WINKELIERS BEREID OM 2G IN TE VOEREN – 04/01/2022

” De dictatuur, (QR) testmaatschappij, tweedeling én politiestaat is een feit in Nederland! “

Winkeliers zijn bereid om 2G in te voeren. Dat staat in dit artikel van virusmedia nu.nl. Het gaat hier over de grote winkelbedrijven zoals Blokker, Hema, etc. (denk ik).
Ik snap dat het water tot aan de lippen staat van deze bedrijven. Maar dat is ook precies wat het regime wil. Alles moet eerst kapot om de Great Reset te kunnen uitvoeren.
Dus ik roep iedereen (grootwinkels en MKB) op om deze kant niet op te gaan. Er zijn andere wegen. Spreek bijvoorbeeld met elkaar af om gewoon massaal open te gaan, communiceer dit via social media en zoek de verbinding met jullie klanten. Negeer jullie brancheorganisaties. Dat zijn verraders. Echt, doe dit niet, want ik voorzie grote onrust en revolte als ongevaccineerde klanten niet bij jullie naar binnen mogen. Ga gewoon open en vraag jullie klanten juist om support! Als dit door héél Nederland gebeurt, is het voorbij. De BOA’s kunnen dan niets meer doen en zullen het hazenpad kiezen. De politie kan dan ook niets meer doen, want het is massaal en er is genoeg back-up vanuit de (ongevaccineerde) bevolking. Dus mijn advies: ga niet mee met 2G! 2G werkt niet, want gevaccineerden zijn (bijna) net zo besmettelijk als ongevaccineerden.
Kies niet het gemakkelijke pad uit het verleden. Daar waar sommige mensen ook de toegang tot winkels en parken werd ontzegd omdat ze een andere etniciteit of kleur hadden. DOE HET NIET! MAAK NIET DE ONVERGEEFLIJKE FOUT DIE ER TOEN IS GEMAAKT!

En burgers van Nederland: verwijder je Coronapas en Coronamelder (zijn die hetzelfde?) van je telefoon. Dan is het ook voorbij!

Ook werd vandaag bekend dat er met de infectie cijfers is gerommeld. Veel meer mensen die positief getest zijn blijken gevaccineerd dan de RIVM aanvankelijk meldde. Maar dat zou komen omdat jonge kinderen werden meegeteld en die zijn heden ten dage nog steeds ongevaccineerd.
Maar hoe dan ook, van Dissel kon daarmee mooie getallen presenteren die het beleid (3G, 2G) zou kunnen verantwoorden. Nu klopt dat niet meer. Weer een bewijs dat de gevaccineerden het virus net zo gemakkelijk doorgeven als ongevaccineerden. Hoewel er ook al verhalen rondgaan dat Omicron de gavaccineerden 6x zo veel treft als de ongevaccineerden. Merkwaardig.


UPDATE 4 JANUARI 2022 – CO2 BUDGET KOMT ERAAN
Ik lees zojuist op Geenstijl.nl dat het regime een CO2 paspoort eist voor bedrijven met 100+ personeel.
Helaas weet ik nu nog niet wat de originele bron van het artikel is, maar wordt zeker vevolgd.
De wappies krijgen wel weer gelijk. Al deze paspoorten worden straks samengevoegd tot de Europese Digital Green Pass.
Wat een ramp. Deze koers is al lang geleden voorbereid. Ik begin zelfs bang te worden dat het Covid virus met opzet is vrijgelaten om één en ander in gang te brengen. Alle complotten worden werkelijkheid. BIZAR!

Oh ja, en president Biden heeft het over 2020 waar hij 2022 bedoelt. Foutje?
Hoe lang gaat deze seniele man de Verenigde Staten nog kunnen leiden? Ik denk niet lang meer. Want als je het niet meer op een rijtje hebt, ben je als president staatsgevaarlijk en kun je zéér verkeerde beslissingen nemen met enorme gevolgen.


UPDATE 5 JANUARI 2022 – MACRON WIL TOT IN LENGTE VAN DAGEN ALLE ONGEVACCINEERDEN PESTEN
Eén van de grootste idioten die op aarde rondloopt, President Macron, heeft als missie om de ongevaccineerden in Frankrijk het leven zo zuur mogelijk te maken. Een missie en visie van polariseren die hem uiteindelijk fataal zal worden, denk ik. Hij wil de ongevaccineerden pesten, zegt hij zelf. Dit heerschap is zó gestoord, dat een juiste afweging tussen goed en kwaad bij hem niet meer mogelijk is. Hij voert de agenda van het World Economic Forum en World Health Organisation gewoon uit zonder de gevolgen voor zijn volk te wegen. Maar ik weet zeker dat dit heerschap dus vroeg of laat door zijn volk afgerekend gaat worden. Frankrijk is momenteel voorzitter van de EU. En Macron is een groot voorstander van een politieke unie. Alles valt op zijn plaats. Zijn 2G beleid zal desastreus blijken te zijn (want Omicron gaat dwars door de injecties heen). En vroeg of laat zal hij op dit beleid moeten aftreden. Ik voorzie grote en gewelddadige demonstraties. Vele malen erger dan die van de gele hesjes van vóór de Corona. Na zijn aftreden zal er een strafrechtelijk onderzoek naar hem komen. De toekomst van dit heerschap is inktzwart. Echt, dit is één van de slechtste politieke leiders die Frankrijk heeft gekend. Bluffen en blaffen, meer kan hij niet.
Oh wacht: Macron zijn hersenen zijn misschien aangetast door weer een nieuwe variant van Covid19. Het virus is en blijft onder ons.

UPDATE 7 januari 2022 – Een kamerlid van het FvD stelt Kamervragen omtrent de uitspraken van Macron. Wie anders zou deze vragen indienen? Vandaar dat ik lid ben geworden van het FvD. Wat andere mensen daarvan vinden boeit me geen ene moer. Ik ben vóór transparantie, de waarheid én vooral van een absolute vrijheid van meningsuiting en tegen pesten. En dat zal ik altijd blijven. Dat is de aard van het beestje.


Ondertussen wordt er in Nederland op grote schaal genocide gepleegd op vogels. Er heerst een kwaadaardige vorm van vogelgriep.
Er wordt dag in, dag uit geruimd. We hebben niets geleerd van het verleden en we zitten in een kwaadaardige tijd die we alleen de baas kunnen met een wereldwijd debat over vele zaken. Van huisvesting tot rechten van dieren. Echter, de verdeeldheid is té groot en de helft van de rijkdom is in handen van de 1% elite. Het is op dit moment dus onmogelijk om daar een juiste weg in te vinden. Als dát het doel zou zijn van een Agenda2030, dan zou ik dat zeker kunnen steunen. Maar nee, alle tekenen wijzen op een inktzwart scenario dat uit uiteindelijk met grof geweld beslecht zal worden. Denk aan 2G, 3G, landjepik, censuur, desinformatie verspreiden, vaccinatieplicht en het pesten van ongevaccineerden. Noem maar op. Het gaat niet de goede kant uit en ik zal nooit meedoen aan iets dat tegen mijn principes is. Er zijn andere wegen naar het onder controle krijgen van zaken, maar nee, de directieven van democratisch ongekozen NGO’s zoals WEF en WHO, die zijn leidend. En dat zegt iets over de verdeling van de machten. Die is op dit moment in het grote nadeel van de volkeren. Het feit dat wij nu ook weer opgescheept zitten met een nieuw regime Rutte zegt genoeg. Maar ja, uiteindelijk krijgen we de leiders die we verdienen, toch? In verkiezingsfraude geloof ik gewoonweg niet. Niet in Nederland. Hoewel de stembusprocedure door het coronabeleid op 17 maart helaas niet helemaal fraudebestendig was.

UPDATE – POLITIEVAKBOND BOOS OP VN MEDEWERKER BETREFFENDE UITSPRAKEN MALIEVELD FILMPJE
O jee, de Nederlandse politievakbonden zijn op hun tenen getrapt. Het bekende Malieveldfilmpje waarin een demonstrant tot bloedens toe wordt geslagen en gebeten, is door een VN rapporteur als ernstig politiegeweld gemarkeerd. In plaats van eens in de spiegel te kijken wordt er gereageerd als door een hond gebeten. De feiten spreken voor zich. En zondag 2 januari 2022 zijn er ook ernstige misdrijven tegen demonstraten gepleegd. Zie dit interview met Arno Wellens op Café Weltschmerz. Kan natuurlijk niet meer op YouTube want censuur.

Oh ja, en de rechtszaak van Bart Maes tegen het regime betreffende de harde lockdown is, zoals verwacht, weer verloren.
De D666 rechtspraak heeft de grondrechten definitief opzij gezet. Wanneer is het genoeg? Wanneer grijpt het volk en MKB in?

Het OMT geeft altijd veel te sombere prognoses en Van Dissel later maar zeggen dat de goede cijfers komen door hun maatregelen.
De grootste onzin, want telkens dalen de cijfers al vóór hun modellen worden gelanceerd. Het lijkt wel opzet…
Hier een bericht van Maurice de Hond over de manier waarop het OMT ons voortdurend in gijzeling houdt.
Het is tijd voor actie, anders komen we hier gedurende vele jaren niet meer vanaf. Want de griep gaat straks ook gewoon meetellen (als dat nu al niet het geval is) in de modellen en dan zijn de rapen gaar.

Omicon is volgens Maurice de Hond al veel meer in Nederland dan gedacht. gezien het explosieve stijging van het aantal infecties denk ik dat hij helemaal gelijk heeft. Omicon zorgt voor veel infecties maar weinig gedonder, want het aantal ziekenhuisopnames daalt nog steeds.
Ik begrijp dat nu vooral twintigers voor de verspreiding zorgen. Thuisfeestjes? Nou, tieners doen dat ook. Dus die getallen gaan de komende dagen dan ook weer stijgen, denk ik zo. En na de vakantie gaan er op scholen ook weer veel infecties komen. Een goede zaak met Omicron, denk ik zo.
De maatregelen die het regime heeft genomen werken dus totaal niet. Maar dat wist ik al. Volgende week zou er dus zomaar een piek in de stijging kunnen zijn. Ik hoop het. En als dan de ziekenhuisopnames nog steeds licht stijgend, stabiel of dalende zijn, dan wordt het tijd om het OMT opzij te zetten en alle maatregelen op te heffen. Maar het OMT wordt aangestuurd door het regime, denk ik. Dus het regime én OMT moeten beiden verdwijnen. NIEUWE VERKIEZINGEN!
Heerlijk zou dat zijn. Nou, hoe dan ook: ik denk dat het regime niet lang zal blijven zitten.

STOP DEZE WAANZIN EN STOP DE DISCRIMINATIE!

IK ZIE HET, HET EINDSPEL IS BEZIG.

Nick

Bronnen: nu.nl, telegraaf.nl, maurice.nl, Café Weltschmerz en geenstijl.nl

Similar Posts