VAN KWAAD TOT ERGER – 01-10-2020

Onze vrijheid is echt in groot gevaar.
De zogenaamde besmettingen lopen op maar de ziekenhuisopnames blijven sterk achter.
Er klopt naar mijn mening niets van de data die over ons wordt uitgestrooid.

Een bericht gisteren in de Telegraaf deed mijn haren weer eens rijzen. Enkelbanden (Turkije?) voor mensen die  in quarantaine moeten. Het is een premium artikel dus meer weet ik nu helaas niet.
Mondkapjesplicht op school. Het is toch niet te geloven???
Leerlingen en medewerkers moeten op de gangen een mondkapje op. In de klas mag het af. Nou, dan kunnen ze het ook nog steeds aan elkaar doorgeven. Heeft dus géén enkele zin.
Ze zijn nu echt te ver gegaan en ik krijg er nu dus echt last van.

Ik weiger om een mondkapje (muilkorf) te dragen op school en zal vanuit mijn principes het gevecht moeten aangaan. Paul Rosemüller heeft gezegd dat mondkapjes niet verplicht kunnen worden omdat de wet het (nog) niet toestaat. En zo is het.

Ik zeg zeker niet dat de Corona een griepje is maar het effect is er wel mee vergelijkbaar.
In 2016 was er ook een grote druk op de IC’s vanwege een zware griepgolf. Toen was er ook géén lockdown.

UPDATE: Na een gevecht van een week ben ik helaas verplicht om tijdens transit van gang naar lokaal ook een mondkapje op te doen. En ook tijdens mijn pauzewacht. Ik ben helaas afhankelijk van een inkomen dus ik moet meedoen. Mocht ik de loterij winnen dan zal ik meteen het gevecht aangaan zolang ik over liquide middelen kan beschikken. Weer één van mijn principes opzij moeten zetten. Wat een slappe l*l ben ik soms toch.
Maar mijn achterhoede gevecht blijft. Zichtbaar en onzichtbaar.

 

               #ikdoenietmeermee

Nick

 

Bronnen:  nu.nl,  telegraaf.nl, nos.nl, npo.nl

Similar Posts