GOMMERS STRIKES BACK – 29/12/2021

” De dictatuur, (QR) testmaatschappij, tweedeling én politiestaat is een feit in Nederland! “

Sinds Diederik Gommers de facto géén lid meer is van het duivelse OMT (stopt in februari 2022) gaat hij steeds losser worden met zijn commentaren op de Cojona crisis. In dit filmpje noemt hij Corona peanuts. Het is echt waar!
Hij heeft het gezegd in een uitzending van De Balie. Ik weet alleen nu nog niet precies welke. Deze?
Natuurlijk heeft hij gelijk betreffende Corona. Want het virus heeft nagenoeg géén uitwerking op iedereen onder de 50. Daarna neemt de kans op ziekenhuisopname en/of overlijden toe. Nou nog even en dan noemt Gommers Cojona een NEPPANDEMIE, zoals ik dat noem.

UPDATE – Gommers biedt zijn excuses aan legt uit wat hij bedoelde met zijn uitlatingen.
Zijn uitspraken waren uit de context gehaald. Ja, dat snap ik. Zijn uitspraken deed hij over jongeren. Maar tot en met 60 noem ik nog jong. Maar goed, hij heeft wel bepaalde zaken gezegd!

UPDATE – FRANKRIJK HEEFT NIEUW RECORD AANTAL INFECTIES
Vandaag ook in het nieuws dat Frankrijk het record aantal infecties heeft gebroken. Zowel landelijk als Europees. Dat is vreemd want ze hebben toch dat goedwerkende 2G en 3G systeem?
Oh wacht, ook daar is nog niet doorgedrongen dat de injecties al helemaal niet helpen tegen de verspreiding van het virus. Maar de Franse regering heeft een geweldige oplossing: burgers moeten BUITEN ook muilkorven gaan dragen op straffe van 135 Euro boete. Wat een malloten. Wat een idioten.
Maar wij hebben de Schoenenprins. Niet alleen komt hij zijn beloftes niet na maar hij heeft ook les gekregen in liegen en bedriegen van Pionokkio Rutte. Op Twitter gaat het ook weer los over de Schoenenprins en zijn 2G.
2G wordt ondertussen ook in Nederland voorbereid. En natuurlijk werkt dat net zo min als elders. Als de injecties nu verspreiding van het virus zouden tegengaan, dan zou 2G en 3G wel kunnen helpen. Maar op dit moment versterkt het 2G beleid de verspreiding van het virus alleen maar. Want de gevaccineerden wanen zich nog steeds veilig en leven er lustig op los. Een dagje uit naar België is een fijne trip, toch?
Ondertussen worden er in Nederland voor 2022 weer drie boosterrondes voorbereid. Het circus gaat gewoon door. En de meerderheid van het volk? Die staat in de rij om de injectie zo snel mogelijk te kunnen ontvangen.

Eén van de weinige wakkere partijen uit de 2e Slaapkamer (FvD) is trouwens niet van te voren geïnformeerd betreffende de aankoop van een duur schilderij. Thierry Baudet eist opheldering waarom hij als enige fractievoorzitter niet was geïnformeerd. Waarschijnlijk omdat men bang was dat de aankoop dat op straat zou komen te liggen? Weer een bewijs dat het regime én 2e Slaapkamer bezig zijn met het aanleggen van een Cordon Sanitaire rondom het FvD. Dat gebeurde ook bij de partij CD in het verleden. Hans Janmaat werd compleet genegeerd. Ja, het was een andere tijdgeest. Maar is de uitsluiting van het FvD nu anders dan toen? We weten allemaal hoe het is afgelopen. De visie van Janmaat toen is heden ten dage voor een groot deel bittere waarheid geworden. Het (economische) vluchtelingenprobleem en de grote vraag naar opvang is gigantisch uit de hand gelopen. Precies zoals Hans Janmaat in de jaren 90 voorspelde. Zijn uitspraak ‘eigen volk eerst’ ws toen een dooddoener maar vandaag de dag zijn er voor Nederlanders steeds minder huizen beschikbaar. De vluchtelingen krijgen min of meer voorrang. Dat wordt zelfs aan de gemeentes opgelegd vanuit het regime. Ik zeg daarmee niet dat vluchtelingen niet meer welkom zijn in Nederland. Nee, ik zeg ermee dat we dit hadden kunnen voorzien en de juiste maatregelen hadden kunnen nemen, zoals een veilige opvang op locatie in het land van herkomst óf gewoonweg geen oorlog voeren met dat soort landen. Want het Westen is zeker géén heilig boontje op dit gebied. Ik heb ook wel eens ergens gelezen dat vooral de ouderen in hun veel te grote woning blijven wonen. Maar dat was toch de bedoeling? Bejaardenhuizen sluiten want mensen moesten zo lang mogelijk zelfstandig blijven wonen. Was een goedkopere oplossing. Het regime Rutte heeft werkelijk op alle fronten gefaald en zou strafrechtelijk vervolgd moeten worden voor wanbeleid én misdaden tegen de menselijkheid. Dus de ouderen krijgen nu de schuld van het woningtekort, terwijl we in 2021 zo’n 31.000 asielzoekers en na reizigers binnenhaalden.

En nu mag je de jaren 30 niet meer vergelijken met het discrimineren van ongevaccineerden. Over 2 jaar is deze kwestie beslecht en zal de waarheid keihard op tafel liggen. Het is erop of eronder…

China laat ook weer van zich horen via dreigementen aan zowel de VS als Taiwan (als ik natuurlijk het mainstream nieuws mag geloven). Maar best is dit allemaal niet. We staan, ook op dit gebied, aan de vooravond van een groot event. De wereld is op dit moment een snelkookpan. De druk zal weldra te groot worden…

Ook is vandaag bekend geworden dat Robin Fransman van Herstel.NL gestorven is aan of met Covid. Hij was een fel strijder voor vrijheid en was tegen de Corona injecties. Op 3 december 2020 kreeg hij zelf Corona en is daar dus aan overleden (volgens de berichten).
De mainstreammedia heeft dit nieuws erg uitvergroot, want het volk moet bang blijven van Corona. natuurlijk sterven er dagelijks ook een heleboel (onbekende) gevaccineerden. Maar dat wordt dan weer niet verteld. Sterker nog: ik denk dat de oversterfte voor een deel te wijten is aan de nevenschade die is veroorzaakt door de injecties.

Oh ja, gisteren was er een kort geding betreffende het onmiddellijk beëindigen van de lockdown in Nederland. Advocaat Bart Maes legde in een fantastisch pleidooi uit waarom de lockdown direct beëindigd moest worden. Maar zo werkt het niet meer in Nederland. De rechter (Vettel) probeert om zo rond 4 januari uitspraak te doen. De lockdown loopt in ieder geval door tot 14 januari. Dus bij een overwinning voor Maes Law gaan de winkels eerder open. Maar een overwinning op corona rechtsgebied is er nog nooit behaald. Alle coronamaatregelen blijven in de D666 rechtbank staan als een huis. Tot nu toe dan, tenminste.


STOP DEZE WAANZIN EN STOP DE DISCRIMINATIE!

IK ZIE HET, HET EINDSPEL IS BEZIG.

Nick

Bronnen: telegraaf.nl, nos.nl, twitter.com, volkskrant.nl, De Bali, Instagram, blckbx.tv, geenstijl.nl, ad.nl en nu.nl

Similar Posts