MOMENT OF TRUTH – 12/01/2022

” De dictatuur, (QR) testmaatschappij, tweedeling én politiestaat is een feit in Nederland! “

Vandaag heeft het OMT overleg over het op- of afschalen van de maatregelen.
Maurice de Hond is wat positiever dan ik en denkt dat vrijdag er wel een aantal zaken worden afgeschaald. Tegelijkertijd maakt hij zich wel zorgen over de muilkorven die buiten (ha, ha) in drukke openbare gelegenheden gedragen moeten gaan worden. Hij ziet, denk ik, een strijd tussen het OMT (Van Dissel) én de minister van VWS.
Maar hoe dan ook, vrijdag komt er weer een persconferentie en daar zal het duidelijk gaan worden welke kant we opgaan.
Heb ik ongelijk en gaan de maatregelen afgeschaald worden? De kans op introductie van 2G en vaccinatieplicht is erg klein, maar de kans op handhaven van 3G is groot, denk ik. Dus de winkels, als ze open mogen, gaan open met een 3G systeem, denk ik. Dus dan zijn ze de facto nog gesloten voor mij, want ik zal mij nooit laten testen.
Aan de andere kant lees ik dat de winkels in Overijssel gewoon open gaan, wat het regime ook beslist. En dat vind ik een goede zaak. maar dan ook open met z’n allen én géén compromissen betreffende 3G, etc.

Maar goed, ik ben pessimistisch, want ik denk dat het regime niet veel maatregelen gaat loslaten. Want het dictaat vanuit de EU moet gewoon uitgevoerd worden. Alleen is het moment niet opportuun en dus wordt de boel geparkeerd. Dát is wat ik denk dat er gaat gebeuren. Maar het regime weet ook dat de winkels nu eens echt open moeten gaan, dus vandaar dat ik denk aan een soort van 3G systeem. 2G zou ook kunnen, maar dat zou op dit moment heel veel onrust geven. Maar in mijn geval is 2G hetzelfde als 3G.
Feitelijk is het ook een verzwaring, want dan mag je dus alleen nog maar naar de kapper ná een PCR test, haha.

Kort samengevat:
– Afschalen van de maatregelen en winkels zonder 2G of 3G open?
Prima, we zijn op weg om alle maatregelen af te schaffen. Mijn vrees voor een Digital Green Passport, 2G, 3G en vaccinatieplicht worden
weer op de lange baan geschoven en dus zit ik er (voor nu) voor een groot deel naast met mijn voorspellingen.

– Kleine afschaling van de maatregelen, bijvoorbeeld muilkorven af in de winkels en alle winkels open maar met 3G?
Het regime stelt de grote zaken nog even uit. Maar het blijft een kritische situatie. Ik zit er gedeeltelijk naast met mijn voorspellingen,
maar aan de andere kant ook weer niet. Want 3G is er en blijft er. Dus nog géén excuses. Het regime koopt dus tijd.

– Geen afschaling van de maatregelen of een paar kleine aanpassinkjes, zoals met 4 mensen thuis mogen zitten.
Het regime is nog steeds op koers naar het EU beleid van QR code, 2G, 3G en vaccinatieplicht. En misschien zelfs uitbreiding van
muilkorfplicht buiten. De winkels blijven dicht. 2G, 3G en vaccinatieplicht worden voorbereid en besproken.
Het regime blijft mensen verder onder druk zetten. Ook hier koopt het regime wat tijd.

– Geen afschaling van de maatregelen, 2G, 3G en invoering van muilkorfplicht buiten. Winkels open met 2G of 3G.
Het regime zet een tandje bij en gaat verder met druk zetten op de ongevaccineerden en niet geboosterden. Ze heeft nog géén
uitgewerkte plannen, maar die komen de komende weken.

Ik denk dat er vrijdag niet veel gaat gebeuren. Ook al zit het tij mee. Maar het regime wil verder afwachten dus zal niet heel véél maatregelen gaan afschalen, denk ik zo. Wel zullen ze steeds meer de kant opgaan van dwang en drang. Ik heb er in ieder geval géén vertrouwen in. D666 heeft een flinke lepel in de pap en met die autist Paternotte als fractieleider weet je genoeg.
Het desastreuse beleid wordt gewoon voortgezet. Maar ik ben benieuwd of ze het dan vrijdag wel gaan hebben over 3G, 2G en vaccinatieplicht.

Maar off te record, de winkeleigenaren kunnen ook zomaar roet in het eten gooien van het regime. Want als ze massaal open gaan, is het gebeurd en moet het verzet gaan doorpakken.

Ons hele democratische stelsel in het Westen loopt volgens Maurice op zijn einde. Dat is wat ik ook denk, maar hij heeft vertrouwen in een nieuw systeem waar de burgers meer verantwoordelijkheden hebben (down to top).
Ik, als zwartkijker denk nog steeds aan een China 2.0 systeem.

Hoe dan ook, het wordt erg spannend de komende weken. En dat heb ik zeker wel goed gehad, want de winterperiode is nog niet voorbij!

UPDATE 13 JANUARI 2022 – ER BLIJFT VEEL DRUK OM DE WINKELS TOCH OPEN TE GAAN DOEN.
De druk op het regime blijft hoog. De winkels willen zaterdag open. Zou het regime dan toch overslag gaan zonder 3G?
Winkels open, horeca nog dicht? Ik ben benieuwd!

Hier nog een fantastische compilatie van allerlei Corona kritische uitspraken van kritische artsen en juristen. Echt een aanrader!

UPDATE 14 JANUARI 2022 – PERSCO VAN HET REGIME

Nou, de persco is nog bezig, denk ik en ik kan al wel stellen dat de maatregelen eigenlijk niet zijn afgeschaald. Ja, de winkels mogen onder hoge druk weer open. Goh, wat een fijn gevoel is dat zeg. De horeca blijft dicht. Wat een deceptie. En 3G blijft ook nog (bij de amateur sport). Maar dit is dus gewoon weer een tussenfase.
Ernst Kuipers heeft zelf gezegd dat 2G en uitbreiding van de coronapas nog in ontwikkeling is. De opkomst van de dictatuur blijft doorgaan.
Dus géén excuses van mij dat ik het fout had en alle maatregelen er alleen waren voor Cojona. Nee, als mensen nu nog niet wakker worden is het volgende keer te laat. Want 1 of 2 persco’s verder en de vaccinatieplicht en/of 2G/3G worden een feit.

Zag u de 6 bordjes nog? Het waren er tot nu toe 4: handen wassen, afstand, lucht en testen. Er zijn er 2 bijgekomen: vaccinatie en muilkorf.
Maar wat raar is: de 4 bordjes tot nu toe werden gezien als een soort van ‘moeten’. We weten allemaal dat testen zeker niet verplicht is, maar overal spreekt men van “…en moet men zich laten testen”. Zo dan ook met die andere 2. De bordjes geven namelijk geboden aan. Men dient zich (min of meer) daaraan te houden. Dus de facto straalt het kabinet nu dus al uit: vaccineren en dragen muilkorf is verplicht!
We weten allemaal dat het natuurlijk niet verplicht is, hoewel… voor het geen afstand houden of handen schudden kun je dus wel degelijk een boete krijgen. Maar houdt dat stand bij de rechtbank als je dit noemt met de andere 4 bordjes? Een interessante vraag.
Thierry Baudet van het FvD kreeg een tijd geleden een boete wegens handen schudden tijdens zijn verkiezingscampagne. Maar zou hij die boete nu ook nog krijgen als hij zich verweert met het feit dat het bordje ‘vaccinaren’ er nu ook bij staat, terwijl dat niet verplicht is? Daarmee dus suggererend dat de overige 5 bordjes dan ook slechts dringende adviezen zijn.
Dit is misschien wel iets voor Mr. Bart Maes of Mr. Jeroen Pols om eens te melden bij een rechtszaak.

Maar goed: er komt gelukkig komt er steeds meer verzet tegen dit verachtelijke regime, RIVM en OMT!

UPDATE – KUIPERS: “2G SYSTEEM GAAT ABSOLUUT WERKEN”.
Het gaat dus precies zoals ik had voorspeld. Kuipers is een D666 WEF vazal die precies doet wat de hogere bazen hem influisteren.
Vandaag was slechts ‘weer’ een tussenstap (de laatste?). Vanwege de hoge druk vanuit de bevolking om winkels open te gooien.
Een volgende keer gaat de spanning er weer op door de horeca, musea en andere zaken vrij te geven, maar dan waarschijnlijk met 2G (3G is er al). Hier een krantenbericht waarin Kuipers 2G goed ziet werken. En dat is een arts?
Dus helaas, ondanks dat 2G en 3G niet zullen werken met de huidige vaccins, komt het er toch. Want het is een EU dictaat.
De boostercampagne is ook nog eens mislukt. Dus reden temeer om voor alle leuke uitjes 2G te gaan eisen. En dus gaan veel mensen zich weer laten boosteren, met alle gevolgen van dien. Maar ja, het is een eigen vrije keuze van de mensen, toch? Of is het toch wel drang/dwang?

UPDATE 15 JANUARI 2022 – WINKELS WEER OPEN. HET IS OVRAL STERVENSDRUK
Het is vandaag overal stervensdruk. Ik merk het alleen al aan het aantal beschikbare parkeerplaatsen bij de (kleine) winkelcentra. Die zijn allemaal bezet. Het is erg druk buiten op straat. Mensen zijn massaal naar de winkels gegaan. Ik niet. Maar ik was wel benieuwd of in mijn stad Vlaardingen de horeca ook open is gegaan. En dat is deels zeker het geval. Een aantal cafés zijn demonstratief open en worden echt massaal bezocht. het lijkt wel een voetbalfeestje, zo druk is het. Aan de andere kant zie ik ook meer muilkorven buiten op straat (zoals het advies is sinds gisterenavond). Dat stemt mij verdrietig. Deze strijd is nog lang niet beslecht, vrees ik. 2G en de EU Green Pass zullen nog steeds gepushed gaan worden. En als ik de mensheid zo bekijk, ben ik nog niet overtuigd dat de massa op tijd wakker zal worden.
Gelukkig staat Omicron wel aan de kant van de ongevaccineerden. De uitwerking is erg mild en Omicron heeft de potentie om deze NEP pandemie te gaan beëindigen. Maar het wordt een race tegen de klok. Gaan 2G en The Digital Green Pass winnen, of zal Omicron zo snel verspreiden dat de bevolking op tijd immuun is geworden. En immuun is een relatief begrip, want het virus zal niet meer weggaan en nog vaak muteren zodat iedereen weer opnieuw geïnfecteerd kan raken. Echter elke mutatie zal waarschijnlijk weer een stukje milder worden.


UPDATE 16 JANUARI 2022 – 2G LANDEN KOMEN ERAAN!
Frankrijk wordt een 2G land. De QR code komt steeds meer in het leven van de mensen. Straks mag je niets meer zonder de injecties + boosters. Ook Duitsland is al ver met 2G.
Waar zijn we mee bezig? Het wordt toch steeds duidelijker dat we afstevenen op een dictatuur van jewelste? Corona was slechts de trigger, het nep klimaatprobleem gaat het afmaken. Maar niet het klimaat is de schuldige, nee het is het Westerse kapitalistisch systeem. Dát is naar de klote en daardoor wordt China machtiger dan ooit en groeit haar invloed. De dreigende conflicten waarin Rusland, NAVO en China een rol spelen zijn gevaarlijker dan ooit. Er hoeft maar één land de nucleaire optie te gebruiken en het is gebeurd.
Maar goed: de Nederlander kan gelukkig weer winkelen 🙂 In Nederland staat de invoering van 2G nog even stil. Even. Hier nog een stuk van Pieter Omtzigt over de wetgeving omtrent 2G.
De ongevaccineerden zijn de nieuwe criminelen die in veel landen achterna gezeten gaan worden door de veiligheidsdiensten. Dat is onze toekomst. En de meerderheid van het volk slaapt of kijkt dan toe. Die ongevaccineerden zijn immers een gevaar voor anderen, dus oppakken en onder dwang enten en/of hele hoge boetes zal het narratief over een tijd gaan worden.

Dus nee, ik kan helaas nog steeds géén excuses aanbieden aan iedereen voor het feit dat ik een wappie ben en dat ik het zó fout had met de voorbereidingen van de China 2.0 controle maatschappij. Het Nederlandse volk is stug, dus die moet voorzichtig gebroken worden, denk ik zo. Binnen een week of 6 weten we hier in Nederland meer over 2G, 3G en/of vaccinatieplicht denk ik maar zo.
Maar als het er komt kan niemand mij meer van mijn mening afhouden dat het alleen nog maar gaat over controle en de China 2.0 maatschappij inrichten. En dat is dan ook de dag dat mijn leven drastisch zal veranderen. Vreemd, ik moet opeens denken aan de soundtrack van Class of 1999 ‘Come the Day’. Misschien toepasselijk, misschien ook niet…


UPDATE 22 JANUARI 2022 – En tot overmaat van ramp blijkt de machtige arm van China ook nog eens onze universiteiten bereikt te hebben. China heeft ‘slimme’ bestuurders die precies weten hoe het Westen te beïnvloeden. Begin bij de hoger opgeleiden, want die komen (helaas) vaak in de politiek terecht. En op die manier kunnen ze hun waar (hun visie op mensenrechten politiek) verkopen aan het Westen. Het lijkt goud dat er blinkt, echter het is niets anders dan ijzer met een dun laagje chroom. Vandaar dat 2G en 3G ook nog niet verdwijnen. Het is een onderdeel van het plan om een wereldwijd gecontroleerd China 2.0 systeem te introduceren. De openbare gedachte erachter? Het klimaat redden, ziektes onderdrukken, overbevolking aanpakken, minder oorlogen, etc. Noem het maar op. Maar de echte schil is natuurlijk controle over de burgers! Als alle (deug)burgers in dit systeem meedoen, dan kunnen de regimes problemen beter aanpakken, denken zij.
Maar wat ze vergeten is dat vrijheid, creativiteit en innovatie het belangrijkste is dat mensen kunnen hebben en in een onderdrukkend systeem worden deze kwaliteiten onderdrukt. De Chinezen zijn machtig geworden door kopieergedrag en opkoopgedrag, maar pas de laatste 10 jaar zijn ze echt in staat om zelf superieure producten te maken. Denk aan AI en supersonische technieken.
Echter China vergist zich in het systeem. Want China kent nauwelijks mensenrechten en dat zal ze uiteindelijk dan ook op gaan breken. Ze hebben géén flauw idee dat mensen in het Westen hun afgepakte vrijheid zullen terugpakken. En meer, als China niet oppast.
De maat betreffende Corona is vol. De regimes die de vrijheid niet teruggeven zullen zwaar boeten. En als blijkt dat China aan de touwtjes trekt , dan zal de vergelding zwaar zijn.
In ieder geval zal ik vanuit mijn ideologie nooit kunnen meedoen in een systeem van blijvende onderdrukking en totalitarisme. Ik zal mij hevig gaan verzetten en uiteindelijk een persona non grata worden, in de cel belanden óf in een gevecht om het leven komen. Een andere optie is er voor mij niet. Ik doe niet mee aan discriminatie, onderdrukking en slavernij. FREEDOM 4 ALL!

STOP DEZE WAANZIN EN STOP DE DISCRIMINATIE!

IK ZIE HET, HET EINDSPEL IS BEZIG.

Nick

Bronnen: nos.nl, nu.nl, ad.nl, telegraaf, YouTube, maurice.nl en twitter.com

Similar Posts