HET IS EROP OF ERONDER – 24/12/2021

” De dictatuur, (QR) testmaatschappij, tweedeling én politiestaat is een feit in Nederland! “

Het zijn interessante en ook donkere tijden. Er komen steeds meer berichten dat de nieuwe Covid19 variant, Omicron, mild is en voor minder ziekenhuisopnames zorgt. Echter de regimes weten dit ook en gaan wegen zoeken (ons bang houden met leugens en bedrog) om het volk toch aan de 3G en 2G te krijgen, want anders komen hun plannen voor nieuwe, op dictatuur gebaseerde, samenlevingen op niets uit. De meerderheid van het volk schrikt toch wel een beetje van het nieuws dat onze samenleving zal gaan veranderen. Maar dat was niet de bedoeling. De injecties zouden immers onze vrijheid garanderen. Helaas, niets is minder waar. Het oude regime in Nederland houdt nog even 3G en 2G af, want dan kunnen ze na januari 2022 in een nieuwe gedaante doorgaan en met een schone lei beginnen. Reken maar dat 2G en wellicht ook vaccinatieplicht, zo snel mogelijk in februari of maart worden ingevoerd, want later wordt lastig gezien het opkomende lenteseizoen.
Ondertussen worden de vragen omtrent de oversterfte luid en duidelijker. Twitter heeft het maar druk met alle onvrede en berichten over Omicron, oversterfte en de injecties.

Het is erop of eronder voor onze democratie (of hoe je dit gedrocht ook wil noemen). Ik heb een gevoel dat (het volk van) Nederland in de nabije toekomst op één of andere manier een sleutelpositie gaat innemen bij onze bevrijding. Ondertussen wil Rutte (VVD) dat de Koning een grotere rol krijgt bij de formatie. Toeval? Misschien, misschien niet. De Koning is wellicht niet de persoon van wie velen denken dat hij is. Hij lijkt degelijk en doet wat hem gevraagd wordt. Maar ik denk nog steeds aan die speech op de Dam en ik denk nog steeds aan zijn vakantie in Griekenland en het niet ophebben van zijn muilkorf. Misschien is onze Koning in dubio en wordt door het regime geprobeerd om hem aan de donkere kant te krijgen. We zullen zien.

Onze Dokwerkers (United) zullen wellicht ook een grote rol gaan spelen bij het eindspel. Net als de 30% wakkeren waartoe ik ook behoor.
Ik zal niet kunnen rusten voordat alle leden van het huidige en toekomstige regime achter de tralies zitten. Ik vergeet en vergeef immers niet. Maar als de 40% niet wakkeren door gaan krijgen dat het spel anders is dan zij dachten, dan breekt de pleuris uit en zijn we in de meerderheid. Blijft over de politie. Die zal een keuze moeten gaan maken. De gewone politieman of vrouw zal toch ook eens gaan inzien dat ons rechtssysteem van binnenuit corrupt is gemaakt en niet meer voldoet aan de Trias Politca. Het Coronatijdperk heeft mij persoonlijk in ieder geval twee dingen laten zien, namelijk dat grondrechten gemakkelijk opzij gezet kunnen worden en dat er veel Nederlanders (misschien wel onbewust) van de verkeerde kant zijn. Ik moet nog steeds elke keer denken aan het verhaal van die kapper. Die werd verraden door buren (deugmensen, wir habes es nicht gewusst!) omdat hij tijdens de lockdown (illegaal) een klant knipte in zijn schuur.
Ik zie echt wel een verband met het geven van onderdak aan Joden mensen die het moeilijk hadden in de oorlog en het verraad van deze kapper. Want verraad = verraad. Wat erna komt maakt niets uit voor het begin. Of je nu wordt weggevoerd omdat je verraden bent of omdat je een boete krijgt omdat je verraden bent. In het ene geval kost het je het leven, in het andere geval moet je een hoge boete (4000 euro) betalen, MAAR je bent verraden! En dat is wat TELT! Dat is wat je ziel breekt, dat is wat je mens zijn is. namelijk liefde, eer en soms ook een beetje geld om van te kunnen leven. En dat is nu juist het gene dat is afgepakt door een verrader deugburger.


Maar goed. Het gaat de komende dagen op politiek vlak waarschijnlijk even rustig zijn. Maar ik ben nieuwsgierig wat er ná de Kerst gaat gebeuren. Het grote event is aanstaande. De kaarten worden geschud maar liggen zeker nog lang niet aan de goede kant. Er moet altijd en overal gestreden worden voor vrijheid.
En onthoudt: VRIJHEID = VEILIGHEID. Maar andersom zeker niet.
Ik weet één ding zeker: het regime Rutte de zoveelste gaat het niet lang uithouden. De dam staat op breken…

Ondertussen sluist Pfizer via Nederland zo’n 15 miljard dollar winst door. Bloedgeld, want dat is winst gemaakt op injecties die vooral bij jongeren enorme gezondheidsschade of zelfs de dood kunnen opleveren. Ik vind het bizar dat het kwaad zo arrogant en openlijk durft te zijn.

Op 31 december ga ik rellen eh oliebollen bakken voor mijn buurt & vrienden en deze gratis aanbieden. Zo probeer ik een rampjaar toch nog met een lekkere oliebol op een goede manier af te sluiten. Ik wens iedereen in ieder geval een gezond 2022 toe. Maar een gelukkig 2022 zit er helaas (nog) niet in. Ik ben realistisch en zal dat altijd blijven.

WORD WAKKER!


UPDATE 24 DECEMBER 2021 – POLITIE: GROEPSGROOTTE MET FEESTDAGEN MOEILIJK TE HANDHAVEN
De Televaag komt met het bericht dat de politie alleen bij excessen zal optreden tegen de groepsgrootte.
Een illegaal bedrijfsfeestje met veel bezoekers zullen ze zonder pardon beëindigen. Een thuisfeest ligt lastiger vanwege huisvredebreuk.
Het regime heeft gezegd dat er thuis maximaal 4 mensen welkom zijn bij de feestdagen. Dat betreft echter een advies, ook al doet de mainstreammedia het voorkomen alsof het een verplichting is. Er kan dus niet gehandhaafd worden bij u thuis. Echter de politie zal, indien ze vinden dat er teveel mensen in een huis zijn, toch proberen in te grijpen door het te gooien op geluidoverlast of iets dergelijks. Handhaving is dus vooral gebaseerd op intimidatie en blufpoker. Gelukkig zien steeds meer mensen in wat voor spel het regime speelt.
De spoedwet heeft uw en mijn leven drastisch veranderd. Ik had, nog vóór deze gruwelijke en naar mijn mening ongrondwettige wet werd doorgevoerd, al gewaarschuwd voor de gevolgen. Ons leven zal, als het aan het regime ligt, voorgoed gaan veranderen. Mensen geloven de overheid veel te gemakkelijk, met alle gevolgen van dien. Ingeleverde vrijheden voor zogenaamde veiligheid krijg je zonder gevecht nooit meer terug. Maar ik heb hoop dat het ze nooit zal lukken om de China 2.0 dictatuur in te voeren en dat we toch weer terug gaan naar een soort van normaal. Daar zal echter wel de broodnodige revolutie voor nodig zijn.
Maar voor nu: lekker feesten thuis. En denk erom: VENTILATIE, temperatuur én luchtvochtigheid zijn erg belangrijk!

UPDATE 24 DECEMBER 2021 – ONDANKS GOEDE BERICHTEN OVER OMICRON EN ZIEKENHUISOPNAMES GEEN VERSOEPELINGEN IN ZICHT
Het regime heeft vandaag al besloten om tot 3 januari 2022 géén versoepelingen door te voeren, ondanks dat de berichten over Omicron gunstig zijn en we al vele weken een neergaande lijn hebben met ziekenhuisopnames. Het regime wil de controle behouden en de mensen die in de rij staan voor de booster simpel gezegd ook bang houden. Ik ben benieuwd hoeveel mensen de booster gaan halen. Dat zal bepalen hoe er in onze maatschappij verder gegaan zal worden. Het regime zal druk blijven leggen en dreigen met de QR code die af zal lopen. QR code? Dus nu is de burger afhankelijk van een QR code. Als dat bij de 70% van de burgers in zal dalen, dan volgt de revolutie.
Het is een mes op zijn kant. Ik heb géén flauw idee welke kant het op zal vallen. Maar uiteindelijk geloof ik dat de goede kant wint.
De komende weken worden cruciaal. Als Omicron gunstig blijft dan kan het wel eens sneller de goede kant op vallen en dus de verkeerde kant voor het regime. Die gaan dan met zware maatregelen schermen. En dan gaan de ogen open bij velen en volgt er civiele onrust.
Ik hoop het. Het is tijd om deze neppandemie te beëindigen en de schuldigen voor het tribunaal te gaan brengen.


UPDATE 25 DECEMBER 2021 – DE FVD ROAST
In het AD een premium stukje over Thierry Baudet en het FvD. Hierin wordt uitgelegd dat de partij in het ‘hoekje van leegte en gekte’ terecht is gekomen. Ik kan het artikel verder niet lezen, maar ik heb wel zo’n vermoeden waar het artikel naar toe werkt.
Thierry Baudet die op hol geslagen is met zijn uitspraken en de partij als geheel die in de complottheorie hoek zit.
Maar het verhaal is héél simpel: over 1 jaar, maximaal 2 jaar is de democratie hersteld en hebben we onze vrijheid compleet terug die we hadden vóór 2020. Dus géén QR codes en coronapas meer. De tijdelijke spoedwet is afgeschaft. Het FvD denkt, net als ik, dat dat helemaal niet meer gaat gebeuren en dat we in een (medische) dictatuur blijven hangen met verplichte injecties en boosters. Ook de grondrechten zullen daarbij worden opgeschort én ons gehele Westerse (economische) systeem zal omgeturnd worden naar een social credit systeem.
We zullen zien wie er gelijk krijgt. Ik zit dus blijkbaar (voor nu) in de hoek van leegte en gekte. Dat is wel duidelijk. Maar ja, de grote meerderheid is wel eens eerder in de luur gelegd, toch? Denk aan de toeslagenaffaire, IRT affaire, het verdrag van Maastricht, WW2 en het debacle in voormalig Joegoslavië. De aankomende hyperinflatie en economische & systeemcrash ziet de overgrote meerderheid van het Nederlandse volk ook niet aankomen.
De EU bepaalt heden ten dage de koers en dus zal Nederland als een provincie van de EU gaan functioneren. Onze nationale besluiten zullen daarbij moeten voldoen aan die van de Europese Unie, anders gelden ze gewoonweg niet. Dus het regime moet naar de pijpen dansen van de EU, de oppositie met lege handen achterlatend. Dát is de kant die we op gaan. Een ieder die over 2 jaar dit bagatelliseert en afdoet als een broodnodige vernieuwing van de economie, die zit werkelijk in het hoekje van gekte en leegte. Niet ik. De Nieuwe Wereldorde is er één die ons niet gelukkig gaat maken. De pijlers van een goede maatschappij zijn vrijheid en grondrechten. Als censuur (waarbij vooral andere meningen worden bestreden en weggezet als desinformatie) gemeenschappelijk wordt, dan weet men hoe laat het is, toch?


UPDATE 27 DECEMBER 2021 – OPINIE VAN JAN B. BOMMEL AKA JAN BONTE
Jan Bonte deelt weer eens zijn mening op het internet. Deze ontslagen (niet naleven van de coronaregels) neuroloog schrijft zo nu en dan hele nuttige zaken op. jan Bonte is nogal langdradig en soms is zijn informatie lastig te lezen en begrijpen, echter deze opinie is prima te lezen, te begrijpen en zit boordevol steekhoudende argumenten. Ik zie het precies zoals hij het allemaal opschrijft.
Lees hier zijn column.


STOP DEZE WAANZIN EN STOP DE DISCRIMINATIE!

IK ZIE HET, HET IS EROP OF ERONDER.

Nick

Bronnen: telegraaf.nl, twitter.com, ad.nl en nu.nl

Similar Posts