En dan janken over een vergelijking met de Tweede Wereldoorlog. Nou, oorlog zullen jullie krijgen!
  Er gaan door jullie toedoen mensen sneuvelen. Sommige onschuldig en sommige zo schuldig als de hel.
  De KHL (Koninklijke Horeca) heeft het over een verzwaring in plaats van discriminatie. Ze zijn tegen dit plan maar om de verkeerde redenen en dat betekent dat ze gewoon gaan meedoen.
  Het verzet zal dus binnenkort sterker gaan worden. Eerst zullen het ludieke acties zijn (zoals met een eigen tafel en stoel aanschuiven), maar later wordt het menens. Ik voorzie brandende horecagebouwen en plunderingen van NSB bedrijven die meedoen aan deze waanzin. Ik zal het vanaf een grote afstand gadeslaan, maar ik weet dat discriminatie en uitsluiting mij vroeg of laat ook zal gaan treffen. Ik zal dan niet zwichten. Ik ga moedig de strijd aan met deze Nazi’s en NSB’ers die met dit waanzinnige systeem meedoen. RIVM en Ethische commissie van de gezondheidsraad: BEDANKT!
  Ook jullie zullen vroeg of laat voor een tribunaal gaan verschijnen. Door jullie toedoen kunnen we in de toekomst zo maar gaan naar een zuivering zoals uit de film “The Purge“. Het regime heeft, door jullie toedoen, een Nazi monster losgelaten welke alleen nog maar beheersbaar gemaakt kan worden door middel van grof geweld. Ik vind jullie maar vuile tyfuslijers.

STOP DEZE WAANZIN EN BEPERK HET GEWELD!

Het is 12.05 uur. Het is zover… Het is te laat!

Nick

Bronnen: Telegraaf.nl

Similar Posts