ER MAG OM EEN VACCINATIEBEWIJS GEVRAAGD WORDEN – 04/02/2021

 

ER MAG OM EEN VACCINATIEBEWIJS GEVRAAGD WORDEN – 04/02/2021

” De dictatuur is een feit 
   in Nederland! “

 

Het regime met De Jonge als initiator had advies aan de ethische commissie van de gezondheidsraad gevraagd of er door bedrijven en instellingen om een vaccinatiebewijs gevraagd kan worden. Ik, naïef als dat ik ben, dacht, nou dat komt wel goed. Dat kán gewoon niet.

En vandaag tot mijn grote schrik heeft het advies goedkeuring van de gezondheidsraad gekregen.
Echt bizar! Dit is het ergste wat er tot nu toe is gebeurd.
En wat mij ook opvalt dat dit nieuws in de middag alweer van de voorpagina’s van de mainstreammedia is verdwenen!  Je kan merken dat de dagbladen in handen zijn van 2 bedrijven uit Brussel. Dit nieuws moet na melden meteen worden verwijderd want kan wel eens onrust veroorzaken bij de wolven én de schapen.

TU Delft had een tijdje geleden een flut onderzoek gedaan onder 1640 (zoiets) mensen met vragen wanneer ze een vaccinatiebewijs nodig achtten. Maar de vraag of ze helemaal géén vaccinatiebewijs wilden werd niet gevraagd. Men MOEST kiezen uit een tiental opties. Waarbij in de gestelde situaties altijd een vaccinatiebewijs nodig was of er zelfs boetes werden uitgeschreven.

Een weldenkend mens zou zo’n enquête weigeren onder het mom van valse voorwendselen, maar die bange NSB bruikbare idioten hebben natuurlijk braaf gestemd.

En nu zitten we dus met een advies vóór een vaccinatiebewijs. De gevaarlijkste ontwikkeling tot nu toe.

Denk maar na:

– Ongevaccineerden krijgen mogelijk straks géén toegang meer tot het verpleeghuis en kunnen hun ouders dus niet meer opzoeken. (Het is te hopen dat dit dan nog wel kan met een muilkorf)

– Ongevaccineerden kunnen mogelijk straks een bedrijf, instelling of school niet meer in.

– Ongevaccineerden kunnen mogelijk straks niet meer werken bij een bedrijf, instelling of school.

Er mag niet zomaar om een vaccinatiebewijs gevraagd worden maar er zullen juridische omwegen worden gevonden.
Deze ethische commissie vind zichzelf ethisch? Ik vind ze barbaren die totaal géén verstand hebben van mensenrechten en grondwetten. Wat mij betreft worden dit soort mensen berecht en voor vele jaren achter de tralies gezet wegens hoogverraad aan het volk en staat. Ik ben er helemaal klaar mee. Ik ga zelfs bijna vóór de doodstraf zijn. Maar heb altijd een hoge ethische grens gehad en ben voor leven en laten leven. Maar dit soort mensen moeten echt gestopt worden voordat er een grote burgeroorlog uitbreekt. Ik ben nu totaal geradicaliseerd en ben er echt klaar mee. Ik voel me een vreemde in deze wereld en zie gelaten toe dat vrijwel iedereen compleet gestoord gedrag vertoont om een virus die niet heel veel gevaarlijker is dan een zware griep!

Als dit advies omgezet gaat worden in overheidsbeleid dan wordt het een burgeroorlog (want er komen defacto dan 2 klassen; de gevaccineerden en de ongevaccineerden).

Ik zal dan een actieve ongevaccineerde strijder gaan worden. Ik kan niet anders meer. Mijn grondrechten zijn al wreed geschonden met de spoedwet en andere onwettige zaken, maar deze wet of uitvoering die er dan aan zal komen, die zal de doodsteek zijn voor onze democratie én ons land (en de rest van de wereld).

Ik ben erg somber en voorzie op termijn de zwarte periode die ik al in eerdere berichten heb beschreven. Het gaat tot nu bijna zoals ik heb voorspeld. Het zal eindigen in geweld en veel verdriet.
De bange bruikbare idioten zijn in deze val getrapt en zullen hun karma krijgen. 

Maar het is nog niet te laat. Volgende maand zijn er verkiezingen. Er zijn naar mijn mening maar 2, mogelijk 3 partijen die echt tegen een vaccinatiebewijs zijn. FVD, PVV en waarschijnlijk ook de Partij voor de Dieren. Maar meer keuze is er gewoonweg niet.

 

En ik weet zeker dat hier méér achter zit. Een versnelde economische omwenteling (ontmanteling middenstand), agenda 2030 en natuurlijk de aliens (die kans is héél erg klein, maar de berichten de laatste tijd in de mainstreammedia zetten mij wel aan het denken; aliens die oorlog met ons voeren omdat wij niet goed zijn voor het klimaat).

UPDATE: Supermarkten vragen alleen om vaccinatiebewijs als de overheid dat verplicht.
Oh ja, NSB supermarkten. Alleen als het verplicht wordt? En niet nadenken dat zo’n verplichting absurd en onwettig is? Maakt dat jullie niet uit? Dus niet strijden voor grondrechten en dan tegen deze wet ingaan? Jullie moesten je diep schamen. Ik hoop dat dit soort supermarkten dan tot de grond afgebrand (letterlijk) zullen worden. Ik ben geradicaliseerd dus ik zeg dit en ik meen het uit de grond van mijn hart. Hadden die plunderende jongeren (supermarkt plunderen) dan toch nog gelijk en hadden ze een visionaire blik op de toekomst? Net als ik heb?

Waar zijn we in beland? Het lijkt wel of ik een dystopische film aan het bekijken ben in slow motion.
Zo’n vaccinatiebewijs kan prima geschaard worden onder de spoedwet. Dus dan kan de overheid doen en laten wat die wil. En een meerderheid is zo gevonden. Zelfs dat domme wicht van de SP zou zo maar voor zo’n vaccinatiebewijs wet kunnen stemmen. Ik zie het zo gebeuren.

 

DIT ARTIKEL ZAL NOG WORDEN AANGEVULD EN NOG VOORZIEN WORDEN VAN LINKS

 

Nick

Bronnen: NPO1, telegraaf.nl, ad.nl, spatienet.com, volkskrant.nl en nu.nl

 

Similar Posts