CORONA MAATREGELEN BLIJVEN VOORLOPIG VAN KRACHT IN MIDDELBAAR ONDERWIJS – 13/08/2021

” De dictatuur, testmaatschappij én politiestaat is een feit in Nederland! “

Vanavond zal het regime Rutte weer een persconferentie geven betreffende het afschalen van de maatregelen. Ik les net in het AD wat die maatregelen gaan inhouden. Het MBO, HBO en Universiteit mogen de maatregelen los gaan laten. Alleen in de collegezalen zal er nog een maximum aantal studenten gaan gelden.
Maar in het middelbaar onderwijs veranderd er helemaal niets! De muilkorven blijven, testen blijft, handen stukwassen blijft en de 1,5 meter afstand tussen leerling en leraar. Waarom? Omdat de tieners nog niet volledig gevaccineerd zijn. Maar dat was in beginsel ook nooit de bedoeling, sukkels! Wie nu nog niet inziet dat er in het Middelbaar Onderwijs sprake is van een vaccinatiedrang is een gestoorde idioot.
Bij sommige mensen zal de boodschap zijn dat er nog muilkorven nodig zijn in het middelbaar onderwijs omdat er kinderen zijn die niet gevaccineerd willen worden. En zo ontstaat er toch nog vaccinatiedrang bij deze kinderen.

Ik hoop dat ouders en leerlingen zich niet laten ompraten. Deze vaccinaties kunnen op korte en lange termijn zomaar gevaarlijk zijn.
Maar misschien zie ik teveel beren op de weg. De toekomst zal het uitwijzen.

Het kan ook nog zo zijn dat er nog voor een gedeelte met online lessen gewerkt gaat worden. Een stompzinnig idee. Halve klassen vind ik persoonlijk prima. Maar niet om die nep corona maatregelen. Puur omdat het fijn en efficiënt lesgeven is. Ik heb meer ruimte in het lokaal, kan gemakkelijker leerlingen te woord staan en veel beter met ze praten over (niet) gerelateerde onderwijszaken. Heerlijk. Ik hou zelf geen 1,5 meter afstand tot mijn leerlingen. Dat kan gewoon niet. Sociale interactie is belangrijk.
Ik ga ook niet als een bang schaap met een muilkorf rondlopen. Ik draag trouwens al sinds begin mei géén muilkorf meer. Ik kan het niet hebben en word er benauwd, onpasselijk en psychisch van. Wat een klootzakken zijn die OMT leden toch die maar blijven vasthouden aan die totaal niet werkende maatregelen. Alleen ventilatie helpt maar zelfs die maatregel kan Rutte om zeep helpen met zijn gezegde:
“een kwartier luchten per dag is voldoende”. Wat een loser.
Ook de OMT leden mogen nooit wegkomen met hun daden en dienen allemaal opgepakt en berecht te worden wegens misdaden tegen de menselijkheid.

Verder staat er ook in het AD dat er verdeeldheid is onder leerlingen, studenten en docenten betreffende de maatregelen.
Zo is de één voor een verplichte test of vaccinatie, terwijl de ander vind dat alle maatregelen losgelaten moeten worden.
Ook hier probeert de mainstream media verdeeldheid te zaaien en een tweedeling in de school en maatschappij te creëren.
Mensen die van absolute vrijheid houden, zoals ik, vliegen tegen het plafond aan als ze dit soort artikelen lezen.
De maatregelen blijven tot midden september. En ik voorspel dat het daarna een grote vlucht zal krijgen.
Afhankelijk van het weer zullen er weer meer besmettingen gaan komen. De jongeren en ongevaccineerde mensen zullen wéér de schuld gaan krijgen. De mainstream media en de bruikbare idioten pushen vervolgens de regering om weer extra maatregelen gaan treffen.
De avondklok werkte niet (heeft Ernst Kuipers gezegd) dus een lockdown wordt dan zeker overwogen, net als muilkorfplicht weer terug en natuurlijk komt op dat moment ook de vaccinatie & testplicht om de hoek kijken.
En dat is de trigger voor mij en vele anderen om tot verdere acties over te gaan. Ik heb al eerder gezegd: over mijn lijk!
Ik zal nooit, echt nooit meewerken aan testplicht en/of vaccinatieplicht. En met mij zo’n 1/3 van de bevolking, schat ik zo in.

Maar misschien gebeurt er wel niets. Misschien blijven de besmettingen wel stabiel en blijven de maatregelen ook stabiel.
Maar ook dat is géén wenselijke situatie, want de resterende maatregelen zullen dan niet worden afgeschaald en blijven dus in werking.
En als het virus weg gaat? Dan blijven de maatregelen ook, want Corona is aangegrepen om naar een andere agenda over te stappen. Agenda2030 wordt een feit. Na de corona komt het klimaat. En misschien tussendoor nog een wereldwijde aanval op het web. Alles kan.
Het grote event (wat het ook is) is aanstaande. Buckle Up, zou ik zeggen.

UPDATE – MOGELIJK ALLE REGELS WEG IN NOVEMBER
De Telegraaf kopt met deze titel en dat klinkt erg goed. Maar helaas ben ik géén ras optimist, want ik weet hoe zaken werken in de politiek.
Ten eerste: het regime is demissionair. Maar zijn ze dat ook nog in november? Want dan is de formatie mislukt en regeren ze dus nog even door. Het doel is om het vormen van een nieuw kabinet zo lang mogelijk uit te stellen want een demissionair regime heeft heel veel macht.
Ten tweede: november heeft de ‘R’ in de maand. Het griepseizoen is bezig. En dat betekent dat er óf griep is óf Covid. Dat is tenminste de ervaring, want we hadden vorig jaar géén griep. Maar wat nu als griep=Covid (op één of andere manier)? Dan gaan er weer veel mensen opgenomen worden in de ziekenhuizen en worden de maatregelen weer verlengd en zelfs opgeschaald.
Als griep toch nog bestaat en de overhand zal krijgen op Covid. Wat dan? Gaan we dan weer een lockdown in? Dat is nog nooit eerder gebeurd. Wél werd de reguliere zorg afgeschaald bij een grote griepgolf (2016 & 2018). Maar dat stond toen beschreven in een klein bericht op pagina 4 van de kranten. Griepgolven zijn tot nu eigenlijk nooit belangrijk geweest.
Maar nu? Ik denk dat we bij griep dan hetzelfde gaan zien als bij de Corona. Afschalen reguliere zorg, strengere maatregelen, lockdowns, muilkorven, etc.

Ik denk dat we zonder revolte nooit meer van alle maatregelen gaan afkomen. En ik heb zo’n gevoel dat de Corona-app vroeg of laat wordt omgezet in een digitale EU ID. Eerst niet verplicht maar later volgt uitsluiting als men deze digitale ID niet aanneemt.

Zelfs nu het rustig is op Coronagebied hebben de ziekenhuizen en verpleeghuizen muilkorven weer verplicht. Zonder dat de overheid dat heeft bevolen of toegestaan. bedrijven en instellingen gaan steeds meer hun eigen regels maken, met enorme gevolgen voor de maatschappij. Het is op dat gebied gewoon GAME OVER. NGO’s, Multinationals en grote bedrijven maken de facto de dienst uit.

Ik denk dus dat er in november weer veel maatregelen gaan bijkomen. Als de bruikbare idioten dan nog niet boos worden, krijgen de ongevaccineerde mensen een groot probleem erbij. Namelijk: vaccinatieplicht en/of testplicht. Daar zal dan een wet voor aangenomen moeten worden en die valt dan onder de huidige tijdelijke spoedwet. En dan is een demissionair regime erg handig. Want de coalitiepartijen moeten dan nog hun verantwoordelijkheid pakken. Echter onze democratie is dan definitief ten onder gegaan. Welkom in de dictatuur!

Nieuwe verkiezingen? Ha, ha. Het regime zal proberen dat tegen te gaan houden of nog meer te vertragen. Maar hoe ze dat gaan doen?
De noodtoestand alsnog uitroepen? Ik ben benieuwd. Zoals Maurice de Hond zegt: WE ARE FUCKED!


UPDATE 14 augustus 2021 – Poppodia en festivals: wij worden de dupe van ongevaccineerden

Ene Berend Schans (WIE????), directeur van de Vereniging Nederlandse Poppodia en -Festivals (VNPF) geeft de ongevaccineerden de schuld dat het regime heeft besloten om festivals en ander soortige clubs pas in november weer te openen (als dat kan).
Ik weet niet waar deze droplul het lef vandaan haalt om dit te zeggen. Ik vind dat dit soort mensen discrimineren/uitsluiten en zich dus strafbaar uitlaten. Ik zou mij niet in kunnen houden als ik zo’n idioot te spreken zou krijgen. Ik zou hem of haar helemaal verrot schelden.
ik heb géén zin meer in discussies met dit soort mensen. Ze hebben niets met (grond)rechten heb ik gemerkt. En ook hebben ze niets met ratio en onderzoek doen. Mijn verstand zegt ze te negeren. Maar als ik ze dan toch ontmoet en ze gaan mij discrimineren, dan kan ik niet meer rustig blijven. Deze nep Corona crisis heeft mij echt veranderd. Ik heb de laatste anderhalf jaar met verbazing kennis genomen hoe een groot deel van het Nederlandse volk blind van angst werd en wild om zich heen ging slaan (figuurlijk). Alles maar aannemen wat het regime én mainstreammedia ze vertelde. En nu discrimineren en uitsluiten omdat de tweedeling van de maatschappij in hun ogen de schuld is van de ongevaccineerde groep mensen. Wij zijn de nieuwe Joden uit de Tweede Wereldoorlog. Maar ik zal mij nooit af laten afvoeren (figuurlijk).
Ik ga meer en meer inzien dat er eigenlijk géén hoop meer is op een vredige en wettige democratische oplossing.
Kent u de film “Invasion of the Bodysnatchers“, waar buitenaardse zaden de wereld veroveren en mensen veranderen in een soort van emotieloze zombies? Mensen die een bepaalde schreeuw geven als ze iemand (een normaal mens) herkennen die nog niet in aanraking is geweest met de gewetenloze zombies. Als ze die te pakken krijgen dan wordt die persoon ook een gewetenloze en emotieloze zombie en zo gaat het maar door.
Deze film is goed te vergelijken met wat er nu aan de hand is. We zitten met een hoop gevaccineerde ‘zombies’ die met alle middelen de ongevaccineerde mensen erbij willen trekken. Maar IK WIL NIET behoren tot de groep gevaccineerde mensen.
Reden: ik vertrouw deze experimentele zooi niet, ik vertrouw het regime niet, ik vertrouw het RIVM niet met die koppige ventilatie ontkennende Van Dissel, ik vind dit een nep pandemie (IFR 0,15) met als doel iets anders (economische crisis) te maskeren, het vaccinatiepaspoort is al vele jaren geleden uitgestippeld door de EU en ik gun het de Big Farma gewoonweg niet.

Er zijn genoeg medicijnen (o.a. Ivermectine) die kunnen helpen bij de ziekte Corona. Maar die worden genegeerd óf de artsen die het lef hebben om het voor te schrijven krijgen 150.000 euro boete. Over zombie gedrag gesproken. #ikdoenietmee
En als het zombie regime de vaccinatie onder dwang gaat voorschijven (verplicht stellen) dan ontstaan er grote problemen. Ze zullen mij fysiek moeten vastpakken. Maar ik geef me niet snel gewonnen, zal mij hevig gaan verzetten en zal geweld daarbij niet schuwen.
Zover zal het niet komen, denk ik. Maar ik zal NOOIT maar dan ook NOOIT toegeven. Dreigen met ontslag? Ik word creatief.
Dreigen met fysiek geweld? Ik vecht terug. Dreigen met een opgelegde EU digitale pas (met social credit systeem) waarmee je alles moet doen zoals betalen, als je maar gevaccineerd bent? Ik neem die pas niet en dan betaal ik ook gewoon niet meer. Ik zal een paria (in mijn ogen vrijheidsstrijder) van de maatschappij worden. Maar ik ben niet de enige! De ongevaccineerden gaan dan gewoon een eigen gemeenschap starten. Het bovenstaande lijkt wel science fiction, maar dat is het niet. Als ik dit 2 jaar geleden zou hebben gezegd dan werd ik vierkant uitgelachen. En kijk nu eens…

Ik ben benieuwd of het nog eens zover komt dat de ongevaccineerden een soort van herkenningsteken in het zicht moeten dragen.
De gevaccineerde mensen hebben dat eigenlijk nu al. Hun corona app is de digitale ster die ze trots laten zien en hun toegang geeft tot activiteiten. Maar ze zijn vergeten dat 2 jaar geleden zoiets niet normaal was. Tijdens de heftige griepseizoenen van 2016 en 2018 hadden we immers ook geen gezondheidspas, etc.

We gaan als mensheid nog steeds de verkeerde kant op. Het lijkt wel of mensen massaal psychisch gestoord zijn geworden. Ik zal NIET diegene zijn die ze uit deze boze droom zal kunnen of willen helpen. Maar als het in de toekomst echt uit de hand loopt kunnen ze mij beter niet tegenkomen. OEI, dit mag ik natuurlijk niet zeggen, want dat vat het regime vast op als haat. Dus dat heb ik niet gezegd 🙂
Nou ja, als het zover komt, dan wordt deze website toch uit de lucht gehaald. Want vrijheid en vrijheid van meningsuiting verdwijnen als eerste bij een dictatuur. Censuur is nu ook al aan de orde van de dag. Denk maar niet dat ik dit soort teksten op nu.nl of nujij.nl zou kunnen plaatsen. Andersdenkenden worden vandaag de dag gewoon keihard uitgesloten, gediscrimineerd en gecensureerd. Maar alleen als het regime, NGO’S of Multinationals dat willen, natuurlijk. Want WOKE of CANCEL CULTUUR mag wel. En dat eindigt uiteindelijk ook in discriminatie en uitsluiting van bijvoorbeeld witte boze mannen zoals ik. En WOKE zorgt er ook nog eens voor dat er herstelbetalingen aan landen gedaan worden voor iets dat eeuwen geleden is gebeurd. Dan kunnen ze er weer extra wapens voor kopen.
Ik vind dat verwerpelijk.


Ha, ha, wat zo’n droplul van het VNPF al niet teweeg kan brengen bij mij. Ik zit nu al uren aan deze update te typen. Maar ik kan zó slecht tegen dit soort discriminatie, uitsluiting en vooral onrecht. Dat triggert mij 🙂


STOP DEZE WAANZIN NU HET NOG KAN!
Het is al 01:59. Tijd om voor nu te stoppen 🙂

Nick

Bronnen: telegraaf.nl, ntvg.nl, imdb.com, ad.nl en nu.nl

Similar Posts