DE AVONDKLOK IS INGEGAAN – 23/01/2021

 

DE AVONDKLOK IS INGEGAAN – 23/01/2021

” De dictatuur is een feit 
   in Nederland! “

 

Het is nu 22.00 uur. De eerste avondklok (spertijd) sinds het begin van de 2e wereldoorlog is nu al zo’n 1 uur aan de gang en het is erg stil op straat.
Natuurlijk gaan de besmettingen nu waarschijnlijk weer stijgen omdat gezinnen bij elkaar opgesloten zitten. Daarbij is het ook nog eens koud en dus zijn de ramen en deuren dicht.
Ik vrees voor de getallen zo over 2 weken. En dan krijgen we natuurlijk wéér de schuld want we houden ons niet aan de regels. En dus wordt de avondklok op een gegeven moment vervroegd en de spoedwet verlengd. De bange oppositie zal daarin mee gaan en dus wordt de dictatuur geconsolideerd. Het loopt precies zoals ik had verwacht. Op oud & nieuw na dan. Dat durfden ze niet aan. En terecht. Maar de vlam zal toch echt in de pan gaan slaan. Dat is niet meer tegen te houden.
Het wordt een lange zit. Ik denk zo tot begin maart (verkiezingen) óf midden/eind april. Want dan wordt het weer warm en kunnen ze langzaam af gaan schalen. Maar naar het oude normaal gaan we niet meer want tegen die tijd wordt het weer kouder en schalen ze weer op. De vaccins zullen misschien een positieve rol gaan spelen maar dat maakt verder niet uit. Ook de uitslag van de verkiezingen spelen hierin, denk ik, géén rol van betekenis. Nee, U kan een grote rol spelen. Maar dat doet u niet. En ik ook véél te weinig. Ik ben namelijk te laf om te gaan demonstreren.
En discussies voeren met het bange schapenvolk heeft ook géén enkele zin. Die worden pas wakker als het te laat is en dan gaan ze knokken. Nee, we moeten het hebben van dappere strijders zoals van viruswaarheid, Jensen en vele anderen.

Nu met het zien van die zinloze avondklok ben ik er heilig van overtuigd dat er méér speelt dan Covid19. De opmaat naar agenda 2030 is bezig. Een systeem van communisme zou daarbij goed kunnen helpen. “Hou jij ze arm dan hou ik ze dom”. 

Er komt een nieuwe betere tijd aan. Daar geloof ik heilig in. Maar het interbellum; dáár voorzie ik grote zwarte wolken en deze zal een zwarte bladzijde worden in onze geschiedenis.

NB.: Ik ben gek op het kijken naar Citycams over de gehele wereld. LIVE beelden op YouTroep. Echt geweldig. Maar wat schetst mijn verbazing? De live beelden van Amsterdam (de Dam) zijn offline gegaan. Waarschijnlijk op last van die nep burgemeester Halsema. Bang voor onrust live op YouTroep. Ze begaat blunder ná blunder. Wat zijn partijen als PVDA, Groenlinks en de SP toch ver van onze burgers verwijderd. De klootzakken. En dit is géén links-rechts verhaal want die klote VVD, D666 en CDA zijn zowaar nog erger!
Via een buitenlands nieuwskanaal op YouTroep keek ik live beelden van Amsterdam. Het is er rustig maar overal rijden politiewagens rond. In Rotterdam, Urk en Den Haag schijnt het wat onrustiger te zijn.

Onze democratie is met het ingaan van de avondklok nu echt verdwenen. We leven feitelijk in een (medische) dictatuur en daar komen we niet meer uit. Want het klimaat ‘probleem’ komt als volgende om de hoek kijken.

UPDATE: Niet alleen de webcam van Amsterdam is offline. Het gehele platform van webcams is offline gehaald. Dus ook van andere steden géén beelden meer. Dit is natuurlijk géén toeval.
Dus helaas niet het werk van Halsema. Excuses. Maar wel jammer want nu is de situatie nog vele malen erger. Een hogere macht (politiek, NGO’s, politie of multinational?) schermt het volk af voor de waarheid (de live beelden).

Dit is censuur. Mensen wordt godverdomme nu toch eens wakker en pik dit niet langer.
Laat je stem horen, net als ik via mijn website! Ik ben misschien wel te laf om te demonstreren maar ik zal nooit, nooit mijn bek houden (lijkt op quote van Rutte). De schoen van de militair zal in mijn nek moeten staan. En dan nog is het niet afgelopen. Nooit.

UPDATE: Jongeren steken GGD Teststraat in de brand.
Ha, ha. Nu moeten die bange schapen nog langer wachten op een zinloze en nietszeggende PCR test. Geweldig! Oeps, dit mag ik niet zeggen van de waarheidscommissie. Zien ze als opruiing.
Word ik nu ook aangehouden? Deze jongeren hebben het fenomeen oorzaak-gevolg prima door.
Maar eerlijk: het is een warzone in Urk. Dat het zover heeft moeten komen. Diep en diep triest.

 

Nick

Bronnen: YouTroep.nl, Telegraaf.nl en nu.nl

 

Similar Posts