HET BEGINT UIT ELKAAR TE VALLEN – 08/01/2022

” De dictatuur, (QR) testmaatschappij, tweedeling én politiestaat is een feit in Nederland! “

Het gaat de laatste dagen snel. Mede door Omicron. Collaborateur media nu.nl heeft een artikel over dat het heel normaal is om meerdere vaccinaties te krijgen tegen een bepaalde ziekte. Met dit bericht willen ze de mensenmassa rijp maken om meerdere boosters te ontvangen en de boodschap uitdragen dat het héél normaal is.
Alleen de vaccinaties voor andere ziektes dan Cojona werden nooit boosters genoemd. Dus dat is al een vreemde zaak. ik denk dat ze het gewoon niet meer weten en maar wat verder experimenteren. Met alle gevolgen van dien. Toevallig kwam ik nog een oud artikel tegen op Twitter dat helaas niet in mijn archief terug te vinden was. Maar nu wel. Het gaat om een artikel in het AD dat op 1 april 2021 werd geplaatst en daarin zegt een immunoloog dat is bewezen dat je na je 2 injecties geen Covid19 meer kan overdragen. We weten nu allemaal dat zijn uitspraak grote bullshit is geweest. Is het opzet? Nee, ik denk dat de artsen het gewoon ook niet meer weten. En dat is logisch gezien het feit dat Covid19 een nieuw virus is. Tenminste, dat is wat ze ons vertellen. Ik blijf het vreemd vinden dat de griep weg is en dat de symptomen van Covid19 erg veel lijken op die van de griep. Maar laten we voor nu even aannemen dat het nieuw is.

Maar dan komt het volgende: de bewijzen stapelen zich op dat de injecties niet helpen tegen de Delta en Omicron variant. Waarom dan toch doorgaan op dit enige pad van ‘succes’? Dat is de vraag. En Diederik Gommers uit nu ook steeds meer zijn twijfels.

Ook op het verachtelijke nu.nl vandaag een artikel over wat een herseninfarct is en hoe je het herkend. natuurlijk weet de mainstream media dondersgoed dat bloedsomloopproblemen sinds de injecties sterk zijn toegenomen. Bekende Nederlanders verschijnen meer dan ooit in de krant als ze last hebben van bloedsomloopproblemen. Maar dat wil de mainstream media niet toegeven of verder onderzoeken, want ze zitten aan de subsidieleiband van het regime. En die domme reaguurders van nu.nl verzinnen allerlei andere oorzaken voor het toenemend aantal herseninfarcten. Die reaguurders horen meestal bij de 30% angstige groep die heilig gelooft in het narratief van het regime.

Trouwens, Ik merk dat ik steeds meer de neiging heb tot naming and shaming, maar het is niet anders. Mijn woede neemt nog steeds toe. Vloeken zal ik proberen te ontwijken, maar ik weet niet hoe lang ik dat nog volhoud. Deze 30% regimevolgers blijft maar ontkennen dat de vaccinatiestrategie (en het is het enige plan van de Schoenenprins, RIVM en regime) totaal is mislukt. Met vele doden en gewonden tot gevolg door vaccinatieschade of door psychische/lichamelijke schade. Genoeg materiaal om voor een tribunaal te verschijnen, lijkt mij.
In ieder geval als 2G en/of vaccinatieplicht wordt aangenomen in het parlement, dan is mijn druppel over de emmer en begint mijn verzet prioriteit nummer 1 te worden. En met mij vele anderen. Want 2G en al die andere onzin werkt niet bij een lekkend vaccin. Maar dat weten ze dondersgoed bij de RIVM, OMT en het regime. Maar ook meneer Paternotte (D666) blijft erop hameren. Hij is zo autistisch dat hij niet doorheeft dat het virus allang andere paden heeft gekozen. Maar dit domme heerschap blijft in zijn eigen cirkelredenatie rondhangen. Ik voorzie een inktzwarte toekomst voor hem op politiek gebied. Hij maakt keer op keer verkeerde keuzes die uitmonden in een soort van volksverraad. NEXT!

Een plan B in het OMT en het regime is er niet. Zo simpel is het. Plan B is gewoon simpel: alles opengooien, corona apps weg, stoppen met testen, stoppen met boosters, QR code weg en doorgaan met het leven. Ja, we zullen moeten letten op ventilatie, temperatuur en luchtvochtigheid. Dus CO2 meters in drukke ruimtes. Dat is voor nu de enige oplossing. Maar het (nieuwe) regime zal dat nooit gaan uitvoeren want dat is toegeven dat alle maatregelen (behalve ventilatie die pas veel later ingevoerd werd als lucht) fout waren.
Maar het OMT blijft angstberichten rondstrooien en vreest een doemscenario vanwege de vele infecties. Ja, met jullie maatregelen zal dat inderdaad gebeuren. Nee, er gaan géén vele doden vallen en de IC’s zullen waarschijnlijk niet veel drukker worden. Maar door de maatregelen van het OMT, waaronder testen en quarantaine, blijft het voor veel gezonde mensen onmogelijk om aan het werk te blijven.
Dus mijn advies naar iedereen: LAAT JE NIET TESTEN! DAN IS DEZE NEPPANDEMIE OVER! Zeker met Omicron.
Als we niets doen aan de OMT maatregelen, dan zullen de economie en andere zaken zaken wel eens tot stilstand kunnen komen, met enorme gevolgen. Ik zeg: laat het maar gebeuren, dan kan de schuldvraag meteen op het bordje van het OMT en het regime komen.
Dan gaan de ogen van de meerderheid misschien eens een keer open en valt het nieuwe regime Rutte heel snel in elkaar.

Vandaag las ik ook dat een aantal winkeliers in steden over het gehele land gewoon zijn opengegaan. Het verzet komt tot stand en het beleid van het regime begint dus eindelijk een beetje uit elkaar te vallen. Het verzet komt langzaam op gang! HULDE!
Bij mij in de buurt zie ik ook beweging en winkels die gewoon open zijn. De BOA’s zijn niet in de buurt.

De Amerikaanse bank Citigroup gaat eind januari ongevaccineerde collega’s ontslaan. De CEO’s van dit soort banken hebben natuurlijk een sterke narcistische inslag en zij zijn de baas. Ze hebben nog steeds niet door dat Omicron zich niets aantrekt van injecties en boosters. Bang dat ze zijn dat hun winst achteruit gaat, nemen ze de meest opportunistische maatregelen die ze kunnen bedenken. Hun einde is ook nabij, want als de waarheid uitkomt zullen ze vele miljarden aan rechtszaken aan de broek krijgen met gigantische faillissementen en/of fusies tot gevolg. Maar ook dit soort lui zullen keihard worden afgerekend in de toekomst, en terecht!

In Oostenrijk wankelt de vaccinatieplicht per februari 2022. De opkomst van Omicron wordt als oorzaak gegeven. Want door de snelle besmettingen van Omicron is binnenkort een grote graad van immuniteit bereikt, volgens het bericht. Maar dat was met de injecties toch ook al zo? 70% werd tot voor kort als genoeg geacht en daar voldoen vele landen aan. Ook Nederland.
Maar al met al ben ik erg blij met Omicron. Maandag gaan de scholen weer open en gaan de infecties veel sneller toenemen dan het regime lief is. Maar het is een goede zaak, want de eventuele lichamelijke ongemakken die voortkomen uit de infectie schijnen mild te zijn. Want het virus dringt niet zo diep door in de longen. Ik ga er maar van uit dat er géén oversterfte zal ontstaan.

UPDATE 9 JANUARI 2021
Ook in Duitsland lukt het gelukkig niet om de vaccinatieplicht op tijd in te voeren. Hopen dat uitstel=afstel! Want een vaccinatieplicht zal een golf van demonstraties en geweld gaan veroorzaken.

Sigrid Kaag doet aangifte tegen Willem Engel omdat hij haar privéadres op Twitter heeft gezet. Het hoe en waarom hij dat heeft gedaan interesseert mij verder niet eens. Ik vind dit een zéér domme actie die naar mijn idee op géén enkele manier is goed te praten.
Er stond vorige week al een gekkie voor haar deur, nu zal dat alleen maar toenemen.
De echte gekkies wordt het op deze manier gemakkelijk gemaakt om voor haar deur met voorwerpen te gaan zwaaien. Dat is nergens voor nodig. Als je het beleid van Sigrid Kaag wil afkeuren, dan doe je dat maar via demonstraties bij het parlement. Dát is de weg om te gaan, niet om te gaan strooien met privéadressen. Oei, oei, wat een domme actie. Het zal onze zaak géén goed doen. En onze zaak is juist zo belangrijk, want er gaan de komende weken heel veel zaken gebeuren. De continuïteit van ons land is in gevaar door de toenemende infecties. Maar Omicron is mild. Willen Engel moet daar op blijven hameren en de mensen geruststellen. Maar nee, dit is olie op het vuur gooien. Ik weet verder niet of het openbaar maken van adressen strafbaar is, maar ik snap de aangifte helemaal.
Ik ben een groot aanhanger van Willem Engel, maar dit gaat grote gevolgen hebben, vrees ik.

UPDATE 23 JANUARI 2022 – ER IS NOG GEEN AANGIFTE TEGEN WILLEM E. GEDAAN 🙂
Sigrid Kaag moet nog steeds aangifte tegen Wilem doen. Vreemd. Zou het dan toch allemaal genuanceerder liggen dan ik dacht?
Er zijn wellicht geeneens strafbare feiten gepleegd. En daarbij begreep ik uit het nieuws dat het ‘woonhuis’ van Kaag eigenlijk een kantoorpand is met ook die functie. Dan is het zelfs niet toegestaan om er te wonen, toch?
Mijn woonhuis was eerst ook een winkel en moest worden omgezet naar een woonfunctie. Maar goed. Wordt vervolgd…


UPDATE 10 JANUARI 2022 – ER IS OP DE PANIEK KNOP GEDRUKT
Vandaag kwam er in het nieuws dat het OMT gaat adviseren om buiten bij drukke openbare plaatsen een medische muilkorf te gaan dragen.
Hoe kan een OMT zo’n dom advies afgeven van een virus dat airborne is? Maurice begrijpt het ook niet.
Zo’n FFP2 masker werkt alleen goed indien men vaak de handen wast en het masker niet aanraakt. Ook mag het niet nat worden. Dit zijn allemaal eisen waar niemand aan kan voldoen. Het lijkt wel of het OMT compleet is doorgeslagen om het virus de kop in te drukken. Maar dat lijkt zo. Ik denk dat ze hun falen willen verdoezelen en mensen gewoonweg in angst willen houden door ze te vernederen.
Dit moet nu echt gaan stoppen. Het is tijd om te stoppen met testen en te stoppen met het tonen van de QR code. Als men dat niet doet, dan is een totalitair systeem een feit geworden. Ik had al eerder voorspeld dat de muilkorven niet zomaar weggaan. En weer heb ik gelijk gekregen. Januari en februari zijn de maanden waarin het eindspel duidelijk gaat worden.
Maar er is ook hoop: in Spanje willen ze Corona als ‘gewone’ griep gaan behandelen. Dat zou wel eens een goed begin kunnen zijn óf een hele goede afleidingsmanoeuvre om ons verder de onderdrukking in te leiden. Bij het doorlezen van het artikel krijg ik toch enige twijfels.
Ik denk dat er veel maatregelen zullen blijven zoals muilkorven in de winter. Voor mij is dat onacceptabel, tenzij het een advies is. maar dat gaat niet gebeuren. En weer moet alles met de EU worden besproken. Dat geeft mij ook zeker géén vertrouwen in een goede afloop.

STOP DEZE WAANZIN EN STOP DE DISCRIMINATIE!

IK ZIE HET, HET EINDSPEL IS BEZIG.

Nick

Bronnen: nos.nl, nu.nl, ad.nl, telegraaf, dagelijkse standaard.nl, maurice.nl, rijksoverheid en twitter.com

Similar Posts