DE POLITIE MAAKT ZICH BELACHELIJK – 25/01/2021

 

DE POLITIE MAAKT ZICH BELACHELIJK – 25/01/2021

” De dictatuur is een feit 
   in Nederland! “

 

Na de rellen van gisteren (die ik zeker niet goedkeur maar wel begrijp als je naar de zinloze antivirusmaatregelen kijkt) zegt plaatsvervangend politiechef W. Woelders (wie???) dat demonstraties maar VERBODEN moeten worden.
Deze meneer slaat dus de plank volledig mis en zou direct ter verantwoording geroepen moeten worden. De reactie van Rutte snap ik ook niet want als er één grote misdadiger in Nederland rondloopt is hij het wel met zijn lange neus. Burgers tot op het bot kapotgemaakt. Wie denk je wel dat je bent?

Nee, de verkeerde mensen zeggen de verkeerde dingen. Zoals die mainstreammedia journalisten die alleen nog maar één kant van de zaak bekijken. Op deze manier krijg je een deel van het volk tegen je.
Alle coronamaatregelen zijn on-Nederlands en zullen ons niet helpen deze crisis op te lossen.
Het OMT en demissionair kabinet weigeren te luisteren naar de echte benodigde maatregelen.
Met de pers aan haar zijde krijgen we een eenzijdig verhaal op onze mouw gespeld en kunnen we massaal de verkeerde kant op worden gestuurd.
Ik heb overigens Gommers al een paar dagen niet meer gezien in de krant. TV kijk ik niet.
Komt dat omdat hij tegen de avondklok is/was en hij daardoor gecanceld werd?
Hier commentaar van Ernst Kuijpers bij OP1.

 

UPDATE:  vanavond weer heftige protesten ehhh rellen in diverse steden.
Het is weer aardig uit de hand gelopen. In Rotterdam zag ik de waterkanonnenwagens van de politie zich voordoen als crashtenders en diverse branden blussen. Daarna duwden deze wagens schroot opzij zoals een tank zou doen. Nou, worden ze toch nog op een burgervriendelijke manier ingezet. Zonder gekheid: het is echt wel héél triest om auto’s van gewone mensen in de brand te zien staan.

Regime Rutte: stop, want er gaan binnenkort zwaargewonden of doden vallen en dan is er echt gevaar voor een burgeroorlog. STOP DEZE WAANZIN!
Stop met de lockdown en stop met de avondklok nu het nog kan.

 

UPDATE:  na het zien van wat YoeTroep beelden merk ik wel op dat het hier misschien niet eens over honderden relschoppers gaat maar misschien nog wel véél meer.
Dit flut demissionair kabinet onderschat de drang naar vrijheid van de Nederlanders. De problemen zullen zich verder gaan opstapelen. De politieke verhoudingen staan al op scherp.

Maar ik vind het echt heel erg om op beelden te zien dat veel van deze jongeren winkels plunderen.
Dat
past totaal niet bij de protesten/rellen tegen de avondklok. Schandalig. Echt schandalig!
Een smet op deze protesten en een smet op de (kansen)jongeren!  DOE DIT NIET.


UPDATE 27/01/2021:
Wilders wil het leger inzetten tegen de relschoppers.
Ik denk dat hij een baksteen tegen zijn hoofd heeft gehad. Eerst tegen de avondklok stemmen, maar als die er dan is en er ontstaan rellen waar een paar allochtonen bij betrokken zijn, dan is de wereld te klein en wil hij het leger inzetten! Wat een flapdrol. Nou de PVV gaat ook van mijn lijstje af om op te stemmen. Dan blijven voor nu Denk, Partij van de Dieren en FVD over. Nou Denk het niet. Dus ik ga voor Partij van de dieren (wat ik de laatste jaren altijd heb gestemd óf een keer gek doen en FVD stemmen.) Ik zie wel. Misschien mogen we niet eens meer stemmen 🙂

 

 

UPDATE 27/01/2021: Man in Vlaardingen aangehouden die opriep om te gaan rellen.
In mijn woonplaats Vlaardingen is een man aangehouden die opriep om te gaan rellen.
OEPS. Nou, ik was het niet. Ik zal nooit oproepen tot rellen. Maar oproepen tot demonstreren? Wordt dat ook binnenkort verboden? Je weet maar nooit.

Ik ben bang voor de toekomst. Bang voor grote ongeregeldheden die er zullen gaan komen. Want de mensen gaan dit beleid vroeg of laat zat worden. Ik kan héél goed tegen gesloten horeca want ik ga bijna nooit uit. En ik kan ook goed tegen de avondklok want ik ben bijna altijd thuis zo rond 21.00 uur.
Maar kom niet aan mijn (grond)rechten. Dan ga ik los. En kom ook niet aan de rechten van andere mensen. En dus veracht ik dit flut kabinet. 
 Maar ik vind het raar dat alles en iedereen zó bang is dat ze hun vrijheid graag inleveren voor extra veiligheid. Daar kan ik absoluut niet tegen. Want ik weet uit de geschiedenis dat je uiteindelijk beide verliest. En zo gaan we nu ook die kant op.

In de krant staat dat er eindelijk zicht is op de exit strategie van de overheid. Nou, ik geloof daar niets van. De overheid zal alles aangrijpen om zijn tijdelijke macht in stand te houden.
De spoedwet loopt begin maart af. Omdat het dan nog koud is zal er vast en zeker verlengd worden want de Covid zal nog steeds rondgaan. Zo rond 9 februari zal de avondklok aflopen. Nou, ik ben benieuwd of er verlengd wordt want vanmiddag hoorde ik een OMT adviseur op de radio die zich zorgen maakte. Nou dan weet ik het wel…

We komen hier de komende jaren niet meer uit. Tenzij er een groot event plaat zal vinden óf dat het volk het zat is. En dan komen er grootschalige protesten. 
Ik ben sceptisch en ben bang voor vele gewonden en misschien zelfs doden.

 

Nick

Bronnen: AD.nl, Telegraaf.nl, YoeTroep.nl, OP1 en nu.nl

 

Similar Posts