HET IS TIJD VOOR OORLOG – 25/01/2022

” De dictatuur, (QR) testmaatschappij, tweedeling én politiestaat is een feit in Nederland! “

De Persco met de aankondiging van de “versoepelende” maatregelen is nog bezig terwijl ik dit op schrijf. Ik kan eenvoudig niet meer kijken en luisteren naar die lelijke koppen.
Nou, ik ga toch weer vloeken. In de paar minuten dat ik heb gekeken is het mij wel duidelijk: de Coronapas is er en gaat niet meer weg. Op een later tijdstip wordt deze pas vervangen door een digitale EU pas. Want dat is nodig om het gewenste sociaal krediet systeem geruisloos en definitief in te kunnen voeren. Het wordt oorlog. Niet alleen is die kans er ook tussen Rusland en de Oekraïne en meer, maar toch ook tussen de bevolkingen en regimes. Gisteren schreef ik al dat de slapende meerderheid eigenlijk niet op tijd is wakker geworden en dat is nu toch wel een feit.
De kansen om dit tij nog te keren op een normale manier zijn voorbij. Maar er komen nieuwe kansen aan. Echter die zullen een zware wissel op de mensheid geven. Ik denk hierbij aan de val van het Westerse systeem, de economie die op omvallen staat en de torenhoge inflatie die op korte termijn ook voor grote problemen gaat zorgen.
Pas als die slapende meerderheid dáár last van krijgt, gaan de ogen open. Dat is veel te laat en ze zullen het dan ook gaan voelen.
Ik ga mij voorbereiden op een lange periode met onderdrukking, discriminatie, tweedeling, malaise en tekort aan vele goederen. Het zij zo. De kansen op een betere wereld zijn voor nu, verkeken. Eigen schuld, dikke bult!

Deze en vorige week bij mij op school vele positieven, docenten en leerlingen. Zij werden allemaal naar huis gestuurd. En dat is een gemiste kans op groepsimmuniteit. Die gaat er toch wel komen, denk ik, maar er zit wel een gevaar in op steeds weer muterende virussen. En die hebben steeds weer een ander aanpak nodig. Maar het regime wil die aanpak niet doen en brengt het Nederlandse volk dus juist in gevaar!

We hebben met de regimes Rutte géén visie, vrijheid en veiligheid binnengehaald. We zullen uiteindelijk alles gaan verliezen.
Steeds maar val ik meer in herhaling met deze blogs en zal er misschien wel minder gaan schrijven, want ik ga toch alleen maar meer vloeken. Ik ben zo verschrikkelijk boos omdat ik moet aanzien hoe domme mensen (politiek en volk) onze toekomst zó in gevaar kunnen brengen.
Vandaag werd Gideon van Meijeren wéér weggedrukt door die kutvoorzitter van D666. Het wordt nu toch wel duidelijk dat censuur steeds meer wordt toegepast, toch? Ik ben blij dat ik lid ben geworden van het FvD. De enige partij die de rug rechthoudt in deze opkomende dictatuur en de confrontatie met het kwaad aan durft te gaan. U zult er getuige van worden dat het QR code & sociaal kredietsysteem uw leven gaat verzieken. Maar kom bij mij niet aan met “ik wist het niet’, want dan komt er een vuist in uw oog. Ik ben klaar met de slapers, ik ben klaar met verraders en ik ben klaar met dit kutland en die verachtelijke Europese Unie. Het gevecht staat op het punt van beginnen. Niet alleen hier, maar ook daar.
Het zou beter zijn voor deze planeet als er géén mensen meer zijn. Nou, wellicht komt dat ‘binnenkort’ uit als de eerste bommen vallen.
Die kans wordt steeds groter naarmate de angst toeneemt. Angst is de slechtste raadgever. Angst lijdt tot haat en haat lijdt tot oorlog.
Het zij zo.
Onze jeugd ziet het nut niet in van boosteren. Nou wacht maar totdat het vakantie tijd is. Dan gaan ze massaal aan de booster, denk ik zo.
Ik zal de komende jaren zeker niet op vakantie kunnen, maar dat deert mij totaal niet. Ik zie wel. Ik verwacht sowieso géén leuke vakantietijd.
Er gaan grote events gebeuren.


UPDATE 26 JANUARI 2022 – KAMER BANG DAT CORONAPAS BLIJFT
De Tweede Slaapkamer is bang dat de ’tijdelijke’ Coronapas blijft. Dat roep ik al meer dan een jaar. Deze tijdelijke pas gaat natuurlijk niet meer zonder slag of stoot weg, net als de spoedwet. Sterker nog: De landen die de pas al hebben afgeschaft zullen vroeg of laat door de EU worden gemaand om de pas weer in te voeren of direct uit te ruilen voor de Digital Green Pass van de EU. De machtshebbers zijn even geschrokken van de reacties vanuit het volk, maar ze zullen hergroeperen en de digitale pas doorzetten. We moeten waakzaam blijven!

HET LIGT AAN U!

STOP DEZE WAANZIN EN STOP DE DISCRIMINATIE!

IK ZIE HET, DE TIJD IS AANGEBROKEN…

Nick

Bronnen: nos.nl, nu.nl, ad.nl, parool.nl, trouw.nl, Arno Wellens en telegraaf.nl.

Similar Posts