IS HET NU VOORBIJ? – 29/01/2022

” De dictatuur, (QR) testmaatschappij, tweedeling én politiestaat is een feit in Nederland! “

Op nu.nl zojuist het artikel dat OMT leden een team willen oprichten dat een coronastrategie voor de lange termijn ontwikkeld.
Nou, zelfs de eerste nu.nl commentaren zijn vernietigend. Vooral dat het OMT de coronastrategie wil uitzetten. Dacht het dus niet.
Ik denk dat zeker zo’n 40% van de Nederlanders klaar zijn met corona én het OMT. Als het aan mij ligt worden deze OMT leden vandaag nog aangehouden wegens misdaden tegen de menselijkheid. Mijn lange termijn strategie? Inzetten op ventilatie, CO2 meters en kernfusie zodat we goed ventileren en op grote schaal goedkope energie hebben. Maar dan spreken we over zo’n 30 jaar ben ik bang.
Een Deltaplan Ventilatie kan eerder maar dat kost veel energie. Dus gas nog maar even niet loslaten. En dat is precies wat het regime wel heeft gedaan. Het is dat we een ‘warme’ winter hebben want anders was het gas nu al op geweest. Het regime Rutte stapelt fout op fout.
Binnenkort zijn er de gemeenteraadsverkiezingen. Ik heb er géén hoop op dat het volk de VVD, CDA, VOLT, D666, PVDA, Fractie de Haan en Groen Links af zal rekenen op dit desastreuze beleid. Maar gelukkig doet Omicron dat dan wel voor ons.

Maar deze coronacrisis zal, denk ik, niet zomaar ten einde worden verklaard. Tenminste niet zonder dat er grote protesten ontstaan én de mainstream media omkeert en het regime ook met harde kritiek aan zal vallen. Er zijn al wat barstjes zichtbaar, maar het zijn nog steeds de alternatieve media die met de waarheid op de bres komen. Zo had minister Kuipers tijdens de laatste persconferentie gebruik gemaakt van foute statistieken en verdedigde hij het 2G en 3G beleid met verkeerde getallen.
De TU Delft had zaken doorgerekend en kwam tot de conclusie dat 2G en 3G géén wezenlijke bijdragen meer hebben bij de huidige omstandigheden. Kuipers kwam met 15%, maar dat model is berekend als er overal 2G en 3G ingevoerd zou worden. En het is en blijft trouwens een model, géén realiteit. Want die heeft de modellen reeds ingehaald.
De TU Delft is trouwens in eerste instantie verantwoordelijk voor de coronapas, want zij kwamen vorig jaar met een onderzoek onder 1670 (1640?) mensen die voorstander waren van zo’n coronapas, 2G en 3G. Maar er was toen géén optie bij de enquête om voor GEEN coronapas te kiezen. En zo zijn we de coronapas ingerommeld met de vraag wanneer deze pas weer weggaat. Nou, niet dus.
De spoedwet wordt de lange termijnvisie, denk ik. En dus wordt de spoedwet opgenomen in reguliere wetgeving en daarmee worden onze vrijheden (zoals zonder pas naar het café) voorgoed bij het oud vuil gezet. Dát is wat er gaat gebeuren. Ook grote evenementen of gebeurtenissen waar veel mensen aanwezig zijn zullen onder zo’n pas gaan vallen. De coronapas zal vervangen gaan worden door de EU Digitale ID. Veel mensen zullen dit handig vinden, want ze kunnen dan al hun fysieke passen onderbrengen in die digitale pas.
Dat is zeker handig en helemaal een tegenstander ben ik dus in eerste instantie zeker niet. Echter, digitale techniek maakt veel mogelijk.
Van fraude met digitale gegevens (stelen van ID) óf andere zaken zoals het toevoegen van condities aan zo’n EU ID. En dáár wringt de schoen. Hier een radiogesprek met Arno Wellens die het één en ander onthult betreffende de digitale EU ID.
Want als de EU besluit dat evenementen van 1000 gasten alleen maar met een vaccinatiebewijs bezocht mogen worden, dan kunnen ze op afstand (meta)data naar de blockchain sturen en zitten er dus binnen hooguit enkele uren condities vast aan het digitale paspoort.
U bent gezien bij een demonstratie? gezichtsherkenning van de politie heeft uw foto vergeleken met uw digitale ID en u krijgt (intern) een streepje op uw paspoort. Bij meerdere streepjes, krijgt u een waarschuwing en kan het regime u vervolgens bij nog een overtreding (automatisch) een boete (of korten op salaris, ed.) geven wegens opruiing.

Deugburgers krijgen echter de tijd van hun leven in dit fascistische systeem. Zij zullen hun beloning (bijvoorbeeld extra CO2 verbruikspunten) gewillig in ontvangst nemen als ze weer eens een illegaal huis- of bedrijfsfeestje bij de autoriteiten hebben gemeld. En ze zullen zich er écht bij goed voelen, denkende dat ze weer mensenlevens hebben gered, maar niet wetende dat ze eigenlijk gewoon bruinhemden zijn die met trots misdaden tegen de menselijkheid bezigen.

Dus al met al is dit NIET de weg om te gaan, maar onderzoeksjournalist Arno Wellens heeft ontdekt dat dit digitale id systeem al in 2019 ontwikkeld is. En Rutte wil natuurlijk graag meedoen, want Nederland is het eerste proefkonijn!
We worden immers de facto bestuurd door een ongekozen NGO genaamd “World Economic Forum”. Klaus Schwab (Dr. No uit James Bond, haha.) heeft vele politici uit Nederland (waaronder Rutte) precies verteld wat te doen. En dus wordt het WEF credo “You will own nothing but you will be happy” als eerste in Nederland uitgevoerd. Vandaar dat multinational Siemens al voorspelde dat privé autobezit in Nederland als eerste gaat verdwijnen en wordt vervangen door deelauto’s. In de praktijk zal dat niet uitkomen, tenzij er dwang komt. Niemand wil zijn auto kwijt.
In Juni 2022 komt de EU digital ID voor iedereen beschikbaar. Vandaar dat ik denk dat de coronapas tot ver na die tijd verlengd zal worden, om daarna (langzamerhand) vervangen te worden door de EU digitale ID. Natuurlijk is dit op vrijwillige basis. Echter niet meedoen betekent dat burgers alleen nog maar basisrechten zullen hebben, zoals bijvoorbeeld boodschappen doen bij de supermarkt. Op vakantie gaan naar het buitenland zal dan lastig worden. Ik ben echter al jaren niet meer naar het buitenland geweest en ben dat wel gewend.

Al met al blijft mijn conclusie dat deze NEP pandemie voorlopig niet voorbij is. Dit is nog maar het begin van nog meer ellende. Echter, tijd is de grote vijand van de regimes, want Omicron is dé grote vijand van mensen die ons een digitale ID willen opdringen.

Het wordt een mes op zijn kant.
Zal de meerderheid dan eindelijk boos worden als ze met een neusverkoudheid de toegang tot bijvoorbeeld horeca wordt ontzegd vanwege het niet kunnen tonen van een geldige QR code (digital ID)? Ik hoop het, want dan is het voorbij en zullen de regimes door een heel boos volk met grof geweld worden afgezet (als ze dan al niet als laffe honden zijn gevlucht). Want ik zie in landen als Frankrijk, Griekenland, enz. het niet snel gebeuren dat de leiders liefdevol wordt gevraagd op te rotten.

Maar het kan dus ook zo zijn dat een grote meerderheid van het EU volk het nieuwe digitale EU ID zal omarmen (want gemakkelijk) en zich daarmee definitief laat kooien in een sociaal krediet systeem gebaseerd op de blockchain en China.
Deze meerderheid laat zich gemakkelijk kooien omdat ze zo’n groot geloof hebben in de EU. Volt en D666 likken hun vingers af bij de gedachte dat we weldra één Europees volk zullen zijn. Maar “onze” ongekozen nep president van de EU, Ursula von der Leyen, heeft dus schimmige deals met Pfizer gesloten. Deals die anderen op achterstand zetten. Werkte haar man niet bij Orgenisis, een divisie van Pfizer?
Ik weet het verder niet, maar de Europese Ombudsman eist nu via WOB verzoeken openbaring van haar (SMS) communicatie. Wat een corrupte bende!
Wanneer breekt er nu eens een tijd aan dat het volk op eerlijke en hardwerkende mensen stemt? Mensen die hun hart en ziel geven aan de maatschappij? En niet aan psychopaten als Rutte, Trudeau, Ardern, Macron, Drahgi, enz.? Als je kijkt naar de afspiegeling van de Tweede Slaapkamer, dan vrees ik met grote vrezen. Kijk alleen maar naar zo’n Attje Kuiken. Zij is niet alleen dom (noemt Ivermectine een paarden ontwormingsmiddel, het is echter véél meer dan dat), en is in mijn ogen ook oncollegiaal en kwaadaardig, mede door het moedwillig verspreiden van desinformatie én kritische artsen hun BIG registratie willen ontnemen. Ook propageert ze op deze manier juist een tweedeling in de maatschappij en tussen artsen. Dat is helemaal niet nodig. Deze vrouw is naar mijn mening echt gestoord en hoort in een inrichting opgenomen te worden. Ze stevent met haar partij PVDA af op een grote verkiezingsnederlaag, hoop ik. Zo. even de PVDA geroast, geeft mij een goed gevoel!


Ondertussen worden kritische docenten uit het onderwijs verwijderd. Mensen met een ander mening worden in deze huidige tijd niet meer geaccepteerd. Andere meningen of complot theorieën zijn gevaarlijk omdat het regime altijd eerlijk en te vertrouwen is.
Net zoals Halbe Zijlstra die (zogenaamd) bij Putin op bezoek was en Minister Opstelten die had gezegd dat ministers niet liegen. Hij moest aftreden omdat hij de bonnetjes in de Teevendeal had verzwegen.
Het aantal complotdenkers dat voor de rechter verschijnt, neemt toe. Dat is op zich een vervelend bericht. We hebben het hier (nog, haha) niet over mij, maar over complotgekkies die met hun demonstraties verder gaan dan maatschappelijk geaccepteerd.
Echter, elke keer worden die complottheorieën weer werkelijkheid maar daarbij is tijd de vijand en dus worden complotten nooit toegegeven, want er zit zoveel tijd tussen een complot en de waarheid die dan uitkomt. Dus complotgekkies krijgen nooit gelijk, ook al hebben ze dat wel. Dat komt door de slapende meerderheid van het volk. De deugburgers die het allemaal wel best vinden. Die gaan pas los als het regime echt te ver gaat. Dat is in situaties als: (voedsel)tekorten, onderdrukking en oorlog.
En ik weet zeker dat we nog niet op het kantelpunt zitten waarbij de meerderheid opstaat. Want als het regime (en OMT) vanavond tijdens een ingelaste persco zegt dat het dragen van een rode clownsneus in het openbaar ziekenhuisopnames sterk zal verminderen, dan draagt de meerderheid van de mensen morgen braaf een rode clownsneus. Zeker weten. Ik vergelijk de clownsneus nu met het dragen van een muilkorf buiten. En ik zie tot mijn stomme verbazing steeds meer mensen buiten een muilkorf dragen. BIZAR!

Hier nog een mooie column van dokter Jan Bonte (Jan B. Hommel) over een repressief gezondheidssysteem met vrije keuze dat zeker zal ontstaan als we zo doorgaan zoals nu. Een hele enge langetermijnvisie over gezondheid in combinatie met het EU ID zou ik zeggen.
Maar helaas zal dit precies de waarheid gaan worden als we er nu niets aan doen. (Dit is een complottheorie van mij. En ik sta daar gelukkig niet alleen in). En de meerderheid van het Nederlandse volk? Die zou dit systeem nog willen hebben ook, denk ik zo maar. Maar o wee als hun zelf dan zal overkomen. Dan is de wereld te klein.

En dan als laatste mijn opmerking dat ik de laatste tijd verdacht veel reanimaties op de P2000 site zie. P2000 is het communicatiesysteem van hulpdiensten. Ja zullen vele mensen zeggen: dat komt door Covid. Mensen krijgen daarvan ontstekingen aan het hart van de Covid.
Nee, zeg ik dan, het komt door de bijwerkingen van de injecties (vaccinaties). Net als de vele te vroeg geboren kinderen, etc. Het valt mij al langer op, en er was eind vorig jaar ook sprake van oversterfte die niet bestond uit coronadoden. Vreemde zaak, toch?
En het regime heeft, ondanks moties uit de Tweede Slaapkamer, nog steeds géén onafhankelijk onderzoek ingesteld.


UPDATE – Er gebeurt zoveel dat ik niet eens al het nieuws kan opnoemen. Van Mona Keijzer met haar Interview tot aan de Truckers In Canada, die in lange colonnes richting Ottawa rijden en er snel zullen aankomen. Maar psychopaat Trudeau zit ondergedoken. Zogenaamd omdat hij positief getest heeft. De bangerik durft géén confrontatie aan met deze helden. Het protest neemt langzaam toe. Laat staan als het regime hier vaccinatieplicht, 2G (of 3G verder) gaat invoeren. Dan breekt ook hier de hel los. Ik zal er dan zeker bij zijn! Dat ik nu niet naar de dierentuin of Efteling kan, interesseert mij verder niet maar als 2G óf 3G op het werk komt, dan is het tijd voor harde actie. En dat gaat dan ook zeker gebeuren. Door héél Nederland. Ergens hoop ik dat het regime 2G gaat invoeren. Des te eerder zijn we van deze onzin af en kan het tribunaal (in Den Haag?) zich gaan opmaken voor de vele (inter)nationale ex politici die zich voor de rechter mogen gaan verantwoorden. Ik kijk zó uit naar deze tijd. Ik zie mijzelf al met een geluidswagen door Nederland rijden en dan lekker van alles roepen. Van “Vrijheid” tot “we komen eraan, bruinhemden!”. Ha, ha. Wat een heerlijke gedachte. Oeps, ik ben echt nu een wappie geworden. Ik neem deze gedachte terug. Ha, ha.

En net lees ik op een live blog dat Burgemeester Halsema voor een 1G beleid is om het nachtleven weer te kunnen openen. Is ze nu helemaal getikt geworden? Hiermee hou je deze onzin in stand. Weg met de G’s! Omicron moet over ons allemaal heen dalen, dan zijn we immuun! Onze politici (nou, niet mijn politici) zijn echt de weg kwijt en dienen zo snel mogelijk gewisseld en aangehouden te worden!


UPDATE 31 JNAUARI 2022 – HEB IK COJANA?

Sinds vrijdagavond 28 januari voelde ik mij niet zo lekker. Ik had nekpijn (maar dat had ik de afgelopen maanden wel meer door verkeerde ligging/beknelde zenuw) en ik had koude rillingen en daarna wat verhoging. Ook was ik erg moe en kreeg ik overal spierpijn.
Heb 3 dagen bijna géén energie gehad. Maar ook géén koorts. Heb mij ziek gemeld want ik kon niet veel door de vermoeidheid en spierpijnen. Nu ben ik sinds vandaag al weer aardig opgeknapt en ik verwacht woensdag weer aan het werk te kunnen.
Natuurlijk heb ik mij uit principe niet getest. Al dat testen houdt deze waanzin alleen maar verder in stand. Ook al ben ik zeker benieuwd of ik Cojona heb gehad. Wel heb ik, met de uitwerkingen van Corona in mijn achterhoofd, 3 dagen preventief Aspirine geslikt. Vooral voor de antistolling, want Corona (de Alpha en Deltavariant) kan tromboses veroorzaken. Of Omicron dat kan doen, weet ik niet.
Mijn 2 katten niesen ook. Dus ik acht de kans aanzienlijk dat het Omicron zou kunnen zijn. Gelukkig zijn mijn katten niet ziek, maar slapen ze wel wat meer dan normaal, denk ik zo. Ze eten gelukkig erg goed en maken dus géén zieke indruk.
En zelf ben ik er dus ook goed doorheen gekomen (nou ja, nog even afkloppen). Ook als het gewoon een griep zou betreffen. Geen echte koorts gehad. De vermoeidheid was het ergste. gewoon nul energie hebben om wat te doen. Maar die energie komt nu langzaam terug.
Ik heb de laatste maanden ook braaf mijn overdosis vitamine D3 geslikt. Maar griep is gewoon niet fijn. Dus Corona zeker ook niet!

Sommige mensen snappen niet dat ik mij niet wil laten testen. Ieder zijn keuze, toch? Mijn keuze is om niet mee te doen met deze NEP pandemie waarin Covid19 op de A-lijst is neergezet. Hoewel het in Nederland nog niet officieel bekrachtigd is, want het moet nog door de Eerste Kamer goedgekeurd worden om het op lijst A te zetten. Morgen is er een debat over, dacht ik. Ik doe niet mee aan deze waanzinnige maatregelen en QR codes. De opmaat naar tirannie is een feit. En de mensen die het nu nog niet snappen zullen het nooit gaan snappen.
Maar dat soort mensen is vaak ook niet eens tegen een controle maatschappij, dus die krijgen op den duur wat ze willen.
Maar ik zal mij met hand en tand verzetten tegen zo’n QR code controle maatschappij. En ik zie dat er gelukkig meerdere mensen hun ogen eindelijk openen en géén boosterinjectie halen.

vandaag weer pontificaal in de krant ‘Ruim 500.000 mensen hebben vrijdag géén groen vinkje meer in hun Coronapas’.
Wat the fuck? We zouden überhaupt géén coronapas moeten hebben. Zeker niet met de Omicron variant met een IFR van 0,10%. Dat is onder de IFR van de griep! Maar nee, mensen onder druk zetten om de boosterinjectie te halen, ondanks dat deze NIET werken, want je blijft besmettelijk en héél erg ziek wordt je toch al niet van de Omicron variant.

Dus Cojona schrappen van de A-lijst en alle maatregelen per direct opheffen. Maar nee hoor, men gaat gewoon door met de pas. Dat moet van de EU. Ook Denemarken gaat op een gegeven moment gewoon weer aan die pas, want het wordt een EU ID.
Het regime Rutte zou het liefste ook nog Carnaval verbieden. Maar dat gaat niet meer.
Februari (en misschien nog de eerste 2 weken van maart) wordt een maand van de waarheid. Dan moet het regime definitief kleur bekennen welke kant we opgaan. Blijft de Coronapas? Dan wordt de QR sociale krediet maatschappij een feit. Gaan alle maatregelen weg inclusief de spoedwet? Dan zijn we eindelijk vrij! Ha, ha. Dat gaat never nooit gebeuren. ook internationaal gezien niet. WORDT WAKKER!
De IC opnames dalen nog steeds (ondanks de torenhoge positieve infecties). Er liggen nu zo’n 213 corona patiënten (waarvan vele opgenomen MET Corona en niet DOOR corona) op de IC. Dus er is géén enkele reden meer voor de matregelen, 1G, 2G, 3G én coronapas.


UPDATE 1 FEBRUARI 2022 – 2G UITGESTELD. MINISTER KUIPERS GAAT NIEUW ONDERZOEK DOEN.
Zojuist in de Telegraaf: 2G uitgesteld. Het gaat, straks bij het debat, géén meerderheid halen. Maar uitstel is dus géén afstel. Het artikel zegt verder ook dat de verschillen tussen 2G en 3G minimaal zijn. Duh… Omicron en de lekkende vaccins zorgen immers bij gevaccineerden en ongevaccineerden voor evenveel infecties. Maar waarom wordt 3G dan niet meteen afgeschaft? Want dat werkt dus ook niet en blijft dus ook voor infecties zorgen!
Ik denk zelfs dat staticus Maurice de Hondt over enkele weken tot de schrikbarende conclusie zal komen dat de Coronapas niet meer weggaat en dat de G’s ook zullen blijven ter ondersteuning om een digitaal Europees ID op blockchain basis in te gaan voeren. En daarmee zal het regime ons leven totaal gaan beïnvloeden en bepalen. Maar wat zullen die angstige deugburgers er blij mee zijn.
Dus 2G is onder de hoge druk van Omicron nu nog buiten beeld, maar straks dan? Als ik het allemaal zo lees komen we dus nooit meer van deze maatregelen af. Precies wat ik al eigenlijk vanaf het begin van deze NEP pandemie heb geroepen.
Nee, deze kwestie gaat beslecht worden door een kleine meerderheid van het volk. En ik ben bang dat het niet over rozen zal gaan.
Maar als de bedoeling van de QR codes echt duidelijk zal worden, gaat het los. Eind februari, begin maart moet het regime uit de kast.

Vandaag het debat over de 4e verlening van de spoedwet. Het is nu bezig. Pieter Omtzigt, Wybren van Haga en Gideon van Meijeren hielden een fantastisch betoog. Maar de Tweede Slaapkamer kijkt de andere kant op. 2G is, voor nu, weliswaar gestopt, maar de coalitie is zó dom dat, als het aan hun ligt, de maatregelen nooit meer weggaan. Ze hebben gewoonweg géén oog voor de echte waarheid.
Op 18 oktober 2020 voorspelde ik al dat de coronapas zou gaan gelden bij een concertbezoek. Dat was vér voor de invoering ervan.
En zie, de waarheid is hard. Daarom hou ik dit blog bij, als bewijs en als voorspeller. Later, als de tribunalen van start gaan, zal ik mijn website als bron aanbieden. Vandaar dat hij sinds het begin van mijn blogs altijd openbaar is geweest en zal blijven. Géén geheimzinnige aanpassingen. Af en toe corrigeer ik een typo, lay-out of link van recente berichten, maar de oudere berichten laat ik zoals ze zijn zodat de metadata in stand blijft. Zodra Maurice zijn visie op de QR code publiceert, zal de QR maatschappij waarschijnlijk definitief zijn aangebroken en is burgerlijke ongehoorzaamheid het enige dat ons nog rest. Mijn etalage TV op de Hoogstraat te Vlaardingen staat al een tijdje uit vanwege noodzakelijke bezuinigingen die ik moet nemen, maar ik ben een energiedeskundige en heb in mijn huis vele apparaten uit kunnen zetten of vervangen door zuinigere types. En door mijn huis niet te verwarmen met gas maar lokaal met kleine elektrische kacheltjes spaar ik, voor nu, veel geld uit. Er is dus wat energie budget over om mijn protest TV weer aan te zetten. Dat ga ik binnenkort zeker doen en ga een mooie presentatie in elkaar draaien. Met een QR code, haha. Ik heb sinds die f*cking coronapas niet meer zoveel hekel aan QR codes gehad. Afvoeren die onzin.

STOP DEZE WAANZIN EN STOP DE DISCRIMINATIE!

IK ZIE HET, DE QR MAATSCHAPPIJ IS AANGEBROKEN…

Nick

Bronnen: nos.nl, nu.nl, ad.nl, parool.nl, trouw.nl, blckbx.tv, maurice.nl, janbhommel.nl, Arno Wellens en telegraaf.nl.

Similar Posts