POLITIESTAAT IN WORDING – 10/11/2020

POLITIESTAAT IN WORDING – 10/11/2020

Vandaag zag ik op nieuwskoerier een artikel over de politie aan de deur vanwege een video.
Als je zwaait met een pistool op een video komen ze zeker aan de deur. Als je op de computer een 3D pistool maakt en deze in een video zet zullen ze vast ook wel komen. Daar kan ik nog mee leven. Hoewel ik benieuwd ben als je poseert met een door de computer gegenereerd, niet bestaand wapen. Hoe strafbaar ben je dan?

Maar goed, nu is de politie bij een documentairemaker aan de deur langs geweest omdat hij complotters interviewt. Bizar! De politie belt hem later ook nog eens op en dit gesprek gaat richting een verhoor!
Het gaat om Flavio Pasquino met zijn YouTube kanaal BLCKBX. Toevallig staat deze documentairemaker ook in mijn lijstje van alternatieve media. Nou toevallig? Niet dus. Ik kijk juist dit soort kanalen in plaats van de mainstreammedia zoals de NOS.

Andersdenkenden worden op dit moment door de overheid en overheidsdiensten belachelijk gemaakt en in de gaten gehouden omdat ze een afwijkende mening hebben. Ik ben er ook zo één. Echter, net als Flavio Pasquino ben ik (nog) géén activist en registreer ik alleen maar.
Ik type blogs op mijn zolderkamer en probeer mensen in te laten zien dat ze eens verder moeten kijken dan hun neus lang is.
Maar ik maak er ook geen geheim van dat ik heel erg tegen de overheid en die domme corona regels en maatregelen ben. Tevens ben en blijf ik van mening dat ze er compleet naast zitten met hun coronamaatregelen en de Nederlandse burgers (opzettelijk) in groot gevaar brengen met een volslagen idioot beleid.

Dat er dan ook nog intimidatie bijkomt in de vorm van een gesprek van de politie geeft mij een naar gevoel.

Een afwijkende mening wordt niet meer gewaardeerd of zelfs getolereerd!
En mensen die een helemaal naast de pot piesen zoals complotgekkies (die van de 4G en corona bijvoorbeeld), zijn nog meer de klos.

Maar zelfs ik, als nuchtere en waakzame burger, word door veel mensen weggezet als een wappie.
Maar ik vind het gewoon niet normaal dat we met muilkorven rondlopen (zelfs buiten!), ik vind het niet normaal dat bossen en stranden worden afgesloten omdat het te druk wordt, ik vind het niet normaal dat je een boete kunt krijgen als je binnen 1,5 meter van iemand staat of iemand een hand geeft en ik vind het ook niet normaal dat feestende jongeren als paria’s worden gezien. Ik ben er echt klaar mee. En als anderen het niet met mij eens zijn, prima. Maar ik heb last van die bange meerderheid. Ik wil géén muilkorf op en ik wil bijvoorbeeld gewoon naar de dierentuin of verpleeghuis kunnen zonder te moeten reserveren. En ja, ik ben mij bewust van het virus en neem de juiste maatregel: VENTILATIE EN LUCHTVOCHTIGHEID! Dat zijn de enige bruikbare elementen voor mij om groot gevaar van Covid19 te voorkomen. En laat deze belangrijke maatregelen nu niet op de website van het RIVM of overheid staan. Rutte telt tot 2 in plaats van tot 3 of 4.

We zijn als mensheid totaal de verkeerde kant opgegaan. Het herstellen van deze fout gaat jaren kosten en ook vele, vele levens. levens die verloren gaan door psychische problemen. Ik ken al verscheidende verhalen van (jonge) mensen die zichzelf van het leven hebben beroofd in deze dwaze tijd.
De laatste getallen van de WHO geven een dodelijkheidsfactor van covid19 die niet veel hoger ligt dan die van een zwaar griepseizoen. En daar hebben we al de lockdowns en wetten op afgestemd????
Zeker na het zien van de video ben ik bang dat we eigenlijk al leven in een politiestaat.

MENSEN WORD EENS WAKKER!


UPDATE 12/11/2020
– Zanger beboet
Waanzinnig!  Een zanger die buiten een carnavalslied zingt krijgt een boete. #POLITIESTAAT!
En hier nog één (ouder bericht) – 390 euro boete voor optreden ziek kind. #POLITIESTAAT!
Ik vind dit te bizar voor woorden. Het geeft naar mijn mening ons failliete rechtssysteem aan.
Wat tot voor kort totaal normaal was wordt nu beboet. Ik heb er geen woorden meer voor.
Ik ben er kapot van en ik vind dan ook dat de politiestaat geboren is.

UPDATE 20/11/2020 – Hondenbrigade
Ik schrok me kapot na het zien van beelden (Zembla, 19/11/2020) dat een politieman van de hondenbrigade een hond door een autoraam stopt om iemand aan te houden die een gasballonnetje had gebruikt. Zwaar politiegeweld. ook de taser werd gebruikt. Echt bizar wat er te zien was. het OM doet onderzoek maar dat dit kan in Nederland is gelijkwaardig aan handelen in een politiestaat. 
HIER nog een verhaal over een inzet met politiehond met grof geweld tegen een onschuldige man. Ook dit verhaal past in een politiestaat, vind ik.

UPDATE 05/12/2020 – Het Franse volk verzet zich tegen de politiestaat
Het Franse volk is tegen de nieuw in te voeren wet in Frankrijk die het filmen van politie in functie verbiedt.
Wéér een stapje dichterbij de politiestaat. Echter het volk pikt het niet. Er zijn al dagen felle demonstraties tegen deze wet aan de gang. Dit zou in Nederland ook eens moeten gebeuren tegen bijvoorbeeld de muilkorfplicht!

 

Nick

Bronnen: YouTube, nieuwskoerier.nl, Twitter, BLCKBX, rtlnieuws en omroepvenlo.nl

Similar Posts