JESSE KLAVER GOOIT OLIE OP HET VUUR – 07/01/2022

” De dictatuur, (QR) testmaatschappij, tweedeling én politiestaat is een feit in Nederland! “

Vandaag op de website van de NOS een artikel over Jesse Klaver waarin hij zegt dat de uitspraken over de Holocaust van het FvD leiden tot geweld.
Maar hier komt het: Jesse liegt en bedriegt. Het FvD vergelijkt de coronamaatregelen helemaal niet met de Holocaust maar met de periode daarvoor (1930 – 1940). En dat maken ze ook elke keer duidelijk. En natuurlijk zal Thierry Baudet er best wel eens een verkeerde Tweet hebben uitgegooid, maar ook de namen van Gideon van Meijeren en Peppijn van Houwelingen worden genoemd in verband met de uitspraken over tribunalen en de regering een regime noemen. Net zoals ik dat doe. Het is framing, naming and shaming dat Groen Links aan het doen is. Ik ben zelf nog voor een groot deel links, maar ik zou nooit op deze partij stemmen. Allemaal ideologisch gelul en weinig daden.
Nee, het gaat hier om de waarheid de nek om te draaien en desinformatie te verspreiden. Er zijn officiële documenten via WOB verzoeken naar boven gekomen waarin het ongekozen WEF leden van ons regime souffleren en complimenten geven over het beleid. En natuurlijk worden er ook uitnodigingen verstuurd en om geld gevraagd. En dat voor een niet gekozen NGO. Een vreemde zaak. En dit bewijst dat Nederland via een ongekozen partij (NGO) een beleid wordt ingerommeld dat ons naar een nieuw systeem leidt dat niet door de kiezers in de partijprogramma’s teruggevonden kon worden. en dus hebben we een regime. Dit regime neemt ondemocratische besluiten die door ANGST vanuit de bevolking gestuurd worden. Maar de angst is gebaseerd op desinformatie. Ik vind het een hele ernstige zaak.

Tja, een regering een regime noemen vind ik best wel logisch in deze tijd van verboden op grond van onjuiste informatie. De Schoenenprins heeft ook tot 2x toe belangrijke informatie betreffende 2G achtergehouden en pas op het laatste moment naar de kamer gestuurd. Een regime waardig.

Als over een tijd de waarheid uitkomt, zullen er zeker tribunalen gaan komen. Want er moet gerechtigheid komen. Informatie betreffende aerosolen al begin april 2020 werd door het regime en Van Dissel weggehoond. Terwijl data toch echt aangaf dat het klopte.
Maar nee, in plaats van preventieve maatregelen te nemen, werden de verpleeghuizen letterlijk op slot gedraaid en stierven vele duizenden senioren onnodig aan corona en eenzaamheid. Een tribunaal waardig zou ik zeggen.
Maar Jesse Klaver zal er ook voor gedaagd worden. Hij is mede verantwoordelijk voor het misdadige beleid dat het regime uit heeft gevoerd en nog zal uitvoeren, want het gaat maar door. 2G en vaccinatieplicht komen eraan. Als je dat in 2018 gezegd zou hebben werd je vierkant uitgelachen. Maurice de Hond heeft vandaag weer 2 mooie artikelen (hier artikel 1 en hier artikel 2) geplaatst waarin de vloer wordt aangeveegd met het huidige beleid. Omicron kan zo maar onze redding zijn, maar het regime en het RIVM heeft de bevolking alle leuks ontnomen waardoor de besmettingen (iets) minder snel gaan (gelukkig helpen de lockdowns ziet zoveel). Al vanaf het begin was duidelijk dat Omicron een mild ziekteverloop had. En dat is te zien aan onze teruglopende IC opnames. Maar nee, het regime blijft stug volhouden dat boosteren helpt en de lockdown alles onder controle houdt. Niets is minder waar. De Jonge liegt. Als ik zijn uitpuilende ogen zie, vermoed ik dat hij coke snuift. En ik ben niet de enige.
De injecties helpen zó goed dat Omicron vooral gevaccineerden treft en dat Omicron zich optimaal kan verspreiden. Dus ook thuis.
Maar zonder lockdown hadden we er misschien allemaal al klaar mee geweest. En kunnen de maatregelen weg.
Een utopie. Want Jesse Klaver is door het regime niets verteld over de snode plannen betreffende agenda 2030. Zó onbelangrijk is Groen Links. En terecht. Als dit allemaal ooit over gaat (en dat gaat gebeuren met veel geweld), dan pas zal Jesse Klaver inzien dat het FvD het allemaal goed heeft gezien. En daarna zal hij zich mogen verantwoorden voor het gerecht. Tenzij hij nog op tijd afhaakt. Maar dat zie ik niet zo snel gebeuren.

We gaan regelrecht af op een totalitair systeem, gevolgd door fascisme en uiteindelijk eindigen we in een dictatuur.
Alle tekenen wijzen erop. Hyperinflatie, stijgende prijzen, liegende politici, tekort aan grondstoffen, nationale en internationale politieke spanningen, visieloze toekomstplannen, grondrechten die niet meer nageleefd worden en vele andere soorten opkomende crises. Noem het maar op. Agenda 2030 lijkt een goede visie maar is niets anders dan een plan om de macht te laten waar hij is. Bij de 1% rijke ‘elite’. U zult niets bezitten en toch gelukkig zijn, is het credo. Echter zal het volk eindigen met nul bezittingen, ongelukkig zijn en in de handen van wrede slavendrijvers geduwd worden. Nee, alle macht bij een kleine groep eindigt altijd in gewapende conflicten.

Maar als het FvD uiteindelijk gelijk krijgt dan zal Groen Links zeggen dat het volk ervoor gekozen heeft om de kant van China 2.0 te gaan.
omdat we langzaam die kant opschuiven ziet een groot deel van het volk dat pas als het te laat is. Dus deels is deze keuze dus helaas waar, maar uiteindelijk zie ik 80% van het Nederlandse volk de ogen openen en de regie terugnemen. En dat gaat wanordelijk en met geweld ben ik bang. Het goede overwint altijd op het kwade, maar ik maak mij zorgen over de tussenperiode. Een periode waarin u en ik moeilijke keuzes moeten gaan maken. Het zij zo.

Jesse Klaver gooit dus (onbewust) olie op het vuur door het verspreiden van desinformatie. Dat doet hij wellicht vanuit zijn ideologie, maar daarmee brengt hij juist anderen in groot gevaar. Want door het opjutten van anderen via valse informatie gaat het proces van democratie naar een dictatuur juist in een versnelling. We zullen zien wie er gelijk krijgt. Over 1 tot 2 jaar hebben we het antwoord. Zeker weten.
Op basis van mijn bronnen en informatie weet ik genoeg. De grote reset is bezig en zal desastreuze gevolgen hebben voor vele mensen.

Nadat deze week het kort geding was verloren betreffende de zware lockdown maatregelen is goed te zien dat het aantal IC opnames dalende is, net als het aantal ziekenhuisopnames. De daling zet zich echter voort, zoals al voorspeld door Maurice de Hond. Het OMT zit er met hun doemscenario flink ver naast. En de rechter maar luisteren naar de ‘zogenaamde’ experts van het OMT én RIVM. Het is te schandalig voor woorden. En zo worden wij als volk continue gegijzeld door het regime én het RIVM. De Tweede Slaapkamer blijft slapen én heeft zich een luur laten leggen met de spoedwet aangezien er daar altijd toetsing achteraf plaatsvind. Zelfs de pers weet de maatregelen eerder dan de Tweede Slaapkamer. Een schande! Maar aan zichzelf te wijten zou je zeggen.

Peiling op 7 januari 2022 – Bron: nu.nl


UPDATE – WEER EEN SLACHTOFFER MET EEN HERSENINFARCT
Ik lees zojuist op de website van de Televaag dat een redelijk bekende Nederlander een herseninfarct heeft gehad. Het gaat goed met haar, maar ik zie sinds het uitdelen van de injecties opvallend veel berichten over doden of zwaargewonden. Vooral hartproblemen of andere problemen met de bloedsomloop, namelijk plaatselijke afsluitingen (trombose). Het is géén toeval meer. Het gebeurt teveel.
Misschien dat deze zaak gewoon toeval is, maar laat het eens onderzocht worden. Het onderzoek naar de oversterfte is namelijk ook nog niet opgestart voor zover ik weet! SCHANDE.

En ouders, met bovenstaand bericht in uw achterhoofd, vanaf 18 januari 2022 kunt u een afspraak maken om uw kind tussen 5 en 12 jaar te laten injecteren. Dat is broodnodig volgens de Schoenenprins HdJ. Het beschermt immers de ouderen. Ha, ha. Wat een desinformatie.
Waarom zijn er dan op dit moment zoveel besmettingen? Het loopt naar een record, ondanks dat 85% is geprikt!
Ik vind het een misdaad als ouders hun kinderen laten injecteren voor een virus dat op de kinderen géén invloed heeft. Sterker nog, de injectie kan méér schade veroorzaken dan het ondergaan van het virus. Zeker wat Omicron betreft. Ouders, doe het niet! Het is nog steeds een experimenteel middel. Het is slechts voorwaardelijk goedgekeurd!


Als laatste bericht van vandaag ga ik ook even olie op het vuur gooien. Ik zag onderstaande Tweet en moest direct lachen.
Ene Wilma (hé Jensen!) Tweet een bericht over haarzelf dat ze positief is getest. Maar dankzij haar booster is ze niet op de IC terecht gekomen. En als klapstuk gaat ze nog snel even boodschappen doen (ha, ha), alvorens ze in quarantaine gaat. Wat een doos! Echt bizar.
Ik heb haar foto maar even geblurred, want in de toekomst zal ze zich erg schamen voor deze Tweet, hoop ik zo. Ha, ha.
En dit bedoel ik nu met massapsychose. Dit soort mensen zijn zó bang dat ze klakkeloos alle informatie van het regime slikken als zoete koek en alle vrijheid zonder pardon inleveren voor schijnveiligheid.
We gaan op naar de dictatuur, met dit soort mensen is er géén hoop. Want dit stopt niet vanzelf, echt niet.

Oh Hans, ik heb Cojona! HELP!


WORD WAKKER!


STOP DEZE WAANZIN EN STOP DE DISCRIMINATIE!

IK ZIE HET, HET EINDSPEL IS BEZIG.

Nick

Bronnen: nos.nl, nu.nl, telegraaf, maurice.nl, rijksoverheid en twitter.com

Similar Posts