OBAMA JARIG. HONDERDEN GASTEN OP VERJAARDAG – 08/08/2021

” De dictatuur, testmaatschappij én politiestaat is een feit in Nederland! “

Oud president Obama is vandaag jarig. Hij is 60 jaar geworden. Normaal geef ik daar géén fuck om, ware het niet dat we in interessante tijden leven met een neppandemie en een killer virus dat géén killervirus bleek te zijn. Wat is er aan de hand?
Toen de pers er lucht van kreeg dat Obama zijn 60e verjaardag wat groter wilde vieren kwam er commentaar dat er in deze coronatijden géén grote feestjes georganiseerd kunnen worden. Obama heeft toen besloten dat hij zijn verjaardag in kleine, huiselijke kring zou vieren. Dan denk je in de praktijk aan een groep van zo’n 30 mensen, toch?
Maar vandaag blijkt dat toch weer een leugen. Er zijn, volgens omwonenden, toch honderden gasten aanwezig op zijn feestje. Hier nog een bericht op FoxNews.
Ik vind dat iedereen vrij moet zijn om uit te nodigen wie hij of zij maar wil. Ook Obama. Maar ga er dan niet om liegen.

Als hier in Nederland een gewone burger een feestje geeft met bijvoorbeeld 10 personen, dan komt de politie even langs om zo’n feestje te beëindigen. Vaak onder het mom van geluidsoverlast maar soms omdat het feestje illegaal wordt verklaard. Je beste buur kan zomaar een nazi zijn, die, als je veel bezoek hebt, bij elk geluidje meteen de politie belt. Want Corona is gevaarlijk. Waar is de open en tolerante cultuur van Nederland gebleven?
Zelfs kinderfeestjes worden met een grote politieactie beëindigd. Je kunt toch niet meer zeggen dat we nog in een vrije samenleving leven?

De elite heeft schijt aan de coronamaatregelen. Dat is zeker duidelijk. Maar het gewone volk wordt keihard gehouden aan de maatregelen die in mijn ogen disproportioneel en ook nog eens onrechtmatig zijn.

Het wordt tijd om alle maatregelen met terugwerkende kracht af te schaffen. De verantwoordelijke politici & Jaap van Dissel op te pakken én het instituut RIVM drastisch reorganiseren. Volgens Maurice de Hond is er groepsimmuniteit bereikt en kunnen we terug naar normaal. Oh wacht, er is alweer een nieuwe variant op komst dus nog maar weer even wachten…

Mijn laatste feestje dateert alweer van 1 januari 2020. Toen had ik voor mijn familie een lopend buffet gemaakt. Ik hoop snel weer een nieuw feestje te kunnen organiseren. Als het aan mij ligt zo snel mogelijk!

Voorbereiding van een huisfeestje.


STOP DEZE WAANZIN NU HET NOG KAN!
HET IS 5 VOOR 12

Nick

Bronnen: telegraaf.nl, maurice.nl, straatdagblad, nos.nl, limburger.nl, schie.nu, nu.nl en ad.nl

Similar Posts