DE CORONAPAS WORDT GEBOYCOT! – 20/09/2021

” De dictatuur, testmaatschappij, tweedeling én politiestaat is een feit in Nederland! “

Er is gelukkig toch veel verzet tegen de Coronapas. Zeker in de Horeca. En dat is ook logisch. Ik heb nog nooit eerder gehoord dat mensen hun medische gegevens aan derde partijen dienen af te staan. Er is nu een lijst op internet waar je kunt zien welke horecabedrijven niet om uw pas of negatieve test zullen vragen. Hier de link naar die lijst. Gaat het regime deze lijst nu van het internet laten afhalen?
Succes! Nou ja, de D666 rechters doen wel mee met censuur, maar dit verzet is niet meer tegen te houden. Bij eetcafé Stam in Vlaardingen staat het zelfs op Facebook. De sticker hieronder is ook een vrijheidsteken geworden. Het bedrijf erachter rekent alleen verzendkosten en drukt de sticker gratis voor u af.

HUGO EN MARK, ROT OP MET JULLIE TERINGPAS!

Dat er zoveel verzet is hoor je ook niet op de virus mainstreammedia. Wat een afschuwelijke NSB’ers zijn dat toch!
Ik heb het gevoel dat er toch wel wat schaapjes wakker gaan worden en zich ook gaan verzetten.

Kan een afbeelding zijn van de tekst 'Eetcafé Stam MET OF ZONDER ZONDER WELKOM VRIJHEIDS- GEZOND ZONE EE EN UW MEDISCH GEHEIM HIER RESPECTEREN WIJ UW VRIJHEID, UW WAARDIGHEID SAASAI @EETCAFESTAM'
De vrijheidssticker is ook te zien op de Facebook pagina van eetcafé Stam te Vlaardignen.

UPDATE 23 september 2021 – Hmmm, de afbeelding hierboven lijkt weggehaald of er is censuur gepleegd.
Ik had de afbeelding direct van internet gekopieerd. Dus het was een link. En die is nu blijkbaar weg…
UPDATE 20 SEPTEMBER 2021 – DODE GEVALLEN DOOR WEIGERING MONDKAPJE

In Duitsland is een dode gevallen toen een klant bier wilde kopen maar het niet meekreeg omdat hij géén mondkapje wilde dragen. Even later kwam de klant met een mondkapje binnen, deed het weer af en na een discussie schoot hij de eigenaar van de winkel of pompstation door het hoofd. Een verschrikkelijk begin van de revolutie. Ik weet dat deze oorlog doden gaat opleveren, maar de eerste doet altijd erg zeer. Dit is slechts het begin van meer. Onderdrukking leidt tot psychische klachten en op den duur ook tot terreur.
Ik praat er gemakkelijk over en ik heb dit al eerder voorspeld, maar geloof me dat ik dit ook niet normaal vind.
Ik zie met lede ogen aan hoe onze maatschappij permanent kapot is gemaakt door onze bestuurders. Dit is wereldwijd aan de gang en dat maakt het zo eng. Maar vergeet niet dat deze ‘bestuurders’ verantwoordelijk gehouden dienen te worden voor deze neppandemie en bijbehorende nep leugens. Zij zijn het die berecht moeten gaan worden. Vandaar dat we alle maatregelen met terugwerkende kracht moeten schrappen en terug moeten naar het oude normaal. Het zal echter nog jaren gaan duren voordat we weer op normaal niveau zijn aanbeland.
De economische crisis (ontstaan vér voor Corona) is bezig alles langzaam te verzwelgen. De komende tijd krijgen we crisis na crisis voor onze kiezen. Crisis die allemaal voorkomen hadden kunnen worden met juiste keuzes. keuzes die tientallen jaren geleden al door ‘wappies’ werden aangereikt maar lachend in de wind werden geslagen. En nu zijn de rapen gaar.
Maar de regimes willen juist crisis zodat ze al hun fouten naar anderen kunnen schuiven. Vandaar de opkomst van de dictatuur.
Deze winter komt de bonus, het event. We zullen het meemaken…


UPDATE 22 SEPTEMBER 2021 – WEER EEN TRIGGER – EVERGRANDE

Een grote Chinese bouwprojectontwikkelaar (Evergrande) zit in grote financiële problemen en dreigt om te vallen. Een tekort van 250 Miljard Dollar én een tanende bouwmarkt in China heeft het bedrijf aan de rand van de afgrond gebracht. Als de overheid van China besluit om te helpen kan dat grote gevolgen hebben voor andere bedrijven in moeilijkheden. Deze willen dan ook gered worden, met alle gevolgen van dien.
En wat als de Chinese overheid beluit om niet in te grijpen en het bedrijf omvalt? Er zijn in Europa niet héél veel banden maar in andere landen? Komt de Amerikaanse Dollar in gevaar? Gaat de Chinese regering de Amerikaanse schuld een keer innen?
Dan is het gebeurd met de Verenigde Staten en komt er oorlog. Er gebeuren op dit moment rare dingen. Dankzij Corona is er al veel weggemoffeld maar eens komt de grote klapper (of event?). We gaan het zien.

UPDATE 23 SEPTEMBER 2021 – CHINESE OVERHEID GRIJPT WAARSCHIJNLIJK NIET IN BIJ EVERGRANDE
Zojuist lees ik op het internet dat de Chinese overheid niet van plan is om Evergrande financiële steun te gaan geven.
Dat kan zomaar het einde betekenen van dit grote bouwbedrijf en kan verstrekkende gevolgen hebben.
Valt ons economische systeem dan eindelijk in elkaar? We zullen zien.

UPDATE 23 SEPTEMBER 2021 – MASALE PROTESTEN TEGEN DE CORONAPAS
Er is in diverse landen toch veel onrust omtrent de coronapas uitgebroken.
Zelfs de mainstreammedia ging op zwart en het internet (tijdelijk) ook, begreep ik.
Hier de link naar het betreffende Twitterbericht.

UPDATE 26 SEPTEMBER
In deze YouTube Video is te zien dat minister Hugo de Jonge letterlijk (de gehele tijd) zijn rug toekeert naar Thierry Baudet en met zijn telefoon bezig is tijdens een debat over de coronapas en de vergelijking met WW2 en Holocaust.
Een minister onwaardig en een grote schande voor ons ‘democratisch’ systeem.
Het is een ontluisterende video waarbij PVDA fractievoorzitter Plume (wie???) bij een interruptie weer terugkomt op de vergelijking met WW2 of het begin ervan door FvD Tweede Kamer lid Gideon van Meijeren. Dat kutwijf heeft niets anders in te brengen aan het uitstekende verhaal van Thierry. Wat is die PVDA toch laag vervallen. Het is te bizar voor woorden hoe onze politiek ervoor staat. Wat een verval. En dan een Kamervoorzitter die van toeten noch blazen weet.
Als je alleen al kijkt naar de beelden (zonder geluid) dan zeggen die genoeg. Het regime heeft schijt aan alles en iedereen en doet toch wat een hogere entiteit hun influistert. WORD WAKKER NU HET NOG KAN!

En hier is te zien dat een motie van Baudet die zegt dat de Coronapas nooit ingezet mag worden voor zaken die niets met Corona te maken hebben, verworpen is. De facto betekent het, dat de coronapas overal voor ingezet kan worden. We gaan nog steeds de verkeerde kant uit.
Ik zie met lede ogen aan hoe we de jaren 30 aan het herhalen zijn.
Zelfs kinderen worden zo onder druk gezet dat ze het prikje maar gaan halen, want anders kunnen ze niet meer naar de Mac Donalds toe.
Ik neem het de kinderen totaal niet kwalijk. Nee, de volwassenen die deze kinderen tot slaaf van een totalitair systeem maken, die zijn schuldig en dienen wat mij betreft de zwaarst mogelijke straf te krijgen als ze ooit schuldig worden bevonden, en dat is de doodstraf.
Dat is ook de reden waarom ik tegen de dodenherdenking ben. We hebben simpelweg niets geleerd van het verleden.
We gaan weer precies dezelfde kant op als de crisis van de jaren 30. En misschien ook nog wel met een flinke economische crash.


STOP DEZE WAANZIN EN BEPERK HET GEWELD!

Het is 12.05 uur. Het is zover… Het is te laat!
Maar er is hoop!

Nick

Bronnen: diverse media, ad.nl, nu.nl, telegraaf.nl, volkskrant.nl, etc.

Similar Posts