OP WEG NAAR DE AFGROND – 02/02/2021

 

OP WEG NAAR DE AFGROND – 02/02/2021

” De dictatuur is een feit 
   in Nederland! “

 

Vandaag, dinsdag 2 februari wéér een corona persconferentie. De lockdown wordt verlengd.
Sterker nog: de maatregelen worden alleen maar zwaarder.

Ik hoor de volgende woorden van Rutte:

– Testen, sneltesten, intensiveren.
  Basisscholen gaan weer open. Maar onder strenge voorwaarden:
  Als 1 kind positief getest is (ouders laat je kind NIET testen!) dan moet de hele klas naar huis en getest worden. Ook hier hoor ik niet meer ‘adviseren zich te laten testen’ maar: testen! na 5 dagen quarantaine. Dus het testen wordt hiermee een soort van verplicht. Zoals ik al had voorspeld in een eerder bericht.

– Er komen sneltesten voor het onderwijs en uitgaansleven. Zodat alles weer open kan met sneltesten
  aan de deur. Ik zal mij zelf nooit laten testen. Ben benieuwd wat er gaat gebeuren. Ook deze zet had
  ik al voorspeld. En het schapenvolk vind het prima. Want dan kunnen zij binnenkort weer uitgaan.
  De medische dictatuur breidt zich steeds verder uit. 

– Bestellen en afhalen voor winkels. Duh. Bol.com levert meestal binnen één dag. Dus een sigaar uit
  eigen doos. Maar zelfs nu met extra restricties: 4 uur tussen bestelling en afhalen om funshoppen
  te voorkomen. Wat een idioterie.

– Avondklok: blijft tot zeker 9 februari. Maar ik denk dat er zeker verlengd gaat worden. Zeker als er een OMT advies wordt gevraagd. 

– Rutte (maar ook De Jonge) heeft het niet meer over ’terug naar het oude normaal’ maar iets van
   “zoveel mogelijk terug naar het normale leven”. Dit zegt genoeg.

Het virus heeft zijn weerslag gehad op ons leven. Dat is begrijpelijk. Echter: bange idiote mensen (helaas de meerderheid) zijn nu de reden dat we niet naar het oude systeem terug kunnen. En dat neem ik ze zeer kwalijk.
De bruikbare idioten regeren ons nu en dat zal tegens ons allemaal gaan keren.
Dit virus gaat nooit meer weg en dus heeft bang blijven géén zin.
Toch zie ik wel een lichtpuntje. Zelfs in mijn eigen straat zijn er mensen die deze maatregelen niet meer willen. Echter ze zijn nog op de achtergrond (net als ik). Maar we staan klaar voor de strijd!

Natuurlijk zal Rutte ons begin maart weer wat zaken teruggeven. Want dan zijn er de verkiezingen.
De bange bruikbare idioten zullen dan wéér massaal op de VVD gaan stemmen. Zó stom zijn ze.
Direct ná de uitslag komt er wéér een persconferentie met de mededeling dat het toch niet goed genoeg gaat en worden er weer strengere maatregelen afgekondigd.
Dit gaat zo door tot zeker midden april. Dan wordt het weer warm buiten en MOETEN ze wel met versoepelingen komen.
Dus begin mei weer wat lucht. Echter: ik hoop dat de mensen dan massaal wakker worden en actie ondernemen. Weg met alle regels omtrent corona. Terug naar het oude normaal.

Maar ja, zo rond eind augustus begint het weer kouder te worden en zal het flut kabinet weer strenge maatregelen afkondigen. Want we moeten klein gehouden worden. Het virus is wat dat betreft een welkome gast voor hun. De grote reset. Dat is wat ze willen.

Maar dan hoop ik dat het volk massaal in protest komt. Dát is de dag dat het oude normaal terugkeert.
En vlak daarna zal er een tribunaal worden opgericht die politici, top van politie en de top van de zorg zullen berechten. Want dat is naar mijn mening hard nodig.

Alle coronaboetes en straffen gerelateerd aan corona zullen met terugwerkende kracht worden tenietgedaan. Politie agenten die over de scheef zijn gegaan worden strafrechtelijk vervolgd of krijgen, bij lichtere vergrijpen, een reprimande door de nieuw aangestelde politiechefs.

Maurice de Hond krijgt een ridderorde evenals de mensen achter café Weltschmerz, Jensen, BLCKBX, Blue Tiger, een oorlog reeds verloren, viruswaarheid,  etc.

Klokkenluiders zoals  Huig Plug worden onder ede gehoord en corrupte politici worden gearresteerd.

 

Ohh wacht, ik ontwaak zojuist uit een droom.

 

We zitten midden in een medische dictatuur waarbij testen heel normaal gaat worden.
Testen voordat je naar werk of school gaat. Bruikbare idioten: wordt wakker en stop deze waanzin!

Ik denk dat deze maatregelen een test zijn om te kijken hoever een regime kan gaan.
Dit ter voorbereiding op The Great reset. of te wel een omvorming van ons economisch systeem.
De rijken zullen altijd rijk blijven en dat is ook de bedoeling.
De middenstand wordt weggevaagd. Er zijn straks 2 typen mensen: arm of rijk. En de armen zijn in de meerderheid (99%). maar wat zullen ze gelukkig zijn zonder bezittingen is de belofte van Klaus Schwab.
Het is nog niet te laat om deze lieden uit te schakelen. Trump heeft het geprobeerd maar is onschadelijk gemaakt. De multinationals regeren op dit moment via het WHO de wereld.

Ik heb ook het gevoel dat de rol van NGO’s in deze crisis vele malen groter is dan wat er bekend is. Ook deze NGO’s zullen goed in de gaten gehouden moeten worden. Ik vertrouw ze in ieder geval niet.

 

 

UPDATE: Coronapatiënten mogelijk gedwongen in isolatie.
De veiligheidsregio’s (lees burgemeesters) kunnen coronapatiënten gedwongen op laten nemen 
(UMC Groningen) als die weigeren om in isolatie te gaan. U ziet het. We gaan steeds verder het dal in. En het erge is dat veel van die bruikbare idioten ook nog eens vol verve achter deze maatregel staan.
Want hierdoor kan het regime steeds meer ondemocratische stappen nemen waardoor uiteindelijk iedereen gevangen zit in de leugens van deze zogenaamde pandemie. Over een aantal jaren zullen ze zeggen “we hebben het echt niet geweten“. Maar daar komen ze bij mij nooit mee weg. Deze fascisten mogen van mij een pijnlijke dood sterven.

Dus de conclusie: laat je nooit testen. Dan kunnen ze je ook niet gedwongen op laten nemen!

UPDATE 05/02/2021 – Een slee verbod in Bloemendaal. Hoe ziek kan je zijn.

Er is een slee verbod in Bloemendaal afgekondigd want men is bang dat er te veel mensen (lees: kinderen) gaan sleeën in de buitenlucht bij de verwachte sneeuwval.
Het wordt steeds gekker en gekker. Jonge kinderen die muilkorven dragen in de klas, 1,5 meter afstand moeten houden of een buddy krijgen. Wat een waanzinnig beleid. Deze klootzakken die dit verzinnen horen wat mij betreft thuis in de gevangenis of gekkenhuis. 

 

UPDATE 11/02/2021 – bij Jensen.nl (aflevering 301) nog veel meer beelden van politie die kinderen en mensen vordert om weg te gaan die zich vermaken met schaatsen en sleeën bij leuke ijsplaatsen. Echt schandalig. Ik vind het ongelofelijk dat de politie zich zó laat gelden. In de toekomst zal dit beleid bij een aantal agenten zeker aan hun geweten gaan knagen. Ook hier geldt: je bent er zelf bij. Als groep agenten kun je zeggen tegen je meerdere dat je niet meer meewerkt aan dit Gestapo beleid. Dan is het echt snel voorbij en valt het regime.

  

 

Nick

Bronnen: NPO1, telegraaf en nu.nl

 

Similar Posts