HET NIEUWE REGIME STAAT KLAAR – 02/01/2022

” De dictatuur, (QR) testmaatschappij, tweedeling én politiestaat is een feit in Nederland! “

EEN GEZOND 2022!

Het nieuwe regime is af. De ministersposten zijn rond. De naam van Robbert Dijkgraaf circuleert het meeste. Een verademing hoor ik vaak.
Maar op Maurice.nl lees ik andere verhalen. Daar gaat rond dat ‘minister’ Dijkgraaf erg voor vaccineren is.
Het zou mij dan ook niets verbazen dat alle ministers op de ministersposten zó zijn uitgekozen dat de coronastrategie (lees: agenda2030) gecontinueerd kan worden. De kritische noten zijn uit het oude regime verwijderd, want nu kan er eensgezind gestemd worden tijdens een ministerraad. Maar waarom is de schoenenprins dan overgeplaatst? Ja, dat is de grote vraag. Misschien wilde hij te snel, misschien weet men dat zijn positie lastig is geworden of misschien nam hij een te prominente plek in. Rutte heeft daar dus op ingegrepen. Maar ik denk dat alle ministers het met de huidige coronamaatregelen eens zijn en ook de maatregelen die nog op het vizier staan zoals 2G en vaccinatieplicht.

Maar Rutte is een sociopaat (en een narcist). Hij heeft werkelijk géén flauw idee dat het Nederlandse volk vroeg of laat dit regime omver zal werpen. 31 december kwam het antwoord van het gewone volk al en vandaag in Amsterdam nog eens een middelvinger naar het regime.
Helaas kon ik er niet bij zijn. Ik had nog teveel last van mijn been. Maar ik heb de live uitzendingen op YouTube met plezier bekeken. Duizenden mensen waren aan het protsteren. Nou, ik denk toch wel zo’n 8 tot 15 duizend. Geweldig.

Het nieuwe regime zal, denk ik, 10 januari worden beëdigd. Daarna kan de show verdergaan waar hij was gebleven. 2G komt er al snel aan, gevolgd door de vaccinatieplicht ergens in februari. Het zal voor mij de druppel zijn. Maar ik denk voor velen. Het regime zal, als ze 2G (op werk) en vaccinatieplicht gaan invoeren, binnen een jaar uiteenvallen, verwacht ik. We zullen zien hoever ze willen gaan.
Er zijn al 2 rapporten achtergehouden door de Schoenenprins die zeggen dat 2G en 3G geen goede instrumenten zijn om de coronacrisis te beteugelen. Dus hopen dat de Tweede Slaapkamer wakker wordt en fel gaat reageren op deze kwestie.
Maar ik wist al héél lang dat 2G en 3G niet zouden werken, want de vaccines waren zo lek als een mandje.
De boosters werken ook niet naar behoren. Ze beschermen wel, maar zéér kort en men weet niet of ze ook werken tegen de Omicron variant. Maar dat is op zich niet zo erg, want die blijkt erg mild. Dus de scholen open zou ik zeggen!
Hier nog een interview van de Balie met de ontslagen Mona Keijzer (CDA) betreffende de coronacrisis, dicht zijn van de horeca en 2G.

2022 wordt het jaar van de waarheid. In 2024 zal agenda2030 misschien al voor een groot deel uitgevoerd zijn. De gevolgen? oorlog.
We zullen niets hebben en zeker niet gelukkig zijn. Maar de volkeren zullen zich gaan laten zien. De regimes van de Europese landen zullen hard tegen hun volk optreden en/of nieuwe events loslaten. Maar uiteindelijk overwint het goede op het kwade en zullen de Europese volkeren zich met harde hand ontdoen van de regimes. Dat is voor nu de toekomst die ik verwacht.
Maar, ondanks dat het 5 over 12 is, kan er nog veel gebeuren. Als het regime volgende week besluit om 2G en 3G nog langer uit te stellen, dan is er weer een beetje hoop. Maar de EU trein dendert door. Die moet allereerst gestopt worden.


UPDATE 3 JANUARI 2022 – SCHOLEN GEDEELTELIJK WEER OPEN OP 10 JANUARI 2022
De lagere en middelbare scholen mogen op 10 januari 2022 weer volledig open. Het regime had het basis- en voortgezet onderwijs op 20 december definitief op slot gegooid. Mijn Kerstvakantie begon daardoor op 23 december 2021.
De basisscholen waren nog iets eerder dicht, want dáár waren de grote infectieproblemen. Kinderen tot 14 jaar bleken coronabommen.
En nu mogen MBO, HBO en universiteiten nog niet open. Want dáár zijn nu de grote verspreiders te vinden. Hoe kunnen ze dat weten zo midden in de landelijke Kerstvakantie? Ik denk dat ze maar wat doen. En ze doen het om onze maatschappelijke structuur te ontwrichten.
Op deze manier worden mensen klaargemaakt voor nóg ingrijpendere maatregelen zoals 2G en vaccinatieplicht.
Gooi open die scholen!


UPDATE 4 JANUARI 2022 – CORONAPAS KRIJGT VERLOOPDATUM
De Wappies krijgen eigenlijk altijd gelijk. Eerst konden fraudeurs van de QR code niet aangepakt worden omdat eenmaal aangemaakte codes voor altijd bleven geleden. Vandaag is bekend geworden dat de coronapas toch een verloopdatum krijgt.
Een vreemde zaak. Tenzij er privacy wordt prijsgegeven. Dan zou het wel gemakkelijk kunnen, zo’n vervaldatum toevoegen. En dat zal er wel aan de hand zijn. De opmaat naar de Europese Digital Green Pass gaat in stappen. Stappen die de meerderheid van de volkeren niet door hebben of te laat opmerken. Er is tot nu toe een uitgekiende strategie blootgelegd vanuit de regimes. Hou het volk in doodsangst, dan kun je ze gemakkelijk manipuleren via massapsychose.
Dus vanaf februari elke 3 of 4 maanden een booster, anders vervalt je code en kun je niet op vakantie. En mocht 2G erdoorheen komen, dan kun je ook niet meer naar de kapper of de Gamma. Zover zie ik het echter niet komen, want massaal verzet zal het resultaat zijn.
Ik ben wel bang dat mensen hun booster toch zullen nemen omdat ze perse op vakantie willen. Een dwangmiddel dus.
Pas als de meerderheid de vaccinatieschade doorheeft, dan is het lot van het regime meteen beslecht. Voorlopig is de meerderheid van de Nederlanders nog bang van Corona. En dat moet nog even zo blijven van het regime. Als dat niet meer werkt zijn er nog andere opties, waaronder de nucleaire: een nepaanval van aliens bijvoorbeeld. Ha, ha. Je kan mensen in dit stadium alles wijsmaken. Robert Jensen zegt wel eens dat als het regime zegt dat het dragen van een clownsneus besmetting voorkomt, morgen de meerderheid van het volk de gehele dag rondloopt met een clownsneus. Ik zou dit experiment graag eens uitproberen op het volk. Echt waar. Even zonder gekheid: ANGST houdt mensen in toom. Zeker als men in een angstpsychose zit. En dat leidt tot overreacties vanuit het volk. Bijvoorbeeld het eisen van harde lockdowns.
Zelf heb ik géén last van angst op dit gebied, laat staan van een psychose. Maar ik ben wel héél erg boos. Boos op het oude regime, boos op het nog te installeren nieuwe regime en boos op de rechtstaat.

Vandaag ook uitspraak in de zaak van Bart Maes betreffende het beëindigen van de harde lockdown, toch?


UPDATE 4 JANUARI 2022 – SLOB GERAAKT DOOR OPMERKING VAN OMSTANDER
Ik zag zojuist een kort interview waarin minister Slob van onderwijs uitlegt dat hij zich geraakt voelde na een opmerking van een omstander. Die noemde hem ‘landverrader’. Minister Slob snapt niet waarom mensen hem zo noemen. Nou, Slob. Ik zal het je uitleggen in normale taal.
Het regime (waar jij deel van uitmaakt) heeft ontzettende domme en misdadige beslissingen genomen, of gaat deze nog nemen.
Als het regime vooral gekozen had voor adviezen op het gebied van samenkomst, eerste lijns medicatie, muilkorven dragen, etc. Dan had onze samenleving héél anders gereageerd. Maar nee, nu wordt er aangestuurd op polarisatie tussen mensen. En daar zit het probleem.
Denk maar eens na wat voor schade jullie hebben aangericht en gaan aanrichten:
– Harde lockdowns (horeca voor groot deel dicht, winkels dicht, dierentuinen dicht, geen buiten evenementen. Was allemaal niet nodig geweest. Had alleen die evenementen gesloten waar géén goede ventilatie mogelijk was. Maar nee. Alles moest dicht.
– Vaccinatiedwang. Zonder 3G en straks ook 2G (daar is Slob op tegen) kun je nergens meer naartoe.
– Spoedwet. De spoedwet wordt steeds weer verlengd. En daardoor vervallen onze grondrechten.
– Vaccinatieplicht. Daar is Slob op tegen. En dus had je uit het regime moeten stappen en ermee naar de media moeten gaan.
– Censuur. De grote tech bedrijven en media plegen censuur. Het regime doet er niets aan. Sterker nog: ze heulen met elkaar en noemen de waarheid “DESINFORMATIE’.

Nou, Arie Slob. Hierboven zie je dus waarom jij door sommigen een landverrader wordt genoemd. Nu ben ik iets kritischer en vind ik jou (nog) géén landverrader. Maar de Christen Unie zou nu wel moeten weten dat er iets niet klopt aan het gehele coronabeleid. En het feit dat jouw partij wéér meedoet met het nieuwe regime spreekt boekdelen. Voor jou persoonlijk is de missie over. Ik denk dat jijzelf het licht wel hebt gezien óf je bent gewoon weggestuurd door Rutte toen jij wellicht aangaf de maatregelen niet meer te kunnen dragen. Maar kom daar dan gewoon voor uit. Het geeft je krediet!

Maar goed, ik denk dat er inderdaad een tijd komt waarin het oude en nieuwe regime voor een tribunaal komen. Ik noem het tribunaal want het zal grootschalig (internationaal) zijn. De waarheid zal vroeg of laat uitkomen, net als de vaccinatieschade. En ja, dan moeten er zondebokken gevonden worden. Terwijl we allemaal weten dat een ieder voor zijn eigen leven verantwoordelijk is, niet?
Het volk is naar mijn mening zélf schuldig aan deze situatie, ondanks dat ze door het regime in zeer grote angst gehouden worden. Iedereen heeft de plicht om zélf onderzoek te doen, vind ik. Maar nee, een meerderheid van het volk zwijgt, hangt passief voor de collaberende mainstream media en geven de foute regimes dus de kans om hun gang gaan en een andere agenda (agenda2030) uit te voeren dan die van het volk. Dus we gaan niet meer terug naar het oude normaal. Pas als het te laat is, gaan de ogen open en komt er verzet. Maar dat is dus te laat en geeft enorme schade. En dat is dus waarom ik een boze witte man ben. Een passieve, slapende meerderheid van het volk dwingt mij om maatregelen te nemen die ik in een normale situatie nooit zou nemen.
Mijn visie geeft nog steeds een donker vooruitzicht. Het eindspel is al bezig, maar vanaf deze maand gaan er weer enkele grote events gebeuren. 2G, Vaccinatieplicht (staat op de stapel) en nog meer uitsluiting en discriminatie. De harde lockdown zal ook nog wel even duren.


STOP DEZE WAANZIN EN STOP DE DISCRIMINATIE!

IK ZIE HET, HET EINDSPEL IS BEZIG.

Nick

Bronnen: telegraaf.nl, nos.nl, YouTube.nl, De Balie, twitter.com, volkskrant.nl, Rijksoverheid, geenstijl.nl, ad.nl en nu.nl

Similar Posts