DE OMMEKEER? – 19/01/2022

” De dictatuur, (QR) testmaatschappij, tweedeling én politiestaat is een feit in Nederland! “

De afgelopen dagen is er veel in gang gezet. Vele demonstraties, fakkeltochten (die in Schiedam werd door de seniele burgemeester Lamers verboden) en open theaters onder het mom van een knipbeurt in een kapsalon.
Het virus lijkt naar mijn mening uit te doven. Vele infecties maar dalende ziekenhuisopnames, en dat in de winter!
Maar zou dat dan niet door de vaccinatie en boosters komen? Nee, want het is bekend dat de werking na een aantal maanden afneemt, dus dan hadden we maanden geleden ook al positieve resultaten gehad. Het ligt toch echt aan de Omicron variant. Die is zeer besmettelijk (en dus nog meer aerogeen) maar ook erg mild. En gelukkig maar.
Mensen over de gehele wereld zijn de Corona pandemie zat. De grote slapende meerderheid van het volk is aan het ontwaken en gaat inzien dat Omicron zorgt voor een grote infectieronde over de gehele wereld, booster of niet. Echter de ziekenhuisopnames blijven uit. En dat valt nu op. Omicron is het gewilde verkoudheidsvirus. Vele landen dubben over de ingestelde vaccinatieplicht. In Engeland gaan volgende week bijna alle maatregelen eraf. Maar hier in Nederland wil minister Kuipers 2G nog even achter de hand houden. Deze nitwit speelt met Pinokkio Rutte het spel om de QR code nog even mee. Maar ook Klaus Schwab weet dat het voor nu game over is. Echt binnen 1 maand is er een grote omslag geweest. Ik wist dat Omicron ons zou kunnen helpen, maar zó snel? Dat had ik niet zo goed ingeschat. Ook al heb ik een groot event voorspeld in de maanden januari en februari.
Maar in Nederland wordt door het regime nog lauw gereageerd. En dat baart mij nog steeds zorgen. Nederland is een voortrekker op het gebied van de digitale revolutie op het gebied van QR en digitaal paspoort. Dat blijkt wel uit de WEF papers, toch?

Dus vandaar dat het spel zeker nog niet gespeeld is. Want bij ons is het nog niet terug naar het oude normaal. En ik vrees dat het regime dat nog lang zal proberen vol te houden. natuurlijk nemen de protesten toe en gaan zelfs burgemeesters in actie komen om de maatregelen los te laten. Maar diezelfde burgemeesters zijn uiteindelijk ook medeverantwoordelijk voor het gevoerde beleid en alle boetes en schade die is aangericht. En dat is onvergefelijk. Ook vandaag nog BOA’s die in Rotterdam de theater kapsalon’s dwarszaten.

Ik denk dat in de maand februari pas echt duidelijk zal worden hoe de situatie rondom Corona ervoor staat. Want ziekenhuisopnames zullen er altijd blijven, ook al werden inderdaad (zoals de wappies al wisten), patiënten die bijvoorbeeld na een ongeluk positief getest werden, geschaard onder corona patiënten. Er zijn zó ontzettend veel fouten gemaakt dat het helaas niet te doen is om daar iedereen op af te rekenen. Ik vind dat persoonlijk erg jammer, want diep in mijn hart vind ik dat iedereen die een dubieuze rol heeft gespeeld in deze nep pandemie een passende straf verdient. Van slapende burgers tot artsen die kinderen wilden vaccineren voor een virus dat bij hen géén schade aanbracht (op een paar na, maar dat zou met de griep ook zo zijn geweest). En nu zelfs zeggen die idioten nog dat als kinderen nog niet besmet zijn geweest, de vaccinaties voor dat kind nuttig zijn. Wat een desinformatie is dit toch. Een Neurenberg proces waardig. Want we weten allemaal dat een natuurlijke infectie de beste immuniteit geeft en de injecties meer bijwerkingen geeft dan de kans op een ernstige verloop na een infectie met Corona bij kinderen.

Ik denk nog niet aan een post corona tijdperk, want we hebben genoeg af te handelen. Van eerherstel tot aan arrestaties komt het dus nog niet. Maar in mijn dromen zie ik Rutte, De Jonge en van Dissel aangehouden en vervoerd worden naar de Scheveningse gevangenis, waar Huig Plug tijdelijk weer werkzaam zal zijn.

De spil in het Corona verhaal is toch duidelijk Rutte. Een visieloze man. Dat is hij echt. Maar hij heeft wel degelijk de visie om de Europese Unie tot 1 grote moloch te maken en Nederland uit te leveren aan dat EU monster. En dus heeft hij goed geluisterd naar Klaus Schwab.
The Great reset loopt nog gewoon door, echter er zullen hobbels op het pad komen, vermoed ik zo. Dus zaken moeten versneld blijven worden uitgevoerd. De crisis tussen de Oekraïne en Rusland is ook een geweldig opkomend event om ons in een nieuwe repressie te gooien.

Rutte heeft zijn ministerploeg mee, want die heeft hij op zijn gemak kunnen selecteren. De 2e Kamer fractievoorzitters die in de coalitie zitten, zijn ook zorgvuldig samengesteld. Zo is Paternotte van D666 dus fractievoorzitter om het fake Cojona beleid te blijven uitdragen.
Maar in het post Cojona tijdperk zal hij, politiek gezien, waarschijnlijk zelfs door zijn eigen partij, genadeloos kalt gestellt worden. In de jaren 1930 zou hij een prima bruinhemd geweest zijn, denk ik zo. Maar hij zal, samen met het PVDA wicht Attje Kuiken, de volle laag krijgen en zullen ze beiden van het politieke toneel verdwijnen, schat ik zo in. Want beiden hebben hele domme uitspraken gedaan en een grondrechtelijk illegaal beleid gesteund. Ook voor hun is er altijd plaats in de Scheveningse gevangenis.

Ondertussen gaat het nieuwe Regime Rutte gewoon weer door met bezuinigingen op de zorg. We doen het voor de ouderen, we doen het voor de zorg, was het credo. Wat een leugenaars. Nederland zit weer 3+ jaar vast aan de ‘oude’ Rutte. De SP kreeg uiteindelijk wel een logische motie betreffende het laten meegroeien van het aantal betaalbare huizen goedgekeurd door het regime Rutte nadat het CDA ingreep. Maar voor de rest: men deed een plas en alles bleef zoals het was! De speld noemt Rutte endemisch. Geweldig!


UPDATE 20 JANUARI 2022 – BURGEMEESTERS: HERZIE CORONABELEID FUNDAMENTEEL
Ik zag burgemeester Cor Lamers (Schiedam) in het lijstje staan van de 30 burgemeesters die het coronabeleid fundamenteel anders willen zien. Nou, ik kan u vertellen dat burgemeester Lamers al sinds begin van de inwerkingtreding van de spoedwet op mijn netvlies staat.
ik hou dit heerschap heel goed de gaten en durf best de vergelijking met een bruinhemd te maken. Nee, dat durf ik toch niet.
Deze burgemeester heeft de volgende zaken op zijn geweten:
– Schiedam staat/stond in de top 3 van de hoogste uitgeschreven Coronaboetes. Ik herinner mij nog die 4 mensen die keurig op 1,5 meter een gebakje aten maar per stuk een boete van 450 Euro kregen wegens samenscholing (het was buiten). Juridisch vind ik dit al discutabel maar als burgemeester had hij gewoon moeten ingrijpen.
– Cor Lamers heeft zich duidelijk uitgesproken vóór vaccinatieplicht.
– Cor Lamers heeft enkele dagen geleden een fakkeloptocht verboden. De reden doet mij er niet toe. Demonstreren is een recht.
Een demonstratie wordt aangemeld en de gemeente faciliteert het geheel.

Maar nu wil hij haantje de voorste zijn met versoepelingen? Maak dat de kat maar wijs. Dit heerschap dient wat mij betreft, in de toekomst, voor een tribunaal te verschijnen wegens ondermijning van de democratie. Probeert hij dus gewoon zijn straatje schoon te vegen? Wetende dat er plotseling een ommekeer is gekomen? Ik trap daar in ieder geval niet in. Deze burgemeester heeft het coronabeleid vanuit het regime altijd zeer streng nageleefd. Ik vergeet niet en ik vergeef niet. Bruls staat ook op het lijstje. Walgelijk! Ook dit heerschap heeft burgers sterk onderdrukt. Nee, deze burgemeesters zien de bui al hangen. Ik ben LIVE aan het kijken naar het Tweede Kamer debat en zag dat Gideon van Meijeren (FvD) ook weer werd onderbroken. En zelfs later dat het gehele debat geschorst werd. Er is veel aan de hand. ik heb het gevoel dat sommige politici in paniek raken omdat hun veilige coronaregels opeens flink ter discussie staan. Het tribunaal zal hun in de toekomst opwachten, dat hoop ik oprecht. Want ik ben voor gerechtigheid. En ja, grote fouten maken mag, maar het wordt misdadig als zaken met valse data/statistieken worden bewezen en/of als een oppositiepartij met opzet wordt weggedrukt, gecensureerd of genegeerd.

Oh ja, Van Dissel heeft toegegeven dat de prognoses te pessimistisch waren. Maar daardoor zitten we nu nog dieper in de shit en hebben vele jongeren (met 15% toegenomen) zich van het leven beroofd omdat er geen uitweg leek. Schandalig! En minister Ernst Kuipers houdt 2G er ook nog even in, terwijl Omicron en Delta varianten gewoon door het lekkende vaccin heen braken. Toen 3G werd ingevoerd stegen de infecties explosief! En het is allemaal begonnen met een nep onderzoek door TU Delft. Dat onderzoek vroeg 1670 mensen naar hun mening betreffende een coronapas, echter de optie ‘geen pas invoeren’ stond er niet bij. En nu hebben ze recentelijk een rapport uitgebracht dat 2G maar ook 3G eigenlijk geen zin heeft omdat de vaccinatie lekt. Ook gevaccineerden geven het virus gewoon door.

Het wordt tijd dat Kuijpers opstapt (oh wacht… hij zit nog maar net) en Van Dissel per direct de wacht aanzegt en laat aanhouden wegens doodslag op zo’n 6000 senioren in 2020. Deze senioren werden letterlijk gevangen gehouden in het verpleeghuis maar daar vielen de meeste coronadoden omdat Van Dissel ventilatie totaal niet serieus nam (en nog steeds niet!). Ook is hij medeschuldig aan de vele gevallen van ernstige vaccinatieschade met de dood tot gevolg. Enkele dagen geleden kreeg een 77 jarige man na de vaccinatie een hartstilstand en overleed later in het ziekenhuis. Ja, de man was wat ouder, maar kwam levend en wel aan bij het vaccinatiecenter en ging per ambulance daar weg na de vaccinatie. Hij overleed in het ziekenhuis. Tenminste, dat is wat ze zeggen. Het kan ook zo zijn dat de man in de ambulance al (hersen)dood was. Ik was er niet bij dus ik weet het verder niet, maar soms is het meer tactisch om het moment van overlijden wat uit te stellen.

Onze maatschappij is kapot gemaakt door het regime en de burgemeesters. Ook hebben ze de ongevaccineerden tot op de dag van vandaag in het verdomhoekje gezet. En dat met data en statistieken die totaal niet bleken te kloppen. Evenzo met lekkende vaccins (experimentele gentherapie) die infecties niet konden stoppen. En dus zijn 2G en 3G waardeloos. Toch blijft het regime 2G en 3G verdedigen, waardoor oplettende burgers zoals ik naar andere agenda’s gaan zoeken. Agenda2030 moet en zal uitgevoerd gaan worden. Maar nee, de conclusies zijn vrij duidelijk. Daarom vind ik dat het regime en burgemeesters ter verantwoording geroepen te worden.

Ondertussen is de Corona vertegenwoordiger van VOLT (Tunahan?) weer aan het pleiten voor meer en meer testen (1G?).
Echt bizar. Het is voorbij, dame. Het is tijd om alle maatregelen los te laten. En dat moet ook wel, want de spoedwet was tijdelijk, toch?
Jullie blijven inzetten op verlenging na verlenging, inclusief die verschrikkelijk Rutte. Op deze manier komen we nooit van de NEP pandemie af. Die spoedwet moet per direct opgeheven worden, en met terugwerkende kracht, vind ik.
Het is voorbij! Maar naar mijn mening is er nooit een pandemie geweest. Ik las vandaag op Telegram (De Ruimte) dat als er een echte pandemie zou zijn geweest de vraag naar vaccins groot was geweest en niet de vraag naar valse QR codes. Daar zit zeker wat in.


UPDATE 22 JANUARI 2022 – NIEUWE CIJFERS CORONA
Er komen zoveel meldingen van infecties binnen dat de GGD het niet meer bol kan werken, vandaar dat er bij de positieven testen “Storing” staat. Het zou mij zelfs niet eens verbazen dat we al richting de 300.000 infecties (of meer) per dag zitten. En dat is goed nieuws als je kijkt naar de ziekenhuisopnames. Die dalen nog steeds. Deze NEP pandemie is over zou je nu toch wel zeggen bij een sterk stijgende infectielijn maar een dalende ziekenhuisopnamelijn. Dat is sinds de Coronacrisis nog niet eerder voorgekomen. Tenminste, niet zó sterk.
En dan is er ook nog het feit dat er veel patiënten opgenomen worden voor een andere kwaal dan corona, maar na een positieve test direct onder de corona patiënten geschard worden. Dus de werkelijke getallen betreffende ziekenhuisopnames liggen nog vele malen lager.
Conclusie: het is (voor nu) voorbij. Weg met de spoedwet en weg met de maatregelen!
Was het nu maar zomer, dan zou alles nog sneller gaan. Het OMT (=regime) heeft echter voor nu besloten dat we volgende week terug gaan naar de avond lockdown. Dus de oude maatregelen (inclusief 3G voor horeca). Echt dit OMT moet goedschiks of kwaadschiks weg. Deze idioten hebben hun kruit verschoten en dienen voor de rechter te verschijnen wegens wanbeleid met doden (zelfmoorden jongeren en dood senioren) tot gevolg. Dinsdag weten we meer ná de persconferentie. De demonstraties nemen steeds meer toe. Ik ben bang dat de beer losgaat, en dat is te danken aan het OMT en regime. Rutte zal vroeg of laat van zijn voetstuk vallen. Dat weet ik nu zeker.
Overal is gedonder. Dus zoekt de NAVO maar weer eens ruzie met Rusland. Om de aandacht van de deplorabele staat van het Westen uit het zicht te houden. Maar voor hoelang nog?

Bron: nu.nl / RIVM

STOP DEZE WAANZIN EN STOP DE DISCRIMINATIE!

IK ZIE HET, HET EINDSPEL IS BEZIG.

Nick

Bronnen: nos.nl, nu.nl, ad.nl, rd.nl, De Speld, schie.nu, en telegraaf.nl.

Similar Posts