DE TWEEDERANGSBURGER – 18/11/2020

DE TWEEDERANGSBURGER – 18/11/2020

De bange, bruikbare idioten nemen het steeds meer niet zo nauw met onze grondrechten. Zelfs met een muilkorf op zijn ze nog steeds héél goed hoorbaar.
Minister de Jonge keert toch weer langzaam terug naar zijn mening dat mensen die gevaccineerd zijn méér rechten zullen krijgen dan mensen die dat niet zijn. Ook wil hij dat mensen zich iedere maand kunnen laten testen om hen zo meer vrijheid terug te geven bij een negatieve test. Hoe dom kun je zijn????
Het erge is dat de schreeuwers die het hiermee eens zijn, extra worden gesteund door die corrupte mainstreammedia.

De kranten staan er vol van. Ook die zogenaamde liberale partij “VVD” wil een verkapte vaccinatieplicht.

Maar natuurlijk had ik de nieuwsberichten hierover al gezien. In kleine headlines. Om vervolgens vandaag groot uit te pakken en het volk de mening op te dragen om vooral tegen die anti-vaxxers te zijn want die brengen mensen in gevaar.

Ik heb steeds meer moeite om respect voor de ander met een andere mening op te brengen. Want hun mening brengt mijn vrijheid in ernstig gevaar. Ik heb het gevoel dat het oorlog gaat worden zonder de tanks en bommen.

In deze dystopische wereld is binnenkort géén plaats meer voor mensen met een afwijkende mening zoals ik.
En helaas heb ik dit vanaf 2006 al zien aankomen. De wereld is na de aanslagen van 2001 een compleet andere wereld geworden. Een factor hierbij is natuurlijk ook het internet. Informatie wordt sneller dan ooit de ether ingestraald en informatie kan ook sneller dan ooit gemanipuleerd worden.

Er is een modus gevonden om mensen met een gemiddelde mening héél snel te mobiliseren en de mensen met een (sterk) afwijkende mening of norm te bannen. Ook weer dankzij de mainstreammedia en het internet.

Er zijn op radio, tv en in de krant nauwelijks tegengestelde meningen anders dan die van de overheid te vinden.
En dus wordt de Nederlandse bevolking langzaam maar zeker de kant opgeduwd die de regering (of is het een andere entiteit?) wil.

Wil je straks naar een concert? Dan moet je je vaccinatieboekje laten scannen (of op een andere digitale manier).
Wil je naar je werk? Je werkgever kan dan eisen dat je gevaccineerd bent.

Dus heb je een vrije keuze?  “Ja” zeggen professoren in dagblad Trouw (link volgt). “Nee” zeg ik als werkende burger. Mocht ik miljonair zijn dan ben ik wel vrij genoeg. Maar ook ik ben maar een slaaf van die klote banken & multinationals en moet keihard werken om rond te komen. Dat doe ik op een VMBO school vol met met asymptomatische corona tijdbommen 🙂
Maar ik ben niet bang want het virus ventileer ik weg. 

Misschien zal ik in de toekomst ander werk moeten zoeken als een vaccinatie paspoort ook op scholen gaat gelden. Ik zie het wel.
Trouwens: nog géén maand geleden werd ik uitgelachen als ik zei dat zo’n paspoort er aan zat te komen.
Met de plannen van minister de Jonge gaat dat toch écht gebeuren. Maar ze zullen het natuurlijk dan nog géén paspoort noemen.

Één ding weet ik nu zeker: het nieuwe fascisme is aangekomen in onze dystopische wereld en zal voor grote schade zorgen. Maar uiteindelijk wint het goede over het kwade. 
Ik ben nog steeds passief in mijn woede en activisme. Maar de draak zal ontwaken als de tijd daar is.

Denkt u maar eens terug aan 2 jaar geleden. Als je dan zou zeggen dat er een virus over de wereld zou gaan met een sterftecijfer van ongeveer 0,3% (vergelijkbaar met de griep) en die lockdowns zou veroorzaken, dan zou men je keihard in je gezicht uitlachen. Voor een zwaar griepseizoen gaat de wereld nooit op slot zou men zeggen.

En kijk eens waar we nu staan. Het is zo toch echt gegaan! Langzaam maar zeker werden de burgers bang gemaakt. En ze trapten er massaal in. Zelfs ik was voor één dag bang! Dat was de dag dat ik thuis moest gaan werken.
Maar ik ben toen onderzoek gaan doen en heb mijn oren ook goed te luisteren gelegd bij alternatieve media en ben toen op een genuanceerde mening uitgekomen. Maar bij die bange idiote deugburgers is deze mening gevaarlijk.
Want zij blijven volhouden dat dit virus levensgevaarlijk is voor iedereen. Alternatieve media wuiven ze weg als virusgekkies en complotdenkers. Want wat de overheid zegt is gewoon waar.

Maar er komt een dag dat deze bruikbare idioten een klap in hun gezicht gaan krijgen van diezelfde overheid.
En dan? Gaan ze dan de straat op? Nee, ze zullen zeggen dat het hun eigen schuld was en de straf van de overheid (wat dat dan ook is) gewoon ondergaan.  Want de overheid heeft dit soort mensen helemaal geïndoctrineerd.

De overheid zegt “spring” en deze bruikbare idioten vragen dan “Hoe ver?”.

Het einde van deze crisis is nog lang niet in zicht. Ik had al gezegd dat we nog 3 tot 5 jaar vastzitten aan muilkorven op ons werk & in de openbare ruimtes en natuurlijk ook de andere maatregelen zoals registreren om naar de dierentuin te gaan blijven de komende jaren. Aangevuld met een digitaal paspoort dat meer “vrijheden” geeft voor diegenen met een ingespoten vaccine.

Na vandaag is de weg terug naar het oude normaal voor nu geheel afgesloten. Er zal onrust, censuur, chaos, veel (geestelijke) pijn en verdriet gaan ontstaan de komende maanden of jaren. Bepaalde groepen mensen zullen gediscrimineerd en genegeerd worden om hun afwijkende mening en er is grote kans op sancties (in welke vorm dan ook) vanuit de meerderheid (bruikbare idioten) of overheid.

De vergelijking met de gele ster komt nu echt snel dichterbij. Maar ik ben bereid om die (digitale) ster met een trots gevoel te zullen dragen. Tot de dag dat de voet van de militair in mijn nek staat (zou Jensen zeggen).


UPDATE 19/11/2020
– Vandaag lees ik in de krant het Parool dat de regering toch niets ziet in verplichte vaccinaties. Ik denk dat het allemaal een proefballon was om te kijken hoe de reacties waren. En het kabinet is zich rot geschrokken betreffende de bereidheid van mensen om zich actief te verzetten en te vechten. Net als ik.
Feit blijft dat op dit moment slechts 60% zich wil laten vaccineren. Nu gaan ze inzetten op ‘Nudging‘ en hopen daarmee dat ze een aantal schapen over de dam krijgt.


UPDATE 27/11/2020
– De overheid denkt toch wel degelijk aan een Corona-test paspoort. Daarmee kun je gemakkelijk een PCR test aanvragen en door middel van een paspoort app aantonen dat je negatief getest bent.
Is ook uit te breiden met een puntensysteem. Zie China. De deugburgers worden klaargemaakt…

UPDATE 10/12/2020 – Aha. Nu snap ik het! Ik ben gewoon rechts extremistisch volgens dagblad Trouw.
Want drie weken geleden had ik (ergens hier boven) iets geschreven over een gele ster. Er zijn Duitse mensen die tijdens een protest tegen de Corona maatregelen een gele ster op hun borst dragen met daarop het woord ‘ongevaccineerd’. In mijn oorspronkelijke blog hierboven bedoel ik hetzelfde.
En dan wordt je door dat mediavirus weggezet als rechts extremist????
Ik, als liefhebber van de Partij van de Dieren? Een Rechts Extremist??? Ha, ha, ha. Laat me niet lachen.
Wat een imbecielen allemaal, zeg. Ik ben zeker géén doorsnee deugburger. Dat niet. Maar ik ben een gewone man met een ongewone kijk op zaken die in de wereld afspelen. Nuchter en zich altijd afvragend of wat we doen als mensheid de juiste keuze is. En dan als een rechtsextremist worden weggezet? FUCK IT!
HOE DURVEN JULLIE DIT TE ZEGGEN. JULLIE, HET VIRUSMEDIA ZIJN DE FASCISTEN! 

Nick

Bronnen: nu.nl, Telegraaf.nl, parool.nl, Trouw.nl, nos.nl en ad.nl

Similar Posts