DE OORLOG TEGEN HET REGIME IS BEGONNEN – 24/01/2021

DE OORLOG TEGEN HET REGIME IS BEGONNEN – 24/01/2021

” De dictatuur is een feit
in Nederland! ”

Vandaag is een zwarte dag voor Nederland. Ondanks de gevestigde dictatuur ben ik tegen geweld. Maar ik vrees ook dat dit niet meer te stoppen met woorden alleen. Zie mijn berichten van enkele maanden geleden.
Het regime Rutte is nu echt te ver gegaan. Ik vind dat ze ná deze crises voor een tribunaal moeten verschijnen en voorgoed uit de politiek moeten worden geweerd.
Onze jongeren kwijnen weg en pikken het niet langer. Het is wachten totdat er anderen bij aansluiten.

Rellen in vele grote steden. Vandaag weer in Eindhoven. Jongeren plunderen de Jumbo en steken een auto van Pro-Rail in de brand. Bizar!

Wat zijn de opties? Inzetten van het leger (staat van beleg)? Nou, ik hoop het niet want dat maakt alles alleen maar erger. En is dat niet nu dan wel over een maand.

Nee, Rutte. Luister godverdomme eens naar Maurice de Hond! Ventilatie en luchtvochtigheid. Dat is onze uitweg uit deze crisis. En dus Van Dissel op staande voet ontslaan en zelfs aanklagen voor misdrijven tegen de menselijkheid. Daarna ga jij zelf ook weg en stap je uit de politiek.
Natuurlijk zo snel mogelijk eerlijke verkiezingen. Dus niet via brievenpost en dergelijke. En ook niet digitaal. Jammer van de debatten ná zo’n verkiezingsavond. Was altijd geweldig. Maar die konden gevoerd worden omdat er toen digitaal werd geteld. Dat kan gewoon niet meer in deze tijd. Fraude ligt op de loer.

Maar helaas: ik denk dat er niets zal gebeuren. Er is géén politieke weg uit deze crisis. Zaken houden elkaar in stand.
Dus er rest niets anders dan als burger zaken in eigen hand te nemen. We zullen aan de regering kenbaar moeten maken dat het genoeg is geweest. Helaas is er nog maar een kleine minderheid die dit inziet. Dat was in 1933 ook zo. Hitler kwam toen aan de macht en veranderde de democratie in snel tempo om tot een dictatuur. Het Duitse volk vond hem in het begin geweldig en had door de propaganda pas te laat door dat ze verdoemd waren. Ik vind dat het hier in Nederland net zo.

De juiste maatregelen worden genegeerd terwijl daar echt voor geldt: “Baat het niet dan Schaadt het niet (ventilatie en luchtvochtigheid)”. Maar het regime Rutte & RIVM weigert toe te geven dat het beleid gewoonweg verkeerd is.
Ons hele beleid rust vooral op de 1,5m, handen wassen, lockdowns, winkels dicht, thuis werken, avondklok en die invalide PCR test. Maar héél veel mensen weten niet dat deze PCR-test verkeerd wordt gebruikt en dus zitten we in deze situatie met steeds meer positieve testen en dus lijkt het of er meer besmettingen zijn. Maar dat is NIET zo. Er is misschien juist wel opkomende immuniteit!
En die vele mensen op de IC dan? Dat is elk jaar weer. En soms zijn er jaren zoals in 2016 en 2018 dat het erger is. En in 2020/2021 is dat blijkbaar ook zo. En natuurlijk is dit virus iets gevaarlijker dan de griep.

Het is dus ongekend onrecht (waar komt dit ook al weer vandaan?) dat ons volk deze situatie wordt aangedaan. Maar blijkbaar trappen we er toch weer massaal in. Ik vind dat dom.
Dus mensen: informeer uzelf voordat het te laat is.

Dit virus kan gevaarlijk zijn. Zeker. Maar met de juiste maatregelen kunnen we het goed managen.

 

UPDATE:  Is onze bevrijding nu al begonnen? De jongeren zijn het zat. Ik keur hun acties af maar begrijp wel dat ze deze situatie niet meer accepteren. Daar steun ik ze zeker wel in!
In 
meerdere steden escalatie. Bizar!
De politie zet diverse fuiken op in de steden maar deze fietser probeert te ontsnappen.
Deze avondklok is naar mijn mening echt een stap te ver. Ik hoop dat het Regime Rutte de straf krijgt die het verdient.

UPDATE:  Nieuwsuur opent met de vraag hoe het komt dat er rellen in meerdere steden zijn en wie de veroorzakers dan zijn.
Een domme vraag. Jongeren zijn het zat en vervelen zich. Ze zijn er, denk ik, zich helaas niet van bewust dat ze de oplossing in handen hebben om uit deze crisis te komen. Geweld werkt in eerste instantie niet. Pas na lange tijd zal het regime omvallen. Nee, er zijn slimmere manieren maar dan moeten er nog wat meer mensen meedoen. Het verzet echter is prachtig.
Er is ook agressie tegen de mainstream media. Waar komt dat toch vandaan? Nou, eenzijdige informatievoorziening. Er is géén genuanceerd nieuws meer op TV. Kijk maar eens naar Jinek, OP1 en Nieuwsuur. Het is soms fakenews en propaganda voor het regime en ook nog eens de verkeerde maatregelen! Ze zitten ook niet voor niets aan het subsidie-infuus. Wiens brood men eet diens woord met spreekt is zeker van toepassing op de mainstreammedia!

De gehele tijd naar Kuijpers, Gommers en ‘Whiskey’ Osterhaus kijken, daar knap je echt niet van op.
Nodig eens Willem Engel of Ab Gieteling uit voor een genuanceerder beeld. Of artsen die ook kritiek durven leveren op het corona beleid. Maar nee hoor, de mainstream media gaat niet buiten het boekje. En dus krijg je een situatie waarbij de gewone mensen argwaan krijgen en houden. En naar mijn mening terecht!

Over een dictatuur gesproken. Onze rechtsstaat is echt in groot gevaar. Deze helden van Viruswaarheid verdedigen het met hand en tand. Ik ben echt trots op hen. Gelukkig ben ik ook best wel scherp op onze (grond)rechten en ben ik op dit moment bezig met de VO-Raad negatief in de picture te zetten.

De kanalen van YouTroep, Facebook en Vimeo worden tegenwoordig ook al gecensureerd want alles dat afwijkt van de visie van het WHO wordt verwijderd. Dus hebben de bekende activisten steeds meer een eigen website met hun films. Jensen, Café Weltschmerz, BLCKBX. Noem ze maar op. Hier kijk ik héél veel naar en ik ben blij met het genuanceerde beeld. Vooral Jeroen Pols, de jurist van Viruswaarheid, zorgt voor veel vuurwerk in de rechtszaal.

Deze tijd is niet normaal en we moeten onze grondrechten terugveroveren. De spoedwet moet nú  verdwijnen evenals de lockdown en avondklok.

En nu heeft Nieuwsuur het over de klimaatproblemen. Er is iets groot aan de hand. Ik voel het, maar ik weet nog niet precies of er een kritisch klimaatprobleem of een economisch probleem (great reset) is.

UPDATE:  Politiek schrikt van de rellen. Ga eens gauw oprutten. Het is jullie eigen schuld!
Géén dialoog met het volk zoeken. Maar als een dictatoriaal regime met rigide maatregelen proberen deugburgers te vormen. Dat zal nooit lukken. De vrijheid loopt als een vuurtje door de steden heen. En dit is nog maar het begin. Wat je zaait zal je oogsten.
Jullie hebben de jongeren de kansen ontnomen op een zorgeloze jeugd en ze ook géén perspectief geboden. Ze vervelen zich rot, kunnen niet shoppen, uitgaan en moeten tot iedereen afstand houden. dat is ONMOGELIJK, imbecielen! Nu hopen dat de 85% schapen snel zullen ontwaken. Het zijn immers jullie eigen kinderen die voor jullie en mijn vrijheid vechten, dombo’s.

De burgemeester van Eindhoven is bang voor een burgeroorlog en zegt dat het leger dan zal worden ingezet. Wat een domme uitspraak en gooien van olie op het vuur. Ook oprutten graag.

Oh, ja. Er werd ook nog even een meisje met een tering klap tegen een betonnen muur gespoten. Dit is gewoon poging tot doodslag door de politie!

Nick

Bronnen: YouTroep.nl, EClassifie.com, Nieuwsuur, AD.nl, hartvannederland.nl, Wikipedia, Rijksoverheid, Telegraaf.nl en nu.nl

Similar Posts