DE ZWIJGENDE MEERDERHEID – 19/01/2022

” De dictatuur, (QR) testmaatschappij, tweedeling én politiestaat is een feit in Nederland! “


BREAKING NIEUWS VANUIT DE MAINSTREAM MEDIA

De pandemie is voorbij! De Televaag komt met een artikel die zegt dat Omicron vergelijkbaar is met een mild stevig griepje.
Hé, het Parool komt ook met een vergelijkbaar artikel. Dus alles gaat weer terug naar normaal! YIPPIE!
Ouders, laat je kinderen niet meer prikken met een experimentele gentherapie. DOE HET NIET! Het is ook niet meer nodig.
En nu komt ook RTL Nieuws met het verheugende bericht. Mensen, het is voorbij!
Hugo, Mark, Wallinga, Kuijpers, Van Dissel en Grapperhaus, het is voorbij. Jullie zullen hopelijk over een tijdje verantwoording mogen afleggen voor jullie FAAL beleid en in mijn ogen zelfs misdadig beleid!

Oww wacht….. Rutte IV, het OMT, de spoedwet, de G’s, de prikken, de muilkorven en spatborden. Dat gaat natuurlijk niet meer weg zonder revolte.

En dan de “zwijgende” meerderheid. Een kleine groep die behoort tot de slapende massa, organiseerde een manifestatie.
Zij wilden laten zien dat de zwijgende meerderheid het gewoon eens is met de maatregelen die de overheid ten aanzien van Corona, aan het volk heeft opgelegd. Ze hebben alle recht om hun mening te uiten. Laat ik dat voorop stellen.
Maar een kleine groep die ervanuit gaat dat de meerderheid van het Nederlandse volk het met de maatregelen eens is, vind ik wel ver gaan. De meerderheid denkt er gewoon niet goed genoeg bij na en ziet wel wat er gebeurt. Pas als maatregelen hen persoonlijk treft, worden ze wakker. Zo hebben zaken als de toeslagenaffaire kunnen gebeuren. Zo hebben bijna alle oorlogen kunnen gebeuren. Omdat de meerderheid sliep en de ernst van de situatie pas doorhad toen het te laat was. Sterker nog, als ik nog terug denk aan de toeslagenaffaire, kan ik mij nog goed herinneren dat er bij de comments van nu.nl (dat zijn de 30% mensen die denken alert te zijn en overheidshandelen volkomen vertrouwen), zelfs nog hardere straffen wilden voor de veelal onschuldige slachtoffers van het systeem. Gewoon omdat de overheid in hun ogen altijd gelijk heeft. Ik ken dat soort mensen ook in mijn nabijheid. Daar is niet doorheen te breken met feiten. En zelfs als achteraf blijkt dat er toch complotten waren of dat zaken toch anders waren dan in het nieuws was weergegeven, zullen ze blijven ontkennen óf zeggen dat ze dat altijd al wisten. Er is gewoon niet te discussiëren met deze 30%.

Vandaag ook een massaal protest in Brussel. Er waren zeker 100.000 mensen, maar misschien ook wel 250.000. Vanuit alle landen uit Europa waren er demonstranten. Ik was er weer niet bij. Maar ik ga op dit moment ook niet zo graag naar het buitenland, België incluis.
Op YouTube een klein filmpje. De mainstream media heeft het weer over slechts duizenden demonstranten en over geweld dat is gebruikt door een kleine groep demonstranten. Maar dat was volgens mij geïnitieerd door Antifa. Die zijn sowieso tegen democratie en vrijheid.
En dan noemen ze het FvD fascistisch. Hoe krom kan het allemaal wel niet zijn?
Als u trouwens kijkt naar de kleding van de relschoppers, dan komt die totaal niet overeen met de kleding van de vredelievende anti corona maatregelen demonstranten. Die dragen over het algemeen vrolijke kleding en gele paraplu’s. De relschoppers zijn doorgaans zwart gekleed en hebben (zwarte) gezichtsmaskers. Zijn het de Romeo’s of zijn het Antifa demonstranten? Hoe dan ook: weer een poging om vredelievende mensen in een verkeerd daglicht te zetten. Die 30% behorende tot de zwijgende meerderheid hebben hun mening al klaar. “Het zijn de corona demonstranten!”. Verbieden die demonstraties, overheid doe iets! Dat is wat ze denken en zeggen. Die onbenullen.

En nu is er Omicron. En nog zijn die slapende mensen niet wakker te krijgen. Maar zelfs de mainstream media Telegraaf komt dus met het nieuws dat het Omicron virus veel weg heeft van een stevige griep. En dat betekent dus gewoon dat we terug zouden moeten gaan naar normaal. Maar dat gaan we dus niet, want het digitale EU paspoort moet erdoor. Precies zoals ik en de vele andere wappies altijd al hadden voorspeld. Die ongekozen ‘president’ Ursula Braun van de EU heeft het zelf gezegd. Journalist Arno Wellens doet onderzoek naar de digitalisering vanuit de EU. Bekijk zijn Twitterstream maar eens.


UPDATE 24 JANUARI 2022 – WHO ONDER VUUR
De ratten verlaten het zinkende schip. Nu ook al bij de World Health Organisation. Daar komen verhalen tevoorschijn betreffende interne corruptie en handelingen die de bestrijding van Covid19 in de weg stonden. De beerput gaat langzaam open. Ik hoop dat de waarheid snel naar buiten komt. De grote meerderheid van de mensen zal dan zeggen “we hebben het niet geweten“.
De mainstream media loopt langzaam over naar de andere kant. Hopend dat zij niet aangewezen zullen worden als collaborateur. Helaas… mijn blog is de bibliotheek en staat bol van berichten van de mainstream media die censureert, liegt en bedriegt. Ook jullie zullen in de toekomst zwaar gestraft gaan worden wegens misdaden tegen de menselijkheid. Maar misschien dat jullie regime vriendjes nog wel een ‘Wag the dog‘ oorlogje met Rusland zullen uitlokken.

Ik lees zojuist in het nieuws dat woensdag de horeca weer open mag. Maar natuurlijk wel met het 3G systeem. Dat systeem werkt dus niet, want de prikjes laten mensen elkaar gewoon nog infecteren. Het wordt langzaam maar zeker steeds duidelijker dat het regime bezig is met het digitale paspoort. Maar dat digitale ervan, dat maakt het gevaarlijk. Het regime kan metadata aan het paspoort toevoegen en ervoor zorgen dat elke digitaal paspoort op maat gemaakt kan worden. mensen die geen booster hebben genomen worden automatisch uitgesloten van een vakantie naar bepaalde landen. Mensen die niet aan sport doen worden maandelijks bericht om op sport te gaan (of erger, krijgen bezoek vanuit de gemeente). Hoe dan ook, het sociale controle en kredietsysteem is dan een feit. De EU geeft toegezegd dat het paspoort geheel vrijwillig blijft. Ja, dat is een bezoek aan de dierentuin ook, echter zonder 3G kom je daar gewoonweg niet meer in. En dus gaat dat met zo’n EU paspoort precies hetzelfde worden. Men wordt gewoon zoveel mogelijk buitengesloten als niet aan de eisen wordt voldaan. Ik ben er nu echt heilig van overtuigd dat dit de route gaat worden. Een route die helaas niet meer gestopt kan worden.
Als je realistisch kijkt, dan is de meerderheid van het volk best voor zo’n systeem, want zij zien de gevaren niet op de lange termijn.
Pas als het te laat is gaat men protesteren. Nee, het is voorbij. Maar ik zal nooit meedoen! Ze kunnen de pot op.
Er zitten ook vele gevaren aan zo’n sociaal krediet systeem. Denk aan verraad, afgunst of slavernij. Stel dat een buurman doorheeft dat u als supermarktondernemer illegaal een klant helpt die géén frisdrank meer mag kopen omdat hij te dik is, dan kan de buurman u daarmee chanteren en zelfs bepaalde eisen gaan stellen. Nee, het wordt een systeem vol met verraad en verdrukking, We weten ook allemaal dat zo’n systeem op de lange duur dan ook niet houdbaar is. Eens komt er revolte of oorlog. Dus mensen: stop met testen en wis alle QR Corona apps. Dan is het morgen voorbij. Het is de laatste waarschuwing.

STOP DEZE WAANZIN EN STOP DE DISCRIMINATIE!

IK ZIE HET, HET IS HET MES OP ZIJN KANT

Nick

Bronnen: nos.nl, nu.nl, ad.nl, parool.nl, trouw.nl, Arno Wellens en telegraaf.nl.

Similar Posts