LEGER VERZAMELT DATA OVER BURGERS – 16/11/2020

LEGER VERZAMELT DATA OVER BURGERS – 16/11/2020

Zojuist in het nieuws: leger verzamelde op grote schaal desinformatie over de coronacrisis.

Nou, maak er maar van: “verzamelt”, want natuurlijk gaat dit gewoon door.
Maar wat is desinformatie? Volgens wikipedia is het informatie die niet klopt en opzettelijk verspreidt wordt om mensen te bedriegen om zodoende onrust of een hoger doel te veroorzaken.
Klopt als een bus. Maar de betekenis van desinformatie is wat anders dan mijn vraag wat het dan precies is.

Zijn de bevindingen (het coronavirus kan worden bestreden met goede ventilatie, temperatuur en luchtvochtigheid)  van Maurice de Hond dan desinformatie? Volgens de regering en het RIVM wel. Want zij ontkennen de (grote) invloed van aerosolen en ventilatie. Echter steeds meer landen om ons heen omarmen de theorie.

Zijn de bevindingen van Robert Jensen dan desinformatie? Hij zegt dat de uitwerking van het coronavirus niet verder gaan dan een stevig griep seizoen. Ook in 2016 en 2018 lagen er veel mensen op de IC met longproblemen.
En: het WHO heeft de IFR al verlaagd van 3% naar 0,24%.

Zijn de bevindingen van Pierre Capel (emeritus hoogleraar en immunoloog) dan desinformatie?

En als laatste: is het filmpje op  de website van viruswaarheid desinformatie?

Ik vind van niet. De huidige coronamaatregelen zijn door de regering genomen op basis van emotie.
De 1,5 meter en handen wassen regels hebben géén wetenschappelijk basis want in andere landen worden deze regels ook toegepast echter met andere parameters.
De muilkorven zijn (zeker buiten) volstrekt nutteloos. Maar omdat de regering dat niet uitdraagt zijn er vele mensen die deze ondingen ook buiten dragen. Volstrekte onzin, maar door onze regering aangewakkerd door de situatie in Bergamo en Dokkum. Daar werden volgens het RIVM en regering mensen BUITEN besmet.
Maurice de Hond heeft dat echter ontkracht. Die mensen hebben allemaal OOK in binnenruimtes contact met elkaar gehad. En daar is het gebeurd. Anders zouden we allemaal al besmet zijn geweest en snel ook want dan zou de buitenlucht zéér besmettelijk zijn. En dat is natuurlijk niet zo.
Op sommige scholen ontstaat zo langzamerhand een harde sfeer vanwege die muilkorven.

Maar goed: het leger verzamelt data van burgers, groepen en instellingen die een andere mening hebben over het virus dan de door de overheid gewenste deugmening.

Dat is een beangstigende gedachte. Naar mijn mening lijkt deze gang van zaken op het Stasi verleden in Duitsland.
Ook daar werden burgers op grote schaal afgeluisterd en in de gaten gehouden door overheidsdiensten.
Echter toen was de ICT er nog niet. Tegenwoordig is informatie gemakkelijk te verkrijgen. Dus spioneren van burgers is kinderspel.

Dit gaat echter nog verder dan wij nu weten. Ik denk dat de overheid ons overal aan het afluisteren is.
De telecomdata wordt ook al aan het RIVM overgedragen. Dat was 6 maanden geleden al voor elkaar.

De overheid is bang voor de aankomende feestdagen. Bang voor onrust. Vandaar het vuurwerkverbod.
Ik ben bang dat de verzamelde data de overheid tot de conclusie zal brengen dat er zo rond eind december een avondklok moet worden ingesteld. Deze zal dan enkele dagen duren.

Oud en nieuw is naar mijn mening een potentieel “gevaarlijk” bevrijdingsfeest. Gevaarlijk voor de regering dan.

 

UPDATE 16/11/2020 – Nou ik had het bovenste stuk nog niet getypt of vandaag verscheen het volgende bericht: Slimme camera’s ingezet om appende automobilisten te pakken. Ik heb het erover dat de overheid ons steeds meer aan het afluisteren (natuurlijk ook via beelden) is en een paar uur later dit bericht. Het is géén toeval meer. We worden gedwongen om deugburgers te worden. En als je niet meedoet? Dan word je geband, beboet en gewoon kapotgemaakt.

En ook gaat de politie tientallen meer drones inzetten. Goed om bij demonstraties te beoordelen of de 1,5 meter wordt aangehouden. Ongelofelijk. We lijken steeds meer op China. Over een tijdje komen er ook bonuspunten voor deugburgers en strafpunten voor iedereen die niet in het rijtje past.

En hier nog meer nieuws van de Volkskrant.

Het is 5 over 12. Te laat om nu nog wat te doen. in maart, bij de verkiezingen kan er echter wél een flinke stoot worden uitgedeeld. Een tijdelijke knock-out zelfs. Maar helaas gaat dat niet gebeuren want tegen die tijd zijn de alternatieve media gecensureerd en feitelijk uitgeschakeld.

UPDATE 27/11/2020 – Zojuist in het AD: Nieuwe eenheid Defensie die data verzamelde tijdelijk stilgezet.

 

Nick

Bronnen: nu.nl, YouTube, Telegraaf, Volkskrant, AD, Maurice.nl, Jensen.nl en Viruswaarheid.nl

Similar Posts