BERICHTEN VAN WEEK 20 – 13/05/2024

Trots op de boeren!


BREAKING NEWS
D666 minister Pia Dijkstra heeft, ondanks de wil van de nieuwe Tweede Kamer, ingestemd met het WHO Pandemieverdrag. Dat verdrag draagt rechten en soevereiniteit over naar derden en zal bij een nieuwe ‘pandemie’ de bevoegdheden in handen leggen van het WHO. Een slechte zaak, vind ik. Deze ondemocratische zet heeft mij doen besluiten dat ik nooit zal meedoen aan maatregelen die door dit soort organisaties kunnen worden opgelegd. Ze kunnen de <vloekwoord> krijgen. Dit demissionaire regime gaat nu echt véél te ver. Ik ben er echt helemaal klaar mee. Gelukkig hebben steeds meer mensen door dat D666 een totalitaire antidemocratische partij is. Ik noem ze zelfs een Duivelspartij. Mensen die op deze partij gestemd hebben zijn zéér slecht geïnformeerd. Sorry als ik hiermee familie, vrienden en kennissen beledig, maar D666 is echt te ver gegaan met hun honger naar macht. Nederland is de facto bezet via een coup door een buitenlandse macht. Ik kan niet langer toezien dat mijn mensenrechten door een stelletje idioten op het spel worden gezet. Ook Willem Engel doet er zijn zegje over, en wat je ook van hem vindt, hij heeft echt een punt met zijn bericht op “X”.

Advocaat Sarolea heeft aangifte gedaan tegen beoogt premier kandidaat Ronald Plassterk. Volgens Henri Sarolea heeft Ronald Plasterk zich schuldig gemaakt aan economische delicten én valsheid in geschrifte. Sarolea vindt dat een premier kandidaat integer moet zijn en is dus in november op persoonlijke titel een onderzoek naar Plassterk gaan doen. Plassterk zou zijn bedrijf Frame Therapeutics ten onrechte een micro-onderneming hebben genoemd, zegt Sarolea. Het zal allemaal best wel zo zijn, maar wat mij opvalt is dat er opeens uit het niets aanklachten komen tegen Ronald Plassterk. Voor mij voelt het alsof duistere krachten tegen hem samenspannen, een heksenjacht als het ware. Ik had een goed gevoel bij Plassterk als premier. Maar blijkbaar is de Deep State (NCTV & RIEC) het daar niet mee eens en moet er iemand anders premier worden. Dat is wat ik denk. Als u wilt weten hoever de macht gaat van dit soort ondemocratische organisaties, bekijk dan dit interview met Jeroen Pols eens. Dan wordt het u hopelijk duidelijk waar de macht werkelijk ligt. En natuurlijk ben ik vóór zware misdaadbestrijding, zoals NCTV en RIEC voor zijn opgericht. Maar dan wel volgens de regels van de wet en dus niet met een overlegstructuur waarbij rechters om de tafel zitten met de aanklagers van het OM!
UPDATE – Ook het UMC Amsterdam doet een onderzoek naar Plassterk. Iets met patenten op medisch gebied, dacht ik. In ieder geval vinden VVD, NSC, BBB en nu ook PVV de kandidatuur van Plassterk steeds onwaarschijnlijker. Er zijn dus meerdere partijen die onderzoek doen naar Plassterk. Ik krijg steeds meer het gevoel dat dit allemaal gestuurd is van hogere hand. Er is blijkbaar een derde partij die bepaalt wie er premier wordt in dit land. Dat is in ieder geval niet de winnende partij, en al helemaal niet de kiezers.


BINNENLAND & ALGEMEEN
Onderzoek in opdracht kabinet: suikertaks ’zeer effectief’ en levert flink geld op.”. Dat is de kop waarmee de Televaag deze week kwam. Maar dan heb ik meteen een vraag. Hoe kan het dat een suikertaks effectief is (dus gezondheidswinst, terwijl het óók héél veel geld oplevert? Dat kan NIET. De mensen maken óf gezondere keuzes óf de mensen blijven de zoetigheid kopen en betalen een flinke extra belasting. Maar beide kan dus niet. Dit regime is niet alleen onwettig bezig, ze zijn ook nog eens zó dom. Ik heb vorige week in ieder geval 2 professionele juicers gekocht. Eén voor de sinaasappels & citroenen, en één voor de overige vruchten of groenten. Binnenkort ga ik mijn eigen frisdrank en siropen maken. De bubbels heb ik ook al in huis, namelijk een CO2 cilinder met een flessen vulsysteem. Het regime Rutte rot hopelijk gauw op, maar ik ga door met onderzoek. En mijn recepten gaan, eenmaal goed bevonden, allemaal online.

Het is weer mis bij de UvA. Daar zijn Pro Palestina demonstranten weer naar binnen getrokken met het doel de boel weer te gaan bezetten. De ME heeft snel ingegrepen en het pand ontruimd. Maar op foto’s is te zien dat er wéér een enorme schade door onze toekomstige artsen, advocaten en professoren is gemaakt. Of zijn het wéér die buitenlandse ‘studenten‘ die de boel komen opfokken en slopen? Ik ben er helemaal klaar mee. Protesteren? Prima, maar er wordt niet gesloopt!

PowNed zendt de documentaire die gaat over de afslankpil, toch uit. Er zijn wat zaken aangepast en nu acht de zender het verantwoordt om deze documentaire uit te zenden. Vorige week was PowNed naar eigen zeggen nog vanuit het CBG (College Beoordeling Geneesmiddelen) bedreigd met een boete van 150.000 Euro als ze aan verkapte medicijnreclame zou doen.

De naam ‘Baybasin’ stond maandag weer eens in de krant. Dat is interessant. Baybasin is tot levenslang veroordeeld vanwege het medeplegen van moorden, drugshandel en andere criminele zaken. Wat ik nog weet uit het verleden is dat Baybasin via telefoontaps was afgeluisterd door de geheime diensten. Die opname schijnt vervolgens bewerkt te zijn. Er zijn clicks te horen (uit die tijd was dat vaak het geval). En zo is hij geframed. Baybasin claimt al sinds zijn veroordeling onschuldig te zijn. Er schijnt een Turks-Nederlandse deal te zijn. Baybasin moest levenslang opgesloten worden en Joris Demmink zou dan worden vrijgespeeld. Ik ga het hele verhaal niet meer oprakelen. Google maar eens op deze namen. Ook Huig Plug weet héél veel van deze deal af. Het stinkt aan alle kanten!

Nu.nl heeft het over dynamische’ energie. Dat is energie dat overdag tussen bepaalde tijden en in het weekend bijna voor niets afgenomen kan worden. Dat klinkt heel goed: een kWh gratis of voor zo’n 20 cent, terwijl ik met een driejarig vast contract zo’n 30 cent per kWh betaal. Echter ik kan op elk moment van de dag doen wat ik wil voor dat geld. Bij zo’n dynamisch contract dwingt de energieleverancier de consument eigenlijk om op gezette tijden energie te gebruiken, want dan is het (bijna) gratis. Echter als je er over nadenkt heeft het nogal wat consequenties. Want meestal zijn die lage kosten tijdens werktijden. Wie gaat dan de wasmachine aanzetten? Een ander ding is dat als zo’n contract vanwege het klimaat voor iedereen verplicht gaat worden, mensen door steeds meer en kleinere hoepels moeten springen. Ik zie het steeds meer die kant opgaan. Vooral D666 is daar mee bezig. En dan met droge ogen blijven beweren dat ze een sociaal kredietsysteem niet wenselijk vinden. Maar als het er is, omarmt deze Duivelspartij het als géén ander.

In Leiden is zondag een marathon afgebroken omdat er meerdere marathonlopers onwel waren geworden door de hitte. De ziekenhuizen lagen overvol. De temperatuur was zo rond de 25 graden Celsius. Daar worden wel meer marathons in gelopen. En nu zijn er zoveel onwel wordingen. Zouden de coronaprikjes er iets mee te maken kunnen hebben? Het zou mij niets verbazen.

En dan dit bericht: er is een enorme toename van prediabetes in Nederland aan het licht gekomen. Nu weet ik dat ook hier de Coronaprikjes een aandeel in kunnen hebben. Iets met Ig4, dacht ik. Het immuunsysteem dat door de war is en waardoor het lichaam gemakkelijker kanker of auto-immuunziekten (zoals diabetes type I) kan aanmaken. Ik vrees dat deze ‘epidemie’ dus NIET komt door obesitas, leefstijl of te weinig bewegen, maar door de prikjes. Ik durf wel te zeggen dat IK dat zeker weet. Er komt een tijd dat dit allemaal uitkomt. Een internationaal tribunaal is dan nog het enige dat enig soelaas of wraak kan beiden, denk ik maar zo.
Eén of andere trut wil meteen weer een bevolkingsonderzoek. Maar daar hebben ze het over diabetes type 2. En dat is géén auto immuunziekte. Maar wellicht dat de prikjes dáár op een andere manier toch ook invloed op hebben. Ik vertrouw deze berichten in ieder geval niet. Wellicht dat het regime deze berichten aangrijpt om nog meer verregaande maatregelen te nemen. U zult gezond zijn!

Er is nog steeds veel agressie in de zorg. Vooral de GGZ zal het lastig hebben gezien de lange wachttijden die daar gelden. Echter, ik denk dat een (klein) deel van de agressie in de zorg ook komt door de eigenwijsheid van het personeel. Ze zullen het in hun ogen goed bedoelen met hun patiënten, maar ze nemen teveel de regie in handen, de patiënt juist in onzekerheid achterlatend. Ik heb het zelf al diverse keren meegemaakt. Er wordt weinig overlegd. “Dit is voor u nodig, want u lijdt hier en hier aan” is dan het praatje. en voor je het weet lig je op de operatietafel. Ik laat mij dat niet meer gebeuren. Ik ben de baas over mijn eigen lijf en niemand anders! Maar je zal maar behandeld worden door zo’n gek wijf als Wieke Paulusma (D666). Zij was verpleegster. Nou, als zij mij zou moeten verplegen had ik haar helemaal verrot gescholden, gezien hoe zij met mensen omgaat. En dus zou ik waarschijnlijk ook te boek staan als agressief naar verplegend personeel. Maar gelukkig is het merendeel van het zorgpersoneel prima en lief voor hun patiënten.

Er is méér kennis nodig van algoritmen op scholen, anders is er risico op discriminatie. Een aantal maanden geleden ging ik op dit blog los op het programma ‘Numo‘ van de uitgeverij Kurve. Dit programma gebruikt ook algoritmes om het beginniveau van leerlingen te bepalen. Zelfs Citoscores kunnen meegewogen worden. Bij de introductie van dit programma bij ons op school had ik na 3 minuten al mijn twijfels. Ik werd zelf boos maar wist niet precies waarom. Mijn gevoel is meestal goed, en dit bericht vind ik dan ook een steun in mijn rug. Dit programma is ontstaan uit een eerder programma genaamd ‘Muiswerk’. Maar ik vermoed dat tijdens het Coronatijdperk héél veel geld in de vorm van coronageld vanuit scholen in dit programma ‘Numo’ is gestoken. Want véél scholen gebruiken het en zweren erbij. Maar ik ken géén enkele leerling die het nut van dit programma inziet. Het bedrijf werd gerund door een slimme entrepreneur, waarvan ik denk dat die goede politieke connecties had, zijn zakken met (Corona) subsidiegeld heeft volgeladen en tenslotte op zijn ‘hoogtepunt” het bedrijf heeft verkocht aan zijn werknemers. En die gaan wel door, want die hebben hun aandelen maar ik ben bang dat ze ook over een ongezond portie tunnelvisie beschikken. Er zijn weinig reviews op internet te vinden, maar als die er zijn, scoort het programma zéér, zéér slecht. Maar de reviews zijn dat zelf ook gezien het taalgebruik. Dus Numo heeft zijn werk nog niet goed gedaan 🙂

Marianne Zwagerman slaat ALARM: ‘De EU wil een digitale controle staat!’. Steeds meer mensen en journalisten worden wakker. Ook hier zijn zorgen vanuit de Kamer gewoon genegeerd en is de CBDC en Digitale ID gewoon aangenomen in de EU. Ik verwacht beide systemen zo rond 2026. En dan is de val dichtgeklapt. Dan gaan de burgers het merken en is het te laat. Ik voorzie revoluties en grote volksopstanden. Zeker als het duidelijk wordt dat het sociaal kredietsysteem hier zijn intrede doet, in samenwerking met fascisme en communisme. Ik zie géén enkel signaal dat deze systemen kunnen worden afgewend in de nabije toekomst.

Ik kijk regelmatig op de site van Maurice de Hond. Sinds het Coronatijdperk heb ik sindsdien het volle vertrouwen in de analyses die deze man maakt. In het verleden heeft hij de Deventer moordzaak onder de loep genomen en diverse zaken op zijn website gezet, Echter, sinds vorige week is bijna alle informatie verborgen of verwijderd. En hij wilde 14 mei 2024 notabene nog een interview plaatsen met Flavio Pasquino van BLCKBX.TV (zou worden uitgezonden op 13 mei 2024) waarin hij zaken rondom de verfilming van de moord “De Veroordeling“, zou debunken. Hier de link, en hier de link naar een bericht op “X”. En hier een video met aankondiging op het YouTubekanaal van Maurice de Hond. Maar ik kan in ieder geval niets meer van enig interview of ander nieuws op de sites van BLCKBX.TV of Maurice.nl terugvinden. Dat kan naar mijn beleving 3 oorzaken hebben: 1) Maurice moest het materiaal verwijderen onder dwang van boetes of dagvaardingen óf 2) Maurice is tot de conclusie gekomen dat hij fout zit en heeft alles gewist óf 3) Er staat wat te gebeuren. Maar ik heb niet de indruk dat er veel onderzoek meer is gedaan sinds de Hoge Raad in december 2023 had beslist dat de zaak niet wordt herzien. Daarna heeft advocaat Knoops volgens mij wel weer een verzoek ingediend om alsnog te herzien. Maar dat is alles dat ik nu weet. Een vreemde zaak, zeker nu Maurice allerlei materiaal van zijn site heeft gehaald. Dat stond er al vele, vele maanden op. Het laatste interview met Flavio Pasquino is misschien niet eens opgenomen! Heel vreemd allemaal en ook ergens wel spannend. Want wat zit erachter? Ik hoop dat er binnenkort iets op dit gebied staat te gebeuren.


BUITENLAND
Het steeds groter wordende AfD is een doorn in het oog van het huidige kartel in Duitsland. En dus wordt de AfD als rechtsextremistisch aangemerkt (net als ik) en willen ze deze partij gaan verbieden, want die zou ondemocratisch zijn. Weet u wat ondemocratisch is? In het Coronatijdperk via sms’jes grote deals met Pfizer sluiten en die sms’jes niet willen openbaren. Als je tegen het narratief bent, ben je een rechtsextremist. Nou, dan ben ik dat maar. Ik wil in een vrij land leven met een vrije economie.

Een universiteit in Gent stopt de samenwerking met universiteiten in Israël. Dit is ingegeven door de vele pro Palestina demonstraties die in of bij de universiteiten plaatsvinden. Het voelt bij mij als toegeven aan terroristische organisaties. Dat is natuurlijk niet helemaal waar, maar er is voor miljoenen schade in Nederlandse universiteiten aangericht door dit soort demonstraties. En nu blijkt één van de vernielende relschoppers een Palestijnse asielzoeker te zijn. Dit soort lui hoort thuis achter de tralies en zeker niet in Nederland!

Een helikopter met de Iraanse president Ebrahim Raisi heeft zondag een ‘harde‘ landing gemaakt. Er zijn reddingsteams onderweg. Maar er is nog géén verder nog géén nieuws. De reddingsteams kunnen géén gebruik maken van helikopters, want het is er ter plaatse erg mistig. Dus het kan zomaar zijn dat deze helikopter ter pletter is geslagen. Ik hoop in ieder geval dat het Iraanse regime weer een stukje kleiner is geworden.
UPDATE – Er zijn zorgen over de toestand van de Iraanse president. Dit gaat niet goed aflopen, denk ik. Er wordt nog steeds gezocht. Dit is wellicht ook een mooie kans om het gehele regime te vervangen door een regime dat verlichting brengt.
UPDATE – De helikopter is gevonden. Lot van de inzittenden onbekend. Dan weet ik genoeg. GAME OVER. Op sociale media is er gejuich. Maar niet te vroeg juichen, denk ik dan. Weer anderen denken dat hij vermoord is. Nou dat geloof ik niet zo snel, want dan hadden ze de andere helikopters waarschijnlijk ook laten crashen. Er was een konvooi van 3 helikopters, dacht ik.
UPDATE – De helikopter is waarschijnlijk toch nog niet gevonden. Wel de crash locatie en dat is daar erg bergachtig, denk ik. En aangezien er veel (fake) nieuws wordt verspreid, duidt het op het ergste. De bevolking wordt door het regime langzaam voorbereid op de dood van deze dictator. En zo wint het regime ook tijd om zaken op orde te brengen, want er kan zomaar een massaprotest ontstaan. In dit AD artikel staat een foto van bedroefde burgers. Die foto komt uit een Iraans archief óf dit soort burgers zijn enge collaborateurs die meeheulen met het regime óf de foto is snel in elkaar gezet onder dwang van de veiligheidsdiensten. Ik denk namelijk dat 99 procent van het volk blij zal zijn als deze dictator van de aardbodem verdwenen is. Ik namelijk wel en dan ben ik nog niet eens een staatsburger van Iran. Ik wil gewoon dat politiek en religie strikt gescheiden zijn. Iran moet weer een vrij en democratisch land worden waarbij vrouwen evenveel rechtten hebben als mannen.
UPDATE – Zoals ik kan beoordelen, wordt er inderdaad tijd gewonnen door het regime zodat ze de veiligheidsdiensten de straat op kunnen sturen als er ongeregeldheden zijn zoals burgers die vieren dat de dictator (waarschijnlijk) omgekomen is.
UPDATE – Zelfs de crashsite is nog niet gevonden volgens CNN. Dan kan het theoretisch nog alle kanten op, maar ik denk dat het inderdaad GAME OVER is voor alle inzittenden van de helikopter.


POLITIEK
Het herstel van de Toeslagenaffaire dreigt zo’n 5 miljard meer te gaan kosten. Dit regime blijft ongekende fouten maken. Ik vind echt dat ze allemaal met de boevenwagen richting Scheveningen moeten worden afgevoerd. Wat een idioten zijn het.

De vier formerende partijen willen dinsdagavond een akkoord sluiten, echter de financiën kunnen nog roet in het eten gooien. Ik moet meteen denken aan die tegenvaller van 5 Miljard Euro vanwege het bovenstaande bericht betreffende de toeslagenaffaire dat vandaag opdook.
UPDATE – De formerende partijen hebben een regeerakkoord! Zou er nu eindelijk iets gaan veranderen in Nederland?
UPDATE – Geert Wilders: “Nederland wordt weer van ons!“.
UPDATE – Dit zijn de belangrijkste plannen uit het regeerakkoord.
UPDATE – Nu al afname van asielplekken na bekendheid van nieuws intrekken spreidingswet. Sommige gemeentes nemen alvast een voorschot, ha, ha. Maar de wet is nog niet ingetrokken. Het nieuwe regime kabinet zit er namelijk nog niet.
UPDATE – Ook de warmtepomp wordt niet meer verplicht, en de salderingsregeling verdwijnt ook. Ik heb op dit moment géén werkend verwarmingssysteem, maar een verplichte warmtepomp. No Way. Jammer dat ik nu géén verzet meer kan bieden.
Fabrikanten van zonnepanelen én warmtepompen zijn boos omdat deze regelingen verdwijnen. Ook installateurs zijn niet blij. Nou, lekker voor ze! Hoe durven deze idioten dit soort uitspraken te doen? Dit zijn in mijn ogen gewoon collaborateurs! Vuile vieze <vloekwoord> dat ze zijn. Ze moeten hun bek houden en achter hun klanten staan, want die hebben een aversie tegen een verplichte warmtepomp. Ook hier proef je precies een NGO reactie in. Bah! Er moet een grote schoonmaak plaatsvinden. Deze aan het regime gelieerde idioten moeten weg.
UPDATE – Beoogd premier schijnt Ronald plassterk te zijn. Maar die ligt niet goed bij Omtzigt. Dus er komt een gesprek tussen die twee.
UPDATE – Plassterk biedt via een ingezonden brief excuses aan Omtzigt. Plassterk wil erg graag premier worden. Ik vind het een goede keus als ome Roon (zoals Geenstijl hem altijd noemde) de baan krijgt.
UPDATE – Nu.nl komt met een artikel dat de asielplannen van het nieuwe kabinet weinig kans van slagen hebben. De rechter zal die plannen terugfluiten. Wacht even: nieuwe plannen over de asielwetgeving zullen dus ook tot uiting komen in nieuwe wetten, toch?
In het artikel zie ik een soort kip – ei verhaal. Is de asielcrisis nu het gevolg van te weinig woningen of andersom? En dat is slechts maar één van de redenen. Ja, er is een enorme puinhoop in de wereld. Er zijn veel mensen die moeten vluchten. Maar dat is ook een teken dat de Verenigde Naties géén macht meer hebben en dus is het tijd voor een nieuw systeem. In ieder geval vind ik dat er sprake is van een asielcrisis en daar zijn broodnodige nieuwe maatregelen voor nodig. En nu al zeuren dat een rechter dat terug gaat fluiten, zegt ook iets over het geloof in de eigen wetgeving en democratie. Ook hier gaan de universiteiten (het bestuur daarvan is ook een NGO, toch?) weer op de stoel van de politiek en rechter zitten.
UPDATE – Paternotte van D666 wil nog even wat kritiek uitten op het coalitieakkoord en Wilders ook nog even persoonlijk aanvallen door Putin er even bij te halen. Maar veel mensen weten gelukkig dat Paternotte Nederland zo goed als zeker uit zou leveren aan de EU maar gelukkig steekt daar voor nu nog even een stokje voor.

Nu.nl komt met een artikel dat het vertrouwen in de EU weer is gedaald, maar altijd nog hoger is dan de Tweede Kamer. WATTT? Wat een ongekende bullshit is dit. Als dat al waar was, dan zou de opkomst voor de Tweede Kamer verkiezingen lager scoren dan de opkomst voor de EU parlement verkiezing. En dat is bij lange na niet zo. Wat een kolder is dit artikel. Echt bizar dat dit soort nep onderzoeken zo op het internet geplempt worden.


WEER & KLIMAAT
De Doomsday wordt weer van stal gehaald. Van alle klimaatrisico’s is waterschaarste voor Nederland het meest nijpend, zegt het Planbureau voor de Leefomgeving. Ze komen met allerlei redenen waarom dat zo is, maar de échte reden die staat er niet. Ik denk namelijk dat in Nederland géén watertekort kan ontstaan. Zeker niet als het zo blijft regenen zoals het dit jaar heeft gedaan. Maar áls er een watertekort ontstaat in de toekomst, dan ben ik bang dat onze buren dat veroorzaken door het leegpompen van alle rivieren, omdat zij dan (ook) erg veel last hebben van watertekorten. Dat is het probleem, dat landen zich alle zoetwater gaan toe-eigenen. Dus ik ben zeker een voorstander van het aanleggen van grote buffervoorraden.


CORONA & VACCINS
Melinda Gates, de ex van Bill gates, trekt zich terug uit het bestuur van de Gates Foundation. De reden is nog niet bekend, maar ik denk dat ze het niet meer trekt en dat haar ex teveel in de verkeerde vaccinatiehoek zit. En die vaccinaties liggen onder vuur. Er is veel aan de hand en ik denk dat er binnenkort wat doofpotten open worden getrokken.

We hebben (nog even) een nieuwe idioot en clown als staatssecretaris van Volksgezondheid, namelijk Maarten van Ooijen (CU). Deze <vloekwoord> noemt de kritiek op de veiligheid van de vaccinaties ‘desinformatie‘ en wil dit ‘uitgummen. Het is echt bizar. En dat terwijl de eerste rechtszaken tegen de coronaprikjes zijn gestart. De ‘vaccines’ Janssen en AstraZeneca zijn nu uit beeld verdwenen. En ik als wappie weet dat zoiets niet zomaar is gebeurd. Als u zoekt in mijn blog vind u genoeg informatie hoe en waarom deze gifspuiten niet meer in Nederland verkrijgbaar zijn. Dus deze clown bluft tot het einde. Maar ook hij dient ter verantwoording geroepen te worden wegens het uitten van desinformatie. Dat zal in de toekomst gaan gebeuren, hoop ik. Want het Coronatijdperk lijkt dan wel afgesloten voor een grote meerderheid van de Nederlanders, voor mij is dat zeker niet zo. Nu begint het pas. De puzzelstukjes vallen steeds meer in elkaar en ik hoop dat de beerput helemaal open zal gaan. Dat gaat gebeuren, zeker als de oversterfte aan zal houden. Ik hoor om mij heen dat er veel mensen (turbo) kanker hebben. Het is wachten op de eerste artsen die dit gaan bevestigen. Maar wellicht worden er eerst zaken op zorgachterstand gegooid zodat er tijd gewonnen wordt.


OORLOG RUSLAND – OEKRAÏENE EN ISRAËL – HAMAS
Als Frankrijk militairen gaat installeren in Oekraïne, dan zullen ze ongetwijfeld doelwit gaan worden, volgens Rusland. Logisch natuurlijk. Echter, bij een aantal aanvallen over en weer komt er vervolgens een groter conflict en gaat het los. Macron kennende, maakt dat hem niets uit, want hij is zó dom dat de gevolgen niet door hem overzien worden.
UPDATE – Nu.nl heeft het over Westerse landen die overwegen om Westerse militairen naar Oekraïne te gaan sturen om Oekraïense rekruten gaan trainen. We zijn weer een stapje dichterbij een groot conflict als dat gaat gebeuren.

De Westerse tanks verdwijnen van het slagveld, waarom is dat?wordt er in een filmpje uitgelegd. Ik ga dat filmpje niet eens kijken. Ik weet het antwoord wel: de Westerse tanks worden aan de lopende band door drones vernietigd, want deze tanks zijn niet opgewassen tegen de drone slagkracht van de Russen. Ze werden met veel bombarie toegezegd en uitgeleverd aan Zelensky. Nu staan er enkele exemplaren te pronken op het Rode Plein in Moskou. Wat een losers. De oorlog gaat nooit gewonnen worden door Oekraïne. Ook niet als het Westen gaat ingrijpen, want dan gaan we er allemaal aan en zijn er alleen maar verliezers.

Clown Zelensky probeert wanhopig manieren te vinden om dienstplichtige Oekraïners te rekruteren. Maar blijkbaar willen ze niet meer, want veel mannen bevinden zich in het buitenland of verbergen zich. En dat moet hún keuze zijn, vind ik. Je kan niemand verplichten zijn of haar leven op het spel te zetten. Dat dient altijd een vrijwillige keuze te zijn. Vandaar dat ik vanuit mijn ideologie altijd tegen dienstplicht ben, ook als een land in oorlog is. Hoe dan ook, Zelensky is op weg naar de nederlaag. Gebrek aan manschappen en materialen.


ECONOMIE
Ik zag een “X’ bericht met een grafiek die weergeeft dat het bankensysteem al sinds 2023 failliet is. Wellicht was het Coronatijdperk een welkome afleidingsmanoeuvre. Maar dat is wel erg complot denken. Uit deze grafieken zou blijken dat het Game Over is voor onze banken. Die leven op de reservetijd.

Begin 2024 zijn er meer bedrijven failliet gegaan dan een jaar eerder het geval was. En dat was een vreemd jaar (Coronatijdperk). Ondernemers hebben het dankzij dat tijdperk nog steeds zwaar. Ik denk dat de harde waarheid zich langzaam maar zeker gaat aandienen. Maar ik durf géén tijdpad meer neer te zetten. Want door de trucjes die de regimes en banken uithalen, kunnen ze de boel nog even faken.

De Nederlandse economie is onverwachts gekrompen, zegt Staatsblaadje AD. Ha, ha. Heb ik toch weer gelijk. En ik ben maar een amateureconoom. Nu weet ik het ook zeker. Er worden trucs uitgehaald om de economie maar positief eruit te laten komen, maar we gaan nog steeds bergafwaarts. En dit is nog maar het begin.

Verhuurders van woningen zijn bang dat door gerechtelijke uitspraken ze hoge bedragen moeten terugstorten naar hun huurders. Dat heeft ook hier natuurlijk te maken met EU richtlijnen. Die uitspraken zijn nog niet gedaan door rechters, maar er is zeker kans op. En dat terwijl clown De Jonge de huren in de vrije sector al aan banden heeft gelegd.

Supermarkten gaan zich roeren, want ze komen er achter dat het aanstaande verkoopverbod voor rookwaar hun méér gaat kosten dan omzet. Denk aan de extraatjes die ze van de fabrikanten toegestopt krijgen. Dat werkt net zo als een pakket ophaalpunt. Die betalen ook een vergoeding per pakje. Maar klanten kunnen ook naar een andere supermarkt gaan die bijvoorbeeld een tabaksshop inpandig hebben of in de buurt hebben. Dus sommige supermarkten lopen ook nog eens extra geld mis omdat klanten hun boodschappen ergens anders doen. Ik hoop het. Het is hun eigen schuld. De hoepels worden steeds kleiner. Het is tijd voor groot verzet tegen dit regime.


KIJK EN LEESTIPS
Blckbx today #312: Spike-eiwit in donorbloed? | Globale weerstand WHO groeit | Banken verwerpen cash.
Blckbx today #313: ‘Plasterk premier’ | Pro-Palestinaprotesten escaleren | Zero-emissie: strop winkeliers.
‘Rechts’ hoofdlijnenakkoord? | Boeren strijdend naar Brussel | Kees van der Pijl | DWIV #4.
Weekoverzicht #20 – 2024 – Willem Engel en Jeroen Pols.

DE ZWARE TIJDEN ZIJN AANGEBROKEN, ER IS ACTIE NODIG!

Nick

Bronnen: youtube.com, maurice.nl, trouw.nl, telegraaf.nl, vrt.be, nu.nl, cnn.com, cnbc.com, opinieZ.com, bnr.nl, rijnmond.nl, fvd.nl, zerohedge.com, tweakers.net, medischcontact.nl, rtlnieuws.nl, twitter.com, msn.com, wikipedia.com, viruswaarheid.nl, nieuwrechts.nl, arnowellens.eu, videowaarheid.nl, blckbx.tv, parool.nl, eenvandaag.nl, ad.nl, indepen.nl, nieuwnieuws.nl, powned.nl, nature.com, guldencourant.nl, hartvannederland.nl, bnr.nl, fvd.nl, cafeweltschmerz.nl, nemokennislink.nl, sp.nl, msm.com, thesun.co.uk, knack.be en nos.nl.

Similar Posts