RUTTE: INZET LEGER TEGEN RELSCHOPPERS GEEN TABOE – 27/01/2021

 

RUTTE: INZET LEGER TEGEN RELSCHOPPERS GEEN TABOE – 27/01/2021

” De dictatuur is een feit 
   in Nederland! “

 

Na rellen die de jongeren hebben gepleegd vroeg Geert Wilders om de inzet van het leger.
Een totaal irrelevante vraag en voor iemand die tegen de avondklok is, een slechte vraag.
Maar nu: Rutte vindt de inzet van het leger géén taboe. Nou ik vind dat wel.
Ik moet er niet aan denken dat er, bij wijze van spreken, straks pantservoertuigen op iedere hoek van de straat staan. Of dat er check-points komen.

Ook nu zijn er veel mensen die hier totaal geen problemen mee zouden hebben. Hoe dom kun je zijn.
Elke vrijheid die je inlevert krijg je niet meer terug zonder strijd. Zo simpel is het.

De jeugd is het zat. En terecht. Zij zijn juist de doelgroep die voor 99,8% géén last heeft van het virus.
Ja, ze kunnen het verspreiden. Maar zolang je voor de ouderen oppast is dit een weg naar immuniteit voor het overgrote deel van het volk.
De jeugd is dan ook gaan rellen uit verveling. Helaas dus niet uit een nobel doel. Maar dat was te verwachten. Geef deze jongeren en de rest van de mensen hun vrijheid weer terug.
Deze maatregelen zijn totaal niet werkend en maken ons land en de mensen gewoon kapot.
Zelf ik word psychisch van wat er nu gebeurt, maar dan op het gebied van mensenrechten en (grond)wetten. Het raakt mij van alles nog het het meest dat er (wereldwijd) op juridisch gebied ontzettend veel wordt gerommeld. Wetten en rechten worden met gemak opzij gezet want: Corona.
En daardoor komen we als mensheid vroeg of laat enorm in de problemen op sociaal en moreel gebied. Onze maatschappij kan een test- of technocratische maatschappij worden waarin mensen ten dienste staan van testen en worden geleefd door de techniek en logica.

Ik moet er niet aan denken dat een overheid zaken zal verbieden omdat het bijvoorbeeld gevaarlijk kan zijn voor de gezondheid van mensen. Denk aan suiker, roken of drank. Héél veel mensen zullen direct zeggen dat ze het er mee eens zijn. Maar wat ze niet doorhebben is dat deze maatregelen ook andere vrijheden zullen ontnemen. Zelfs het eten van een pizza in een restaurant komt in gevaar. Want dat is ongezond en daar storen de deugburgers van de toekomst zich enorm aan. Een colaatje drinken op het terras: kan ook zomaar verboden worden. Net als dat nu rookwaar niet meer zichtbaar mag zijn. Wat een idiote maatregelen zijn dat toch.
Het kan ook zo zijn dat de overheid nepnieuws of desinformatie gaat verbieden omdat het in hun ogen niet klopt. Dat is ook héél eng. Maar het gebeurt nu al! Social media censureren zich suf want sommige programma’s voldoen niet aan de richtlijnen van de WHO (die adviseert aan de overheden). Het gevolg: hoogleraren en wetenschappers die kritiek hebben op een bepaald beleid worden gewoon weg gecensureerd. Dat kan toch niet?  Ieder geluid dient gehoord te worden.

En wat als het beleid van de overheid grote of opzettelijke fouten bevat? En de tegenmaatregelen worden steeds maar weer verlengd en rigider? Dan wordt de meerderheid van de mensen op een gegeven moment erg boos. Wat dan? Dan zetten we het leger in want die mensen brengen de gezondheid van anderen in gevaar.

Brrrrr. De dag dat dit zal gebeuren zal van mij een actieve vrijheidsstrijder maken. Ik kan niet anders.

 

UPDATE 28/01/2021: kinderen in België mogen nog maar 1 hobby hebben.
Het lijkt een vroege 1 april grap, maar in België wil de regering contacten tussen kinderen aan banden leggen en willen ze dat de kinderen nog slechts 1 activiteit kunnen ondernemen. Dat wordt dus kiezen uit voetbal of muziekles. In wat voor wereld zijn we beland? Het wordt steeds gekker!
Dit bedoel ik nu met een technocratische overheid. Rigide maatregelen die ervoor zullen zorgen dat onze kinderen in een dystopische maatschappij zullen leven. Mondkapjes op school, afstand tussen elkaar en testen op ziektes. Wellicht gekoppeld aan social points want deugburgers zijn de toekomst.  

 

Nick

Bronnen: AD.nl, Telegraaf.nl, Volkskrant.nl, YoeTroep.nl en nu.nl

 

Similar Posts