VERSOEPELINGEN? NEE! – 14/09/2021

” De dictatuur, testmaatschappij én politiestaat is een feit in Nederland! “

Vanavond komt het regime weer met een persconferentie en zullen ze, naar eigen zeggen, versoepelingen presenteren.
De belangrijkste wordt het loslaten van de 1,5 meter. Maar daar tegenover staat dat er voor horeca, professionele sportwedstrijden en evenementen de Coronapas nodig is. Dit kut kabinet draait dus de duimschroeven steeds verder aan. De domme bruikbare idioten die dit allemaal best vinden, gaan hiermee een groot event starten dat zijn weerga niet kent.
Naar mijn idee is een vreedzame oplossing niet meer mogelijk en gaat dit uitmonden op een burgerverzet. Want wat de schapen niet doorhebben is dat zij vroeg of laat ook aan de beurt zullen komen. De superinflatie is ook al aangekomen (zoals ik al eerder voorspeld had).
Dat spook gaat ons ook hard treffen. En het is nog maar het begin. Maar we blijven op de nullijn, ha, ha! SLAAP MAAR LEKKER DOOR!
Het Nederlandse volk zal keihard getroffen worden door de superinflatie en het crashende economische systeem. Vandaar de Coronacrisis.
Die kan de schuld krijgen en zo kunnen we weer door met Agenda2030. U zult niets bezitten en toch gelukkig zijn in een dictatoriaal systeem. De EU heeft haar hand overspeeld. GENOEG IS GENOEG!

Corona is endemisch geworden. Omdat de Influenza (griep) vorig jaar verdwenen was, bekruipt mij zelfs het gevoel dat corona = Influenza (of in één of andere vorm). Zou dat kunnen?
Met deze vraag geef ik mijn grenzen aan van wat ik weet over corona. Ik ben géén medisch deskundige, dus kan hier niets over zeggen.

Ik heb wel altijd geweten dat ventilatie de belangrijkste factor was om corona te vermijden. En dat is het nog steeds.
Corona is onder ons en blijft onder ons en verder moeten we terug naar normaal. Maar dat KUT regime heeft andere orders gekregen vanuit Brussel of daarboven. Ik kan gelukkig in deze tijd nog mijn mening uiten maar alleen op een klein medium, mijn website. Op social media zou ik allang definitief geband zijn. Maar er komt een tijd dat het ministerie van Waarheid ook mijn website uit de lucht gaat halen wegens ‘desinformatie’ of verboden content. Ik denk dat het een kwestie van 1 of 2 jaar zal zijn. Het is 5 over 12. We staan al met één been in een dictatuur. De oppositie? Die slaapt of is controlled. U had die verontwaardigde blikken van die kutwijven van dat CDA, GL en D666 eens moeten zien toen Gideon van Meijeren een mooie vergelijking maakte over de opkomst van Hitler en de huidige situatie. Dat ging toen ook geleidelijk. Maar als je toen Hitler toen een boef noemde, werd je weggezet als een soort van complotgekkie en zelfs afgevoerd.
Wel, we weten allemaal hoe dat verhaal is afgelopen. Was er toen geluisterd naar het kleine deel van het volk dat scherpziend was dan was Hitler op tijd neergeknald.

Deze coronapas is ook het begin van het einde. Het is echt tijd om in actie te komen en dit land kapot te demonstreren. Want als dit zo doorgaat dan rest er in de toekomst niets anders om dit land te bevrijden van deze dictators middels geweld. Ik heb dit al véél eerder voorspeld en ik ben er van overtuigd dat er wereldwijd een revolutie zal gaan komen.
Corona is géén killervirus en rechtvaardigt dus géén A-status en al deze onzinnige maatregelen. Schapen, wordt wakker!
Woensdag 15 september bij de grote Markt in Vlaardingen is er om 20.00 uur ook weer een demonstratie. Ik zal daar bij zijn. U ook?


UPDATE:

Nou, hier zijn de zogenaamde ‘versoepelingen’ op een rij.

Wat mij opvalt:
– Alle horeca dicht tussen 00.00 en 06.00 uur (ook snackbars). BIZAR!
– Horeca, kantines en koffiecorners alleen nog maar toegankelijk met coronapas of negatieve test. (ACTIE, ACTIE!!!!)
– In de zorg wordt het toegestaan voor werkgevers om te registreren of hun personeel is gevaccineerd. WTF????
U ziet, elke keer wordt de wet weer een beetje opgerekt. De vergelijking van Gideon van Meijeren met WW2 klopt als een bus.
De glijdende schaal is allang ingezet. Tweede Kamerleden die dit ondersteunen verdienen niets minder dan de hoogste straf voor
verraad.

Deze daad van verraad zal het einde betekenen van het regime Rutte. Het door mij voorspelde grote event zal binnenkort waarheid worden.
Wat en hoe weet ik niet precies maar er gaat iets groots gebeuren. Meerdere grote zaken gaan gebeuren. De opmaat naar een Social Credit systeem middels de Coronapas of EU pas is inmiddels ingezet. Het coronavirus is in géén velden of wegen te zien. Ik merk het in ieder geval niet. Wat ik wel merk is steeds meer plotselinge overlijdens bij mensen. Ik vertrouw het niet maar ik kan op dit moment niets publiceren.
Vandaag weer zomaar iemand vrij plotseling overleden. Wanneer gaat het opvallen?
Een groot gedeelte van het Nederlandse volk is medeschuldig aan deze tweedeling en zal in de toekomst de zware prijs ervoor gaan betalen.
Geen vergeving, geen mededogen. Ik ben niet vriendelijk voor mensen die anderen vanuit blinde angst verraden of pijn doen. Deze idioten zullen hopelijk zwaar boeten voor deze misdaden tegen de menselijkheid.

Oh ja, Nieuwsuur heeft ook weer eens nepnieuws verspreid.


UPDATE 16 SEPTEMBER 2021 – DEMONSTRATIE IN VLAARDINGEN
Gisteren ben ik meegelopen met een anti Corona regels demonstratie in Vlaardingen.
Het was grappig om te zien hoe het luidruchtig protest werd ondersteund door mensen die in de deur naar ons stonden te zwaaien en het was ook grappig om te zien dat er mensen waren die gauw hun deur dichtdeden toen wij, de demonstraten, langsliepen.
Het debat over de brede invoering van de Coronapas is nu bezig. Het is waanzinnig dat je je gezondheid moet aantonen als je wat wil drinken in een horecagelegenheid. Natuurlijk gaan die landverraders van de oppositie gewoon meestemmen. wel zeuren over ditjes en datjes maar uiteindelijk gewoon meestemmen. Dat gaat natuurlijk wel hoofdelijk gebeuren. Want dan weet het tribunaal in de toekomst wie er tegen de muur gezet moet worden. berecht moet gaan worden. Deze landverraders komen hier echt niet mee weg. Ik hou dit blog bij om dit soort onrechtmatigheden te publiceren zodat ik ook later met een rechte rug kan zeggen dat ik gelijk heb gehad. Of, als ik ongelijk heb gehad, dan kan uitleggen waarom. Alle tekenen wijzen echter naar de oprichting van een digitaal controlemiddel, de QR code met bijbehorend digitale ID. Dit moeten we niet toelaten want dit betekent het einde van ons mens zijn. Dit is de opmaat naar China 2.0!
De Digitale Coronapas gaat niet meer weg en zal op korte termijn steeds verder worden geïntegreerd in onze maatschappij.
De spoedwet zal op den duur verankerd gaan worden in onze wetten. Mensen die blijven zeggen dat dit tijdelijk zal zijn hebben een bord voor hun kop.

Het aanstaande griepseizoen zal een nieuwe trigger zijn voor een fase waar ik vreselijk angstig voor ben. Wie gaan er dood en waardoor?
Ik lees net op maurice.nl dat het RIVM data over prikdoden niet wil publiceren wegens complexe omstandigheden. Zo begint men met verdoezelen. Wat als er meer doden gaan vallen. Is dat dan altijd de schuld van de griep?
In ieder geval gaan we een hele vreemde tijd tegemoet. Ik hou mijn hart vast.

Foto van de demonstratie in Vlaardingen – Nick GovaartUPDATE 17 SEPTEMBER 2021 – CORONAPAS KOMT ER
De Coronapas komt er dan definitief toch. Zoals verwacht hebben VVD, D666, CDA en PVDA voorgestemd.
Er is altijd wel één of ander klein partijtje (kut PVDA) die de monsters aan een meerderheid helpt. Er worden in Rutte’s achterkamers héél veel zaken handjeklap geregeld. Dat zal ooit uitkomen maar dan is het te laat. Het enige dat dan mijn woede iets kan bekoelen is dat Rutte en kornuiten hopelijk ooit voor een tribunaal zullen verschijnen.
Een meerderheid van de Tweede Kamer wil wel dat er op terrassen wel zonder pas een hapje en een drankje genuttigd gaat worden.
Een schrale troost. De tweedeling is er en gaat niet meer weg zonder revolte. Wereldwijd zal onrust ontstaan. Zeker ook omdat het kapitalistisch systeem op omvallen staat. Ieder economisch systeem valt vroeg of laat om. Nu is het de beurt aan het Westen. China maakt daar dankbaar gebruik van en dealt het één en ander uit met Westerse machtshebbers. Vandaar de opkomst van de Coronapas en de bijbehorende sociale controle. Dat past precies bij een Neocommunistisch systeem waar we nu in dreigen te geraken.
Maar China en de linkse Westerse machtshebbers zullen zich uiteindelijk ernstig verslikken in de verzetshouding van het volk. Ook de schapen zullen toch wel een keer wakker worden. En dan breekt de pleuris uit. Ik ben persoonlijk voor wraak. Dus al deze machtshebbers moeten wat mij betreft de ultieme straf krijgen voor hun verraad en misdaden tegen de menselijkheid. En dat is de doodstraf levenslang.

Mensen die nog steeds denken dat we terug naar normaal gaan, die zijn goed gek. Alle tekenen wijzen op het tegenovergestelde.
Het personage van clown Hugo de Jonge zou zeker niet misstaan in een Efteling attractie waar spanning tot een hoogtepunt komt en daarna plotseling breekt. Ik ga straks nog een schijthekel aan leraren krijgen. Oh wacht….

Die domme Diederik Gommers laat zich (samen met die heks Koopmans) weer eens verleiden tot uitspraken zoals handhaving van de Coronapas. Hiermee gaat zelfs hij, als medisch expert, voorbij aan het feit dat gevaccineerde mensen het virus ook gewoon door kunnen geven. Deze idioot moest van zijn vrouw toch zijn bek houden? Lukt niet he? Eenmaal met je kop op de televisie en bange schapen om je heen, dan wil je niet anders meer. Maar de onzin die je verkoopt gaat zich op een gegeven moment tegen je keren en dan duwen diezelfde schapen je zo van de dam af.
Gommers, u staat al op mijn Interpollijstje 🙂 Zorg nou dat uw uitspraken gematigd blijven, dan ontspringt u de dans bij een toekomstig tribunaal en blijft het bij ontslag.

TROUWENS:
In Italië moet straks iedere werkende gevaccineerd zijn want anders volgt schorsing zonder salaris doorbetaling. Bizar. Het Neurenberg proces 2.0 komt er vast en zeker aan. En wat mij betreft tijdelijk met de uitvoer van de doodstraf. Zo’n idioot als Draghi verdient wat mij betreft executie voor zijn (financiële) wandaden en misdaden tegen de menselijkheid. Hier in Nederland wachten er ook nog een paar op berechting via een toekomstig tribunaal. We komen steeds dichterbij de climax…
Het is nu in Italië, straks in Nederland. Ondanks wat Rutte zegt. Ik heb voorspeld dat we vaccinatieplicht of (dwang) per 01/01/2022 zullen hebben hier in Nederland. Want dit wordt (in het geheim) grootschalig uitgezet via de EU (of een andere entiteit?).
Ieder (Europees) land gaat dit beleid voeren, vroeg of laat. Daarmee is de dictatuur volbracht.
Maar in de Knoflooklanden zal het snel gaan broeien. Bij de eerste doden (aan welke kant dan ook) slaat de vlam in de pan en gaat het los. Gevolgd door een groot (internationaal) incident/event.


STOP DEZE WAANZIN EN BEPERK HET GEWELD!

Het is 12.05 uur. Het is zover… Het is te laat!

Nick

Bronnen: diverse media, blckbx.tv en trouw.nl.

Similar Posts