OVERSTERFTE RIJST DE PAN UIT – 21/12/2021

” De dictatuur, (QR) testmaatschappij, tweedeling én politiestaat is een feit in Nederland! “

Zojuist op de voorpagina van de internet Televaag: Pieter Omtzigt vraagt zich openlijk af hoe het komt dat er 1000 mensen per week extra overlijden. Het is een bizar fenomeen. Is Corona agressiever geworden (NOPE)? Werken de injecties niet zo goed als gedacht (KLOPT!).
Of is er veel injectienevenschade? (VEEL MEER DAN GEREGISTREERD).
Ik heb géén inzicht in de statistieken. Maar ik zie, net als een aantal anderen, steeds meer verdachte overlijdensberichten in de krant en op internet. Jonge sporters die overlijden of gewone mensen die plotsklaps wegvallen. Er zijn misschien wel meerdere oorzaken, maar ik vrees die injecties het meest. Ik hoop dat er snel een groot en onafhankelijk onderzoek komt naar de oversterfte.

UPDATE – DE TELEVAAG KOMT MET HET ARTIKEL OF DE MONSTER BOOSTEROPERATIE ONS OP TIJD GAAT REDDEN.
De Televaag komt met de vraag of de boostercampagne wel op tijd is om ons te gaan redden.
Jaap van Dissel kan niet eens zeggen of de boosters werken tegen Omicron. Laat staan hoelang ze er tegen werken.
Mijn conclusie is dus: laat het aan je eigen immuunsysteem over. Zeker met de mildere Omicron variant. Blijf wel goed ventileren!

Als het boostervolk nu eens zich in gaat lezen dan komen ze erachter dat de boosters wel eens een negatief effect op hun immuunsysteem kunnen hebben. Maar nee hoor. De Schoenenprins zegt dat het goed is en de mensen vliegen er op af. Maar de Schoenenprins zegt vanavond ook dat er meerdere keren per jaar boosters nodig zullen blijven. Oeps. Het is te gek voor woorden. Is hij nou helemaal gek geworden!

En dan de kinderen vaccineren. Het is te gek voor woorden. Hier een viroloog die het vaccineren van kinderen een DOODZONDE noemt.


UPDATE – ADVOCATE WAARSCHUWT VOOR VACCIN BIJ KINDEREN
De bekende Duitse Advocate, gespecialiseerd op medisch gebeid, waarschuwt iedereen voor de injecties. Bij (jonge) kidneren veroorzaken deze injecties veel leed. Ouders: kijk dit Nederlands ondertiteld filmpje en wees gewaarschuwd!


UPDATE – BRITS ONDERZOEK GEEFT AAN DAT OMICRON MILDER IS DAN DE DELTA VARIANT
Een fijne uitkomst uit een Brits onderzoek: Omicron is milder dan Delta. FIJN, op naar natuurlijke immuniteit.
En ons regime maar proberen deze variant te stoppen. Wat een losers!


WORD WAKKER!


STOP DEZE WAANZIN EN STOP DE DISCRIMINATIE!

IK ZIE HET, NEDERLAND IS IN GROOT GEVAAR.

Nick

Bronnen: telegraaf.nl, twitter.com, maurice.nl, RTL Nieuws, ad.nl en nu.nl

Similar Posts